Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #technics

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Her er de beste platespillerne

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Les saken

#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark #pioneer #ionaudio #technics #ta #gpo #stanton

Mye lyd fra den billigste forsterkeren

En god forsterker kan gi en ekstra piff til et nytt anlegg, eller gi nytt digitalt liv til et gammelt. Enten du vil ha en Wi-Fi-forsterker eller en med analoge muligheter og tilkobling til platespiller, bør du sikre deg en god modell.

Les saken

#forsterker #audiolab #naim #technics #cambridge #arcam #powernode #marantz #onkyo #rega #cyrus #nad

Technics SU-C700

Technics SU-C700 er en digital forsterker med gode tilkoblingsmuligheter, blant annet USB-inngang og DSD-filer og høyoppløste lydsignaler. I tillegg har den både analog linjeinngang og platespillerinngang. Technics har vektlagt det tekniske aspektet da de laget denne forsterkeren, og det går dessverre utover lyden til tider og da hjelper det heller ikke med kun 2 x 45 W. Dersom du har et nostalgisk forhold til lydanlegget, har denne forsterkeren altså VU-meter som veiver i takt med musikken og et kult retro-design. Det hjelper i midlertid lite når lydbildet oppleves som flatt og bassen som kraftløs.

Les saken

#forsterker #technics

Technics SL-1210

Technics SL-1210 er en platespiller med en spesiell plass i musikkhistorien, ettersom hiphop i stor grad ble utviklet som sjanger på Technics-spillere. Da digitale musikkformer tok over, forkastet imidlertid Panasonic hele produksjonen. Nå, 40 år etter at platespilleren først ble laget, har Panasonic gjenskapt klassikeren i en oppdatert utgave. Designet er med andre ord helt likt, men det er tatt i bruk andre materialer, og lyden er mye bedre. Lydbildet er svært dynamisk, fokusert og med fet bass. Vurderer du en platespiller i denne prisklassen, er Technics SL-1210 et trygt valg, ifølge Lyd&Bilde.

Les saken

#platespiller #technics