Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #rega

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

Her er de beste platespillerne

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Les saken

#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark #pioneer #ionaudio #technics #ta #gpo #stanton

Mye lyd fra den billigste forsterkeren

En god forsterker kan gi en ekstra piff til et nytt anlegg, eller gi nytt digitalt liv til et gammelt. Enten du vil ha en Wi-Fi-forsterker eller en med analoge muligheter og tilkobling til platespiller, bør du sikre deg en god modell.

Les saken

#forsterker #audiolab #naim #technics #cambridge #arcam #powernode #marantz #onkyo #rega #cyrus #nad

Rega RP8

Rega RP8 er en platespiller med et litt spesielt design, og ifølge testen fra Trusted Reviews gir sokkelen inntrykk av å være uferdig. Likevel, spilleren får skryt for klar og balansert lyd, med en spretten bass.

Les saken

#platespiller #rega

Rega RP1

Rega RP1 er en bestselgende platespiller som byr på særdeles god lydkvalitet, særlig sett i forhold til prisen. I tillegg er den brukervennlig og har god byggekvalitet.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 6

Rega Planar 6 har en lyd som beskrives som subtil, klar, moden og balansert. Planar 6' enkle design er likt de andre fra serien, med unntak av overflaten som er et annet materiale. Byggekvaliteten er god, da den både er lett og robust.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 3

Rega Planar 3 er toppmodellen fra Rega, og den gir lyd i samme klasse som langt dyrere platespillere. Byggekvaliteten er solid og designet er pent. Støvlokket er det eneste den har til felles med de rimeligere modellene. Det er særlig tonearmen som får skryt, og sammen med brukervennlighet og god verdi for pengene gir dette en solid poengscore fra anmelderne.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 2

Rega Planar 2 er den oppgraderte modellen av Planar 1 og den billige utgaven av Planar 3. Lydbilde er likt, men man merker kvalitetsforskjellen mellom de to, i likhet med prisforskjellen som er på nesten 4000 kroner. Så om du er nybegynner eller mindre kresen er Planar 2 god nok i massevis, men ønsker du en premiumutgave kan du vurdere Planar 3. Designet på modellene er slående likt, og Planar 2 er også full av detaljer og funksjoner. Alt i alt får du særdeles mye for pengene, og Planar 2 er et anbefalt kjøp.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 1

Rega Planar 1 får skryt for fantastisk lyd og fin byggekvalitet. Den er lett å sette opp og er brukervennlig, og med tanke på prislappen finner ikke anmelderne mye å trekke den for. Den har ingen USB-utgang eller Bluetooth og er laget med tanke på å kobles mot et analogt anlegg.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Elex-R

Rega Elex-R er en av de rimeligere variantene fra denne produsenten, og her får man mye lyd for pengene i form av rytme og fart til tross for kun 2 x 72 watt. Lydbildet er balansert og åpent, og egner seg for de fleste musikksjangre. Fjernkontrollen fungerer dårlig, og volumknappen har dårlig kvalitet, og dette trekker ned poengsummen, sammen med at den mangler HDCP 2.2.

Les saken

#forsterker #rega