Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #pioneer

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Her er de beste platespillerne

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Les saken

#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark #pioneer #ionaudio #technics #ta #gpo #stanton

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Pioneer SE-Master1

Over-ear: Pioneer SE-Master1 leverer et lydbilde i særklasse. De er håndlaget og har derfor inngravert serienummer. Ettersom en håndverker lager disse produseres det i begrenset opplag, og prisen blir deretter. Hodetelefonene veier neste en halv kilo, og er derfor ikke egnet til bærbar bruk av noe slag. De er ikke laget for bruk til mobil, dette indikerer den store pluggen i ledningen.

Les saken

#hodetelefoner #pioneer

Pioneer PL-990

Pioneer PL-990 har ganske bra lyd, og får ok score på håndtering. Pick-up er lett å heve, men noe vanskeligere å senke. Platespilleren har RCA-utgang, men verken kabel, USB eller Bluetooth. Altså kan den kun spille analogt.

Les saken

#platespiller #pioneer

Pioneer PL-30-K

Pioneer PL-30-K er en platespiller som har bra lydkvalitet, og er enkel å håndtere. Den spiller kun analogt, og har verken AUX, Bluetooth eller USB til digital overføring. Den har RCA-utgang, men kabel følger ikke med.

Les saken

#platespiller #pioneer