Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #onkyo

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Mye lyd fra den billigste forsterkeren

En god forsterker kan gi en ekstra piff til et nytt anlegg, eller gi nytt digitalt liv til et gammelt. Enten du vil ha en Wi-Fi-forsterker eller en med analoge muligheter og tilkobling til platespiller, bør du sikre deg en god modell.

Les saken

#forsterker #audiolab #naim #technics #cambridge #arcam #powernode #marantz #onkyo #rega #cyrus #nad

Onkyo TX-8150

Onkyo TX-8150 er en solid forsterker, bygget i en klassisk forsterker-størrelse. Sammen med 2x 135 Watt gir dette både god lyd og mulighet for mange tilkoblinger. Denne kan kobles mot CD- og plate-spiller så vel som TV. Skulle du ønske ekstra bass har den også subwoofer-utgang i tillegg til Bluetooth og Wi-Fi. Man kan også koble på hodetelefoner, og den støtter DAB+, men mangler HDPC 2.2. Appen kan brukes med både Android og iOS, men den kunne vært bedre laget. Forsterkeren er brukervennlig, og lyden er god. I tillegg til fine detaljer tåler lyden høyt volum uten å vrenge seg.

Les saken

#forsterker #onkyo

Onkyo H500BT

I forhold til prisen på Onkyo-hodetelefonene trekkes byggekvaliteten frem som en av de største svakhetene med dem. Dog presterer Onkyo H500BT sterkt på god lydkvalitet, med unntak av basskvaliteten. Er klassisk og akustisk musikk din kopp med te, er dette et bra valg av høretelefoner.

Type: Over-ear
Aktiv støyreduksjon: Nei
Batteritid: 16 timer

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #onkyo

Onkyo A-9010

Onkyo A-9010 er en forsterker som gir et klart og fint lydbilde med kun 2 x 44 watt og fås for en billig penge. Den har ikke muligheter for digital eller trådløs tilkobling, hvilket kan by på problemer for mange. Designet er enkelt og byggekvaliteten rimelig, her har budsjettet blitt brukt på teknologien. Fjernkontrollen som følger med er enkel og god å bruke, og lydbildet er detaljert og balansert. Den har ikke HDCP 2.2.

Les saken

#forsterker #onkyo