Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.
Mange har begynt å kjøpe plater igjen: Salget av både vinyl og spillere går så det suser

Platespillerens tilbakekomst

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Annonse

Platespilleren har kommet tilbake. Folk børster støvet av gamle plater, og artister gir ut den nye musikken sin på vinyl. I Norge er Rega og Pro-Ject blant de mest populære produsentene, og Rega gjør det solid med flere pallplasseringer i testen.

Best i test

På første plass finner vi Rega Planar 3 som er en relativt dyr platespiller, men anmelderne mener man får så mye lyd for pengene at det er den verdt. Den høster også ros for solid byggekvalitet og brukervennlighet.

På andre plass finner vi også Rega med Rega Planar 2, som er en rimeligere utgave. Både lyden og prisen utgjør en merkbar forskjell, så hvilken av de to du bør velge avhenger i stor grad av din musikalske og økonomiske sensitivitet. Rega Planar 2 får skryt for superb lyd, fine funksjoner og bra brukervennlighet.

Testens taper

På den laveste plasseringen i testen er Crosley Cruiser 2. Til tross for kult design og rimelig pris, gjør dårlig lyd og byggekvalitet at den kommer så dårligst ut av testen.

Er du godt med kjent platespillere og vet hva du skal se etter kan du gå rett til resultatlisten. Hvis du vil ha litt mer informasjon kan du fortsette å lese.

Slik fungerer Test.no

Vi oppsummerer alle tester innen et tema og regner ut en samlescore mellom 0 og 100 for hvert produkt. Les mer

Dynamisk resultatliste

Noen av platespillerne i denne testen har nettopp kommet på markedet, og derfor har de færre tester enn de andre.

Vi oppdaterer listen etter hvert som det kommer nye tester og produkter i kategorien.

Tips oss gjerne om du kjenner til tester som ikke er tatt med.

Hvorfor platespiller?

Siden LP-platene kom i 1958, har utviklingen av platespilleren stått på stedet hvil. Til tross for forsøk på å bytte ut den mekaniske stiften med en laserstift, er i praksis platespilleren du får kjøpt i dag den samme typen som først kom på markedet.

Hovedargumentet for å kjøpe en LP-spiller er lydkvaliteten som er helt unik med en fyldig klang og et nyansert lydbilde. Mange av platespillerne i testen har USB-utgang som kan brukes dersom du ønsker å konvertere godlyden over til digitalt format.

En platespiller består i hovedsak av tre deler: en tallerken, en arm og en pickup. Lp-platen legges på tallerkenen, så legger man armen over med pickupen og stiften på tuppen ned mot platen. Gjennom pickupen blir mekaniske vibrasjoner til elektriske bølger, og pickupene har største påvirkning på hvordan lyden høres ut. Pickupen kan byttes ut, og så dersom du vil oppgradere på et senere tidspunkt er det en lur komponent å bytte ut.

Forsterker gir bedre lyd

For at lyden skal bli riktig må man ha en platespillerforsterker, ofte av typen RIAA-trinn, som kobles til sammen med hovedforsterkeren. Dersom man ikke bruker dette blir bassen svak og diskanten skingrende. RIAA-forsterkere kan du få fra noen hundrelapper opp til flere tusen kroner.

En del vinylpillere har RIAA-trinn innebygget, og da trenger man ikke å kjøpe dette i tillegg. Pickupen på platespillere pleier i all hovedsak å tilhøre to ulike typer, enten Moving Magnet (MM) eller Moving Coil (MC).

Les også forsterker-testen: God lyd fra den billigste forsterkeren

MM er både det vanligste og billigste pickup-alternativet. Når du kjøper RIAA-forsterker støtter den stort sett både MM og MC pickup, men kjøper du en rimeligere forsterker med innebygget RIAA, støtter disse ofte kun MM.

Arm, pickup og stift
Arm, pickup og stift: Alle kan oppgraderes til en nyere og bedre versjon.

Skal man lytte til ekspertråd, så bør man også velge riktig kombinasjon av arm og pickup, hvor en kompakt og solid arm bør brukes med et stivt stiftoppheng, mens en lettere arm bør kombineres med et mykt stiftoppheng.

Bedre lyd til TV-en? Sjekk ut hvilken lydplanke som er testvinner.

Drivverk: Reimdrift eller direktedrift

Platespilleren kan enten ha reimdrift eller direktedrift. Førstnevnte er hyppig brukt av vinyl-entusiaster, som mener at denne reduserer muligheten for at støy fra motoren forplanter seg til pickupen.

Hvorvidt denne teorien stemmer knyttes det en del usikkerhet til, særlig med tanke på at de fleste DJ-er helst benytter seg av platespillere med direktedrift.

Prisen varierer mye

De billigste platespillerne ligger på rundt ett par tusenlapper, og da kan man få grei lyd, pent design og innebygget forsterker. Dersom man legger på noen tusenlapper til, kan man få riktig så god lyd for pengene.

