Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #audiotechnica

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

4 treff

Platespillerens tilbakekomst

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Les saken

#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark

Audio-Technica LP120

Audio-Technica LP120 er en platespiller som kan konvertere lyden digitalt, men innspillingen har en tendens til å være støyende. Ellers har den mange funksjoner og får skryt for fin lyd og solid byggekvalitet.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio-Technica AT-LP60

Audio-Technica AT-LP60 har god lyd og tilbyr både Bluetooth tilkobling og analog utgang, hvilket i praksis betyr at du kan høre musikken din både analogt og digitalt. Platespilleren er svært brukervennlig, og har en varm og fin klang. Prisen er det heller ikke mye å utsette på.

Les saken

#platespiller #audiotechnica

Audio-Technica AT-LP5

Audio-Technica AT-LP5 er en stabil platespiller med minimalt hastighetsavvik. Den scorer særdeles godt på lyd, klangen er varm og bassen er nyansert. Spilleren er direktedreven og brukervennlig, men designet er kanskje ikke det peneste.

Les saken

#platespiller #audiotechnica
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.