Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #audiotechnica

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Her er de beste platespillerne

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Les saken

#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark #pioneer #ionaudio #technics #ta #gpo #stanton

Audio Technica LP3

Audio Technica LP3 har ganske god lyd og er grei å håndtere, men det er litt vanskelig å heve og senke pick-up. Den kan ikke overføre musikken til digital form, og har verken USB eller Bluetooth, kun RCA-utgang (uten kabel).

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio Technica LP1240

Audio Technica LP1240 er en platespiller som er bygget spesielt med tanke på DJ-ens behov, men fungerer også fint kun for lytting. Designet er pent, med svart overflate og metallarm. Det eneste negative er at lokket må løftes av ettersom det ikke er festet hengsler. Lyden er superb, uten antydninger til støy. Pick-up må kjøpes separat da dette ikke følger med.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio-Technica LP120

Audio-Technica LP120 er en platespiller som kan konvertere lyden digitalt, men innspillingen har en tendens til å være støyende. Ellers har den mange funksjoner og får skryt for fin lyd og solid byggekvalitet.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio-Technica AT-LP60

Audio-Technica AT-LP60 har god lyd og tilbyr både Bluetooth tilkobling og analog utgang, hvilket i praksis betyr at du kan høre musikken din både analogt og digitalt. Platespilleren er svært brukervennlig, og har en varm og fin klang. Prisen er det heller ikke mye å utsette på.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio-Technica AT-LP5

Audio-Technica AT-LP5 er en stabil platespiller med minimalt hastighetsavvik. Den scorer særdeles godt på lyd, klangen er varm og bassen er nyansert. Spilleren er direktedreven og brukervennlig, men designet er kanskje ikke det peneste.

Les saken

#platespiller #audiotechnica