Dersom man ikke lar seg skremme av høye priser kan man kjøpe platespillere i Norge for oppimot 200.000 kroner. Når det er sagt vil de fleste finne et godt alternativ mellom 3.000 0g 10.000 kroner.

Brukt platespiller: Et alternativ

Dersom du vil ha litt mer for pengene kan du vurdere en brukt platespiller. På finn.no ligger det mye forskjellig, og om du følger med kan det godt hende at den spilleren du kunne tenke deg ligger ute for salg til en rimeligere penge.

Som nevnt tidligere slites en del komponeneter og disse kan man altså bytte ut. På Ebay kan man finne mange som selger nye deler som stift, sarm og pickup til gamle platespillere. Husk at om du vil byttes stift lar det seg kun gjøre på en MM-pickup, eller så kan du altså bytte hele pickupen.

Ekstrautstyr å vurdere

For å få mest mulig glede av platespilleren bør man ha litt ekstrautstyr. Som nevnt kan det hende du trenger en forsterker, og om du ikke allerede har det, kan ett par solide høyttalere være en god investering også. Utover dette er det en del mindre utstyr som også er lurt å ha.

En platestrammer er akkurat hva det høres ut som, den retter opp skeive plater ved at den klemmer platen mot tallerkenen. I all hovedsak medfører bøyde plater at lyden blir sur

Med bruk kommer slitasje og stiften bør byttes med jevne mellomrom. Husk å finne en stift som passer med armen og pickupen. Ny stift kan fås for noen få hundrelapper eller flere tusenlapper, alt ettersom hvor entusiastisk du er.

Dersom det kommer støvkorn på platen din, kan dette i verste fall ødelegge platen med hakk og knitrende lyd. En platebørste løser dette problemet for en rimelig penge

Skal du gå mer grundig til verks, er en platevasker verdt å vurdere. De kan kjøpes både som manuelle og automatiske versjoner, og dette er et litt mer kostelig vedlikeholdstilbehør. Vinyl er dyrt, så trolig vil det lønne seg å kjøpe litt ekstrautstyr for å ta vare på plantene fremfor å kjøpe nye når de blir slitt.

Et siste tips for bedre lyd er å bytte ut platematten som følger med, de er som regel i gummi. Kjøper du heller en platematte i kork, filt eller skinn, kan dette forbedre lyden.

Trenger du nye hodetelefoner? Sjekk hvilke som er og best i test.

RESULTATER

Rega Planar 3

Rega Planar 3

Resultatet er basert på 5 tester. Pris fra 7 490,-

Pris fra 7 490,-

98
Rega Planar 2

Rega Planar 2

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 4 890,-

Pris fra 4 890,-

96
VPI Prime

VPI Prime

Resultatet er basert på 2 tester.
95
Rega RP1

Rega RP1

Resultatet er basert på 3 tester. Pris fra 1 990,-

Pris fra 1 990,-

92
Rega Planar 1

Rega Planar 1

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 2 990,-

Pris fra 2 990,-

90
Pro-Ject 6 Perspex SB

Pro-Ject 6 Perspex SB

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 16 000,-

Pris fra 16 000,-

88
Clearaudio Concept

Clearaudio Concept

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 13 995,-

Pris fra 13 995,-

88
Numark TT250USB

Numark TT250USB

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 2 178,-

Pris fra 2 178,-

87
Pro-Ject Debut Carbon

Pro-Ject Debut Carbon

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 4 495,-

Pris fra 4 495,-

86
Audio-Technica AT-LP5

Audio-Technica AT-LP5

Resultatet er basert på 5 tester. Pris fra 4 442,-

Pris fra 4 442,-

82
Sony PS-HX500

Sony PS-HX500

Resultatet er basert på 8 tester. Pris fra 3 790,-

Pris fra 3 790,-

81
Audio-Technica LP120

Audio-Technica LP120

Resultatet er basert på 3 tester. Pris fra 2 669,-

Pris fra 2 669,-

78
Pro-Ject Essential II

Pro-Ject Essential II

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 2 299,-

Pris fra 2 299,-

77
Flexson VinylPlay

Flexson VinylPlay

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 1 996,-

Pris fra 1 996,-

77
Teac TN-300

Teac TN-300

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 3 250,-

Pris fra 3 250,-

75
Audio-Technica AT-LP60

Audio-Technica AT-LP60

Resultatet er basert på 4 tester. Pris fra 1 989,-

Pris fra 1 989,-

75
Lenco L-85

Lenco L-85

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 1 490,-

Pris fra 1 490,-

62
Lenco L-90

Lenco L-90

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 2 944,-

Pris fra 2 944,-

56
Thorens TD 206

Thorens TD 206

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 9 990,-

Pris fra 9 990,-

55
Argon TT-2

Argon TT-2

Resultatet er basert på 2 tester. Pris fra 2 798,-

Pris fra 2 798,-

55
Crosley Cruiser 2

Crosley Cruiser 2

Resultatet er basert på 3 tester.
30

Utfyllende resultater

Nedenfor kan du lese mer om produktene og se hvilke testkilder poengsummene baserer seg på.

Rega Planar 3

98/100

Rega Planar 3 er toppmodellen fra Rega, og den gir lyd i samme klasse som lagt dyrere platespillere. Byggekvaliteten er solid og designet er pent. Støvlokket er det eneste den har til felles med de rimeligere modellene. Det er særlig tonearmen som får skryt, og sammen med brukervennlighet og god verdi for pengene gir dette en solid poengscore fra anmelderne.

Totalscore: 98/100

Basert på 5 tester. Pris fra 7 490,-

Pris fra 7 490,-

Lyd & Bilde (2016)

Vidunderlig vinyl-comeback Les saken

100
Trusted Reviews (2016)

Sounds incredible for the money Les saken

100
What Hi-Fi? (2016)

The new Planar 3 builds strongly on its award-winning predecessor delivering a class-leading combination of sound, build and ease of use Les saken

100
The Vinyl Factory (2016)

Combines best pace, rhythm and timing in class with superb build quality and finish. Les saken

100
AVForums (2016)

Truly outstanding sound quality for the asking price Les saken

89
Rega Planar 2

96/100

Rega Planar 2 er den oppgraderte modellen av Planar 1 og den billige utgaven av Planar 3. Lydbilde er likt, men man merker kvalitetsforskjellen mellom de to, i likhet med prisforskjellen som er på nesten 4000 kroner. Så om du er nybegynner eller mindre kresen er Planar 2 god nok i massevis, men ønsker du en premiumutgave kan du vurdere Planar 3. Designet på modellene er slående likt, og Planar 2 er også full av detaljer og funksjoner. Alt i alt får du særdeles mye for pengene, og Planar 2 er et anbefalt kjøp.

Totalscore: 96/100

Basert på 4 tester. Pris fra 4 890,-

Pris fra 4 890,-

The Vinyl Factory (2016)

Extremely engaging with great timing and plenty of detail, superb build quality. Les saken

100
What Hi-Fi? (2016)

Furthers the lineage of a classic deck with great sound and simple set-up Les saken

100
Lyd & Bilde (2016)

Med dynamisk og raffinert lyd, er platespilleren fra Rega et av de beste kjøpene i prisklassen Les saken

100
VPI Prime

95/100

VPI Prime er en platespiller som får skryt for nydelig lyd og solid byggekvalitet. Den koster skjorta, men til gjengjeld får du servert et utrolig lydbilde. Minuspoeng gis for at den er stor og tung, og for et kronglete oppsett.

Totalscore: 95/100

Basert på 2 tester.

What Hi-Fi? (2016)

The Prime turntable/arm combination is one of the most likable record players we’ve heard in recent years. Les saken

100
AVForums (2015)

VPI puts more clear air between it and the preceding level than any previous price jump this process has covered so far Les saken

89
Rega RP1

92/100

Rega RP1 er en bestselgende platespiller som byr på særdeles god lydkvalitet, særlig sett i forhold til prisen. I tillegg er den brukervennlig og har god byggekvalitet.

Totalscore: 92/100

Basert på 3 tester. Pris fra 1 990,-

Pris fra 1 990,-

Lyd & Bilde (2012)

Rega-spilleren gir deg aldri et kjedelig øyeblikk Les saken

100
What Hi-Fi? (2010)

Simply doesn't sound like a budget record player Les saken

100
TechRadar (2010)

Rega has revised its entry-level record player, adding a new tonearm and platter material Les saken

75
Rega Planar 1

90/100

Rega Planar 1 får skryt for fantastisk lyd og fin byggekvalitet. Den er lett å sette opp og er brukervennlig, og med tanke på prislappen finner ikke anmelderne mye å trekke den for. Den har ingen USB-utgang eller Bluetooth og er laget med tanke på å kobles mot et analogt anlegg.

Totalscore: 90/100

Basert på 2 tester. Pris fra 2 990,-

Pris fra 2 990,-

What Hi-Fi? (2016)

Planar 1 stays true to its sound: a spritely, entertaining turntable with no obvious flaws Les saken

100
Which? (2016)

Simple but very effective Les saken (krever medlemskap)

79
Pro-Ject 6 Perspex SB

88/100

Pro-Ject 6 Perspex SB får skryt for klart og fint lydbilde, bra byggekvalitet og kult design. Brukervennligheten er ikke den beste, og den kunne i det store og hele ha vært litt mer engasjerende.

Totalscore: 88/100

Basert på 2 tester. Pris fra 16 000,-

Pris fra 16 000,-

Trusted Reviews (2016)

Deep, controlled bass Les saken

100
What Hi-Fi? (2016)

This rather gorgeous and eloquent turntable is a worthwhile listen Les saken

75
Clearaudio Concept

88/100

Clearaudio Concept er en platespiller med greit design, og fin lyd. Byggekvaliteten er god, og den er lett å sette opp. Det er lett å bytte hastighet, men lydkvaliteten egner seg bedre for visse typer av musikk.

Totalscore: 88