Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #platespiller

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

45 treff

Her er de beste platespillerne

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Les saken

#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark #pioneer #ionaudio #technics #ta #gpo #stanton

VPI Prime

VPI Prime er en platespiller som får skryt for nydelig lyd og solid byggekvalitet. Den koster skjorta, men til gjengjeld får du servert et utrolig lydbilde. Minuspoeng gis for at den er stor og tung, og for et kronglete oppsett.

Les saken

#platespiller #vpi

Thorens TD 206

Thorens TD 206 er en påkostet platespiller med solid byggekvalitet og grei lyd. Pick-upen er av typen som hadde passet bedre på en billigere platespiller, og lyden mangler derfor dynamikk og detaljer. Platespilleren krever litt arbeid for et bra oppsett, men er enkel å bruke når den først er på plass.

Les saken

#platespiller #thorens

Thorens TD 203

Thorens TD 203 har god byggekvalitet, og lyden er imponerende vid og storstilt, med mange detaljer. Den mangler derimot det lille ekstra for å få toppkarakter.

Les saken

#platespiller #thorens

Technics SL-1210

Technics SL-1210 er en platespiller med en spesiell plass i musikkhistorien, ettersom hiphop i stor grad ble utviklet som sjanger på Technics-spillere. Da digitale musikkformer tok over, forkastet imidlertid Panasonic hele produksjonen. Nå, 40 år etter at platespilleren først ble laget, har Panasonic gjenskapt klassikeren i en oppdatert utgave. Designet er med andre ord helt likt, men det er tatt i bruk andre materialer, og lyden er mye bedre. Lydbildet er svært dynamisk, fokusert og med fet bass. Vurderer du en platespiller i denne prisklassen, er Technics SL-1210 et trygt valg, ifølge Lyd&Bilde.

Les saken

#platespiller #technics

Teac TN-300

Teac TN-300 får skryt for balansert og fint lydbilde som er bra nok for mange, men kanskje ikke godt nok for den kresne. Designet er pent, og prisen er helt midt på treet.

Les saken

#platespiller #teac

Teac TN-100

Teac TN-100 er en grei platespiller som har ganske god lyd, både analogt og digitalt. Den er svært brukervennlig, og pick-up er enkel å heve og senke. Prosessen med å overføre lyden til digitalform går også veldig lett. Den har USB og RCA-utgang, samt RCA-kabel.

Les saken

#platespiller #teac

T+A G 2000 R

T+A G 2000 R har et overdådig design, og svært god byggekvalitet. Lokket er kult laget slik at det kun sitter over platen når spilleren ikke er i bruk. Lyden er god, subtil og detaljrik, men mangler litt diskant. Den er også svært dyr.

Les saken

#platespiller #ta

Stanton STR8150

Stanton STR8150 er en platespiller utviklet for DJer, så om du bare skal bruke den til å lytte bør du se etter en annen spiller, ifølge The Best Turntable. For DJer derimot, er den fantastisk, med en rekke nyttige funksjoner.

Les saken

#platespiller #stanton

Sony PS-LX300USB

Sony PS-LX300USB har veldig god lyd, men får trekk for å være vanskeligere å håndtere. Den har RCA-utgang og kabel, samt USB. Det er også vanskelig å heve og senke pick-up.

Les saken

#platespiller #sony

Sony PS-HX500

Sony PS-HX500 gir mulighet for å endre lyden fra LP-plater til høyoppløste (DSD) lydfiler, og dette er det ikke mange av platespillerne som kan gjøre. Lyden er meget god, men den er sensitiv for ujevnt og ustødig underlag som kan skape vibrasjoner som forstyrrer avspillingen. Bassen kan oppleves som noe slank, men designet er pent og byggekvaliteten god.

Les saken

#platespiller #sony

Rega RP8

Rega RP8 er en platespiller med et litt spesielt design, og ifølge testen fra Trusted Reviews gir sokkelen inntrykk av å være uferdig. Likevel, spilleren får skryt for klar og balansert lyd, med en spretten bass.

Les saken

#platespiller #rega

Rega RP1

Rega RP1 er en bestselgende platespiller som byr på særdeles god lydkvalitet, særlig sett i forhold til prisen. I tillegg er den brukervennlig og har god byggekvalitet.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 6

Rega Planar 6 har en lyd som beskrives som subtil, klar, moden og balansert. Planar 6' enkle design er likt de andre fra serien, med unntak av overflaten som er et annet materiale. Byggekvaliteten er god, da den både er lett og robust.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 3

Rega Planar 3 er toppmodellen fra Rega, og den gir lyd i samme klasse som langt dyrere platespillere. Byggekvaliteten er solid og designet er pent. Støvlokket er det eneste den har til felles med de rimeligere modellene. Det er særlig tonearmen som får skryt, og sammen med brukervennlighet og god verdi for pengene gir dette en solid poengscore fra anmelderne.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 2

Rega Planar 2 er den oppgraderte modellen av Planar 1 og den billige utgaven av Planar 3. Lydbilde er likt, men man merker kvalitetsforskjellen mellom de to, i likhet med prisforskjellen som er på nesten 4000 kroner. Så om du er nybegynner eller mindre kresen er Planar 2 god nok i massevis, men ønsker du en premiumutgave kan du vurdere Planar 3. Designet på modellene er slående likt, og Planar 2 er også full av detaljer og funksjoner. Alt i alt får du særdeles mye for pengene, og Planar 2 er et anbefalt kjøp.

