Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #ionaudio

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Her er de beste platespillerne

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Les saken

#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark #pioneer #ionaudio #technics #ta #gpo #stanton

ion Max LP

ion Max LP scorer ganske likt som ion Air LP, både når det gjelder lydkvalitet og håndtering. Med andre ord helt middels. I motsetning til Air har den verken RCA-kabel eller Bluetooth, men USB gjør at denne også kan overføre lyden digitalt.

Les saken

#platespiller #ionaudio

ion Classic LP

ion Classic LP gjør det enda dårligere en både Air og Max fra samme merke, da lydkvaliteten er verre ifølge Råd & Rön. Den er heller ikke spesielt enkel å betjene, særlig når det kommer til senking av pick-up. Spilleren har RCA-utgang (ikke kabel), og USB som gjør det mulig å overføre lyd digitalt.

Les saken

#platespiller #ionaudio

ion Air LP

ion Air LP gjør det ganske dårlig når det gjelder lydkvalitet, og er også bare helt ok å håndtere. Til gjengjeld har den både RCA-utgang og kabel, samt USB og Bluetooth, som gir muligheter for digital overføring.

Les saken

#platespiller #ionaudio