Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #arcam

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Mye lyd fra den billigste forsterkeren

En god forsterker kan gi en ekstra piff til et nytt anlegg, eller gi nytt digitalt liv til et gammelt. Enten du vil ha en Wi-Fi-forsterker eller en med analoge muligheter og tilkobling til platespiller, bør du sikre deg en god modell.

Les saken

#forsterker #audiolab #naim #technics #cambridge #arcam #powernode #marantz #onkyo #rega #cyrus #nad

Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd

Ønsker du bedre lyd fra TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.

Les saken

#lydplanke #lg #harmankardon #focal #definitivetechnology #arcam #yamaha #sonos #klipsch #panasonic #jbl #denon #sony #samsung #bose #philips #libratone #monitoraudio #orbitsound #polk

Arcam Solo Bar

Arcam Solo Bar anbefales å kjøpes i kombinasjon med en subwoofer. Velger du den tilhørende Solo Sub er fortsatt ikke lyden bra nok til å gi full score hos anmelderne som mener lyden mangler dynamikk, oppløsning og styrke. Også fjernkontrollen trekker ned poengscoren.

Les saken

#lydplanke #arcam

Arcam A29

Arcam A29 er en solid forsterker i god byggekvalitet med enkelt design. Den har et solid lydbilde som er kontrollert og varmt. Dynamikken er litt flat, og forsterkeren engasjere ikke spesielt mye. Den har rikelig med analoge innganger, men mangler HDCP 2.2.

Les saken

#forsterker #arcam

Arcam A19

Arcam A19 er en forsterker som får skryt for stort og balansert lydbilde, god dynamikk og fine detaljer. Byggekvaliteten er god, men lyden i digitalt format låter ikke alltid like bra. Forsterkeren har mulighet for analog tilkobling i tillegg til koaksial og optisk lydinngang. Den har 2 x 80 W, men ikke HDCP 2.2.

Les saken

#forsterker #arcam