Les saken

#platespiller #rega

Rega Planar 1

Rega Planar 1 får skryt for fantastisk lyd og fin byggekvalitet. Den er lett å sette opp og er brukervennlig, og med tanke på prislappen finner ikke anmelderne mye å trekke den for. Den har ingen USB-utgang eller Bluetooth og er laget med tanke på å kobles mot et analogt anlegg.

Les saken

#platespiller #rega

Pro-Ject The Classic

Pro-Ject The Classic har et pent, retro design. Byggekvaliteten er god, og lyden har en myk og varm framtoning. Testen fra What HiFi mener likevel den mangler de fine detaljene.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject Primary

Pro-Ject Primary er solid bygget, med et balansert og detaljrikt lydbilde. Den er lett å håndtere. Testen fra What HiFi finner ingenting å sette fingeren på.

Les saken

#platespiller #project

Pro_Ject Essential III

Pro-Ject Essential III har ganske god lyd, og er svært enkel å håndtere. Den har verken USB eller Bluetooth, kun RCA-utgang og medfølgende kabel. Platespilleren kan fås i svart, rød eller hvit.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject Essential II

Pro-Ject Essential II får skryt for varm klang og rikt lydbilde. Platespilleren er brukervennlig og egner seg godt for nybegynnere. Designet er pent og den kan fås i flere farger. Den har USB-utgang, dersom tilkobling og digital lyd skulle være ønskelig.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject Elemental

Pro-Ject Elemental har et noe annerledes utseende da den ikke har en firkantet sokkel, men en smalere plate med avrundede kanter. Den ser ikke helt stødig ut, men det er akkurat det den er, ifølge Trusted Reviews. Platespilleren er svært enkel å sette opp, men litt kronglete å skru av og på. Lydkvaliteten har en god og varm tone, og dyp bass. Den kommer uten lokk, så dersom det trengs blir prisen noe høyere.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject Debut Carbon

Pro-Ject Debut Carbon har et nyansert og velklingende lydbilde med premiumskvalitet. Likevel er prislappen midt på treet. Platespilleren får skryt for fin byggekvalitet og brukervennlighet, og den har USB-utgang.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject 6 Perspex SB

Pro-Ject 6 Perspex SB får skryt for klart og fint lydbilde, bra byggekvalitet og kult design. Brukervennligheten er ikke den beste, og den kunne i det store og hele ha vært litt mer engasjerende.

Les saken

#platespiller #project

Pioneer PL-990

Pioneer PL-990 har ganske bra lyd, og får ok score på håndtering. Pick-up er lett å heve, men noe vanskeligere å senke. Platespilleren har RCA-utgang, men verken kabel, USB eller Bluetooth. Altså kan den kun spille analogt.

Les saken

#platespiller #pioneer

Pioneer PL-30-K

Pioneer PL-30-K er en platespiller som har bra lydkvalitet, og er enkel å håndtere. Den spiller kun analogt, og har verken AUX, Bluetooth eller USB til digital overføring. Den har RCA-utgang, men kabel følger ikke med.

Les saken

#platespiller #pioneer

Numark TT250USB

Numark TT250USB er en platespiller med USB-utgang, og du kan dermed digitalisere lyden av platene dine. Kvaliteten på denne får litt ujevn tilbakemelding, men byggekvaliteten får skryt. Designet er noe massivt, og det er mye kabelsurr som følger med.

Les saken

#platespiller #numark

Lenco L-3808

Lenco L-3808 har god lydkvalitet både analogt og digitalt, og er grei å håndtere. Den har USB til overføring av lydfiler digitalt, men den får litt trekk for at selve overføringsprosessen er litt vanskelig.

Les saken

#platespiller #lenco

Lenco L-90

Lenco L-90 er en platespiller som en enkel å sette opp og bruke, og den har USB-utgang slik at du kan konvertere musikken til digitale filer. Lyden er fin, men mangler dynamikk og detaljer, men utover det får den godkjent. Designet er pent og minimalistisk, og byggekvaliteten er bra.

Les saken

#platespiller #lenco

Lenco L-85

Lenco L-85 har frisk design og kommer i flere farger. Platespilleren er laget med tanke på at man skal kunne digitalisere platesamlingen, en prosess som ikke er lagt opp til å være spesielt brukervennlig. I tillegg mener anmelderne at flere av konkurrentene tilbyr bedre lyd til den samme prisen.

