Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #lenco

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Her er de beste platespillerne

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Les saken

#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark #pioneer #ionaudio #technics #ta #gpo #stanton

Lenco L-3808

Lenco L-3808 har god lydkvalitet både analogt og digitalt, og er grei å håndtere. Den har USB til overføring av lydfiler digitalt, men den får litt trekk for at selve overføringsprosessen er litt vanskelig.

Les saken

#platespiller #lenco

Lenco L-90

Lenco L-90 er en platespiller som en enkel å sette opp og bruke, og den har USB-utgang slik at du kan konvertere musikken til digitale filer. Lyden er fin, men mangler dynamikk og detaljer, men utover det får den godkjent. Designet er pent og minimalistisk, og byggekvaliteten er bra.

Les saken

#platespiller #lenco

Lenco L-85

Lenco L-85 har frisk design og kommer i flere farger. Platespilleren er laget med tanke på at man skal kunne digitalisere platesamlingen, en prosess som ikke er lagt opp til å være spesielt brukervennlig. I tillegg mener anmelderne at flere av konkurrentene tilbyr bedre lyd til den samme prisen.

Les saken

#platespiller #lenco

Lenco L-84

Lenco L-84 god lydkvalitet, og mulighet for digital overføring. Den er helt ok å håndtere, og har RCA-utgang med kabel, samt USB.

Les saken

#platespiller #lenco

Lenco L-175

Lenco L-175 har god lydkvalitet, og har USB og RCA-utgang, med medfølgende kabel. Plater kan dermed overføres digitalt, men spilleren har verken AUX eller Bluetooth. Noe vanskelig å senke og løfte pick-up.

Les saken

#platespiller #lenco