Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Onkyo TX-8150

Onkyo TX-8150 er en solid forsterker, bygget i en klassisk forsterker-størrelse. Sammen med 2x 135 Watt gir dette både god lyd og mulighet for mange tilkoblinger. Denne kan kobles mot CD- og plate-spiller så vel som TV. Skulle du ønske ekstra bass har den også subwoofer-utgang i tillegg til Bluetooth og Wi-Fi. Man kan også koble på hodetelefoner, og den støtter DAB+, men mangler HDPC 2.2. Appen kan brukes med både Android og iOS, men den kunne vært bedre laget. Forsterkeren er brukervennlig, og lyden er god. I tillegg til fine detaljer tåler lyden høyt volum uten å vrenge seg.

Under kan du lese mer om hvordan Onkyo TX-8150 er blitt tatt imot av testkildene.

83/100

Testresultat

Onkyo TX-8150

Resultatet er basert på 3 tester

What Hi-Fi? (2016)

An enjoyable performance from this feature-packed and affordable Onkyo streaming system that can play it all Les saken

100
Trusted Reviews (2016)

Powerful, detailed and agile performance Les saken

88
60
#forsterker #onkyo

Mye lyd fra den billigste forsterkeren

En god forsterker kan gi en ekstra piff til et nytt anlegg, eller gi nytt digitalt liv til et gammelt. Enten du vil ha en Wi-Fi-forsterker eller en med analoge muligheter og tilkobling til platespiller, bør du sikre deg en god modell. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Mye lyd fra den billigste forsterkeren