Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #cambridge

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Mye lyd fra den billigste forsterkeren

En god forsterker kan gi en ekstra piff til et nytt anlegg, eller gi nytt digitalt liv til et gammelt. Enten du vil ha en Wi-Fi-forsterker eller en med analoge muligheter og tilkobling til platespiller, bør du sikre deg en god modell.

Les saken

#forsterker #audiolab #naim #technics #cambridge #arcam #powernode #marantz #onkyo #rega #cyrus #nad

Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd

Ønsker du bedre lyd fra TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.

Les saken

#lydplanke #lg #harmankardon #focal #definitivetechnology #arcam #yamaha #sonos #klipsch #panasonic #jbl #denon #sony #samsung #bose #philips #libratone #monitoraudio #orbitsound #polk

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Cambridge Yoyo (S)

Cambridge Yoyo er en trådløs høyttaler med pent ullstoff som kommer i flere farger. Den får skryt for fint design, men den veier litt i overkant mye for å være en bærbar turkamerat. Den har et stort og balansert lydbilde, men bassen kan være i slankeste laget for dem som liker tunge rytmer. Høyttaleren har NFC og Bluetooth. Batteritiden er god og man lader den enkelt med USB-kabel.

Les saken

#høyttalere #cambridge

Cambridge Audio Yoyo M

Cambridge Audio Yoyo M er et par trådløse høyttalere med ulltrekk som får skryt for fint og balansert lydbilde. Bassen er ikke av den kraftigste sorten, men høyttalerne har mange tilkoblingsmuligheter og funksjoner. Bluetooth, AUX og USB-lading sammen med handsfree-funksjon gjør dem praktiske og brukervennlige. Sammen med bra batteritid på opptil 24 timer og pent design trekker dette opp helhetsinntrykket.

Les saken

#høyttalere #cambridge

Cambridge Azur 851A

Cambridge Azur 851A er en analog forsterker, og den har ingen digitale innganger og mangler HDCP 2.2, men den har to XLR-innganger. Lyden er flott og balansert, og lydbildet er åpent. Rytmen er ok, og den har 2 x 60 W. Forsterkeren får skryt for solid byggekvalitet og fint design.

Les saken

#forsterker #cambridge

Cambridge Audio TVB2

Cambridge Audio TVB2 får skryt for flott lyd og solid bass. Lydplanken har tre HDMI-utganger og Bluetooth tilkobling. Den får ros for pent design, men konkurransen er hard, og flere mener at andre alternativer gir mer for pengene.

Les saken

#lydplanke #cambridge

Cambridge Audio Go V2

Cambridge Audio Go V2 er en liten trådløs høyttaler som får skryt for superb lyd, til tross for liten størrelse og middels prisklasse. Bluetooth-tilkoblingen gjør at lyden tidvis svikter, og den får minuspoeng ettersom den ikke kan lades med USB, men batteritiden regnes som god.

Les saken

#høyttalere #cambridge