Les saken

#platespiller #lenco

Lenco L-84

Lenco L-84 god lydkvalitet, og mulighet for digital overføring. Den er helt ok å håndtere, og har RCA-utgang med kabel, samt USB.

Les saken

#platespiller #lenco

Lenco L-175

Lenco L-175 har god lydkvalitet, og har USB og RCA-utgang, med medfølgende kabel. Plater kan dermed overføres digitalt, men spilleren har verken AUX eller Bluetooth. Noe vanskelig å senke og løfte pick-up.

Les saken

#platespiller #lenco

ion Max LP

ion Max LP scorer ganske likt som ion Air LP, både når det gjelder lydkvalitet og håndtering. Med andre ord helt middels. I motsetning til Air har den verken RCA-kabel eller Bluetooth, men USB gjør at denne også kan overføre lyden digitalt.

Les saken

#platespiller #ionaudio

ion Classic LP

ion Classic LP gjør det enda dårligere en både Air og Max fra samme merke, da lydkvaliteten er verre ifølge Råd & Rön. Den er heller ikke spesielt enkel å betjene, særlig når det kommer til senking av pick-up. Spilleren har RCA-utgang (ikke kabel), og USB som gjør det mulig å overføre lyd digitalt.

Les saken

#platespiller #ionaudio

ion Air LP

ion Air LP gjør det ganske dårlig når det gjelder lydkvalitet, og er også bare helt ok å håndtere. Til gjengjeld har den både RCA-utgang og kabel, samt USB og Bluetooth, som gir muligheter for digital overføring.

Les saken

#platespiller #ionaudio

GPO Stylo II

GPO Stylo II både ser, høres og føles billig ifølge testen fra Which. Lyden er svært dårlig. Med en fraværende bass blir lyden bare skingrende.

Les saken

#platespiller #gpo

Flexson VinylPlay

Flexson VinylPlay får skryt for flott lydkvalitet, og den har USB-port med mulighet for å digitalisere lyden, men til tross for dette kan den kun styres manuelt. Byggekvaliteten oppleves litt billig, og mange konkurrenter kan tilby produkter i en rimeligere prisklasse.

Les saken

#platespiller #flexson

Crosley Cruiser 2

Crosley Cruiser 2 er en platespiller du får kjøpt for en rimelig penge. Den kan brukes med batteri og har et kult koffert-design som gir assosiasjoner til 60-tallet. Utover dette får den ikke skryt for så mye. Byggekvaliteten er dårlig og lyden er verre, noe som trekker poengsummen kraftig ned.

Les saken

#platespiller #crosley

Clearaudio Concept

Clearaudio Concept er en platespiller med greit design, og fin lyd. Byggekvaliteten er god, og den er lett å sette opp. Det er lett å bytte hastighet, men lydkvaliteten egner seg bedre for visse typer av musikk.

Les saken

#platespiller #clearaudio

Audio Technica LP3

Audio Technica LP3 har ganske god lyd og er grei å håndtere, men det er litt vanskelig å heve og senke pick-up. Den kan ikke overføre musikken til digital form, og har verken USB eller Bluetooth, kun RCA-utgang (uten kabel).

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio Technica LP1240

Audio Technica LP1240 er en platespiller som er bygget spesielt med tanke på DJ-ens behov, men fungerer også fint kun for lytting. Designet er pent, med svart overflate og metallarm. Det eneste negative er at lokket må løftes av ettersom det ikke er festet hengsler. Lyden er superb, uten antydninger til støy. Pick-up må kjøpes separat da dette ikke følger med.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio-Technica LP120

Audio-Technica LP120 er en platespiller som kan konvertere lyden digitalt, men innspillingen har en tendens til å være støyende. Ellers har den mange funksjoner og får skryt for fin lyd og solid byggekvalitet.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio-Technica AT-LP60

Audio-Technica AT-LP60 har god lyd og tilbyr både Bluetooth tilkobling og analog utgang, hvilket i praksis betyr at du kan høre musikken din både analogt og digitalt. Platespilleren er svært brukervennlig, og har en varm og fin klang. Prisen er det heller ikke mye å utsette på.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio-Technica AT-LP5

Audio-Technica AT-LP5 er en stabil platespiller med minimalt hastighetsavvik. Den scorer særdeles godt på lyd, klangen er varm og bassen er nyansert. Spilleren er direktedreven og brukervennlig, men designet er kanskje ikke det peneste.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Argon TT-2

Argon TT-2 er en grei platespiller med enkelt og brukervennlig oppsett. Lyden er fin, men mangler noe av den varme klangen man ofte forbinder med vinylavspilling. Hastighetsavviket er lite, designet er ok, men litt kjedelig. Ser man spilleren i forhold til prisen får man mye for pengene.

Les saken

#platespiller #argon