Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #platespiller

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

22 treff

Platespillerens tilbakekomst

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Les saken

#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark

VPI Prime

VPI Prime er en platespiller som får skryt for nydelig lyd og solid byggekvalitet. Den koster skjorta, men til gjengjeld får du servert et utrolig lydbilde. Minuspoeng gis for at den er stor og tung, og for et kronglete oppsett.

Les saken

#platespiller #vpi

Thorens TD 206

Thorens TD 206 er en påkostet platespiller med solid byggekvalitet og grei lyd. Pick-upen er av typen som hadde passet bedre på en billigere platespiller, og lyden mangler derfor dynamikk og detaljer. Platespilleren krever litt arbeid for et bra oppsett, men er enkel å bruke når den først er på plass.

Les saken

#platespiller #thorens

Teac TN-300

Teac TN-300 får skryt for balansert og fint lydbilde som er bra nok for mange, men kanskje ikke godt nok for den kresne. Designet er pent, og prisen er helt midt på treet.

Les saken

#platespiller #teac

Sony PS-HX500

Sony PS-HX500 gir mulighet for å endre lyden fra LP-plater til høyoppløste (DSD) lydfiler, og dette er det ikke mange av platespillerne som kan gjøre. Lyden er meget god, men den er sensitiv for ujevnt og ustødig underlag som kan skape vibrasjoner som forstyrrer avspillingen. Bassen kan oppleves som noe slank, men designet er pent og byggekvaliteten god.

Les saken

#platespiller #sony

Rega RP1

Rega RP1 er en bestselgende platespiller som byr på særdeles god lydkvalitet, særlig sett i forhold til prisen. I tillegg er den brukervennlig og har god byggekvalitet.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 3

Rega Planar 3 er toppmodellen fra Rega, og den gir lyd i samme klasse som lagt dyrere platespillere. Byggekvaliteten er solid og designet er pent. Støvlokket er det eneste den har til felles med de rimeligere modellene. Det er særlig tonearmen som får skryt, og sammen med brukervennlighet og god verdi for pengene gir dette en solid poengscore fra anmelderne.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 2

Rega Planar 2 er den oppgraderte modellen av Planar 1 og den billige utgaven av Planar 3. Lydbilde er likt, men man merker kvalitetsforskjellen mellom de to, i likhet med prisforskjellen som er på nesten 4000 kroner. Så om du er nybegynner eller mindre kresen er Planar 2 god nok i massevis, men ønsker du en premiumutgave kan du vurdere Planar 3. Designet på modellene er slående likt, og Planar 2 er også full av detaljer og funksjoner. Alt i alt får du særdeles mye for pengene, og Planar 2 er et anbefalt kjøp.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 1

Rega Planar 1 får skryt for fantastisk lyd og fin byggekvalitet. Den er lett å sette opp og er brukervennlig, og med tanke på prislappen finner ikke anmelderne mye å trekke den for. Den har ingen USB-utgang eller Bluetooth og er laget med tanke på å kobles mot et analogt anlegg.

Les saken

#platespiller #rega

Pro-Ject Essential II

Pro-Ject Essential II får skryt for varm klang og rikt lydbilde. Platespilleren er brukervennlig og egner seg godt for nybegynnere. Designet er pent og den kan fås i flere farger. Den har USB-utgang, dersom tilkobling og digital lyd skulle være ønskelig.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject Debut Carbon

Pro-Ject Debut Carbon har et nyansert og velklingende lydbilde med premiumskvalitet. Likevel er prislappen midt på treet. Platespilleren får skryt for fin byggekvalitet og brukervennlighet, og den har USB-utgang.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject 6 Perspex SB

Pro-Ject 6 Perspex SB får skryt for klart og fint lydbilde, bra byggekvalitet og kult design. Brukervennligheten er ikke den beste, og den kunne i det store og hele ha vært litt mer engasjerende.

Les saken

#platespiller #project

Numark TT250USB

Numark TT250USB er en platespiller med USB-utgang, og du kan dermed digitalisere lyden av platene dine. Kvaliteten på denne får litt ujevn tilbakemelding, men byggekvaliteten får skryt. Designet er noe massivt, og det er mye kabelsurr som følger med.

Les saken

#platespiller #numark

Lenco L-90

Lenco L-90 er en platespiller som en enkel å sette opp og bruke, og den har USB-utgang slik at du kan konvertere musikken til digitale filer. Lyden er fin, men mangler dynamikk og detaljer, men utover det får den godkjent. Designet er pent og minimalistisk, og byggekvaliteten er bra.

Les saken

#platespiller #lenco

Lenco L-85

Lenco L-85 har frisk design og kommer i flere farger. Platespilleren er laget med tanke på at man skal kunne digitalisere platesamlingen, en prosess som ikke er lagt opp til å være spesielt brukervennlig. I tillegg mener anmelderne at flere av konkurrentene tilbyr bedre lyd til den samme prisen.

Les saken

#platespiller #lenco

Flexson VinylPlay

Flexson VinylPlay får skryt for flott lydkvalitet, og den har USB-port med mulighet for å digitalisere lyden, men til tross for dette kan den kun styres manuelt. Byggekvaliteten oppleves litt billig, og mange konkurrenter kan tilby produkter i en rimeligere prisklasse.

Les saken

#platespiller #flexson

Crosley Cruiser 2

Crosley Cruiser 2 er en platespiller du får kjøpt for en rimelig penge. Den kan brukes med batteri og har et kult koffert-design som gir assosiasjoner til 60-tallet. Utover dette får den ikke skryt for så mye. Byggekvaliteten er dårlig og lyden er verre, noe som trekker poengsummen kraftig ned.

Les saken

#platespiller #crosley

Clearaudio Concept

Clearaudio Concept er en platespiller med greit design, og fin lyd. Byggekvaliteten er god, og den er lett å sette opp. Det er lett å bytte hastighet, men lydkvaliteten egner seg bedre for visse typer av musikk.

Les saken

#platespiller #clearaudio

Audio-Technica LP120

Audio-Technica LP120 er en platespiller som kan konvertere lyden digitalt, men innspillingen har en tendens til å være støyende. Ellers har den mange funksjoner og får skryt for fin lyd og solid byggekvalitet.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio-Technica AT-LP60

Audio-Technica AT-LP60 har god lyd og tilbyr både Bluetooth tilkobling og analog utgang, hvilket i praksis betyr at du kan høre musikken din både analogt og digitalt. Platespilleren er svært brukervennlig, og har en varm og fin klang. Prisen er det heller ikke mye å utsette på.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio-Technica AT-LP5

Audio-Technica AT-LP5 er en stabil platespiller med minimalt hastighetsavvik. Den scorer særdeles godt på lyd, klangen er varm og bassen er nyansert. Spilleren er direktedreven og brukervennlig, men designet er kanskje ikke det peneste.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Argon TT-2

Argon TT-2 er en grei platespiller med enkelt og brukervennlig oppsett. Lyden er fin, men mangler noe av den varme klangen man ofte forbinder med vinylavspilling. Hastighetsavviket er lite, designet er ok, men litt kjedelig. Ser man spilleren i forhold til prisen får man mye for pengene.

Les saken

#platespiller #argon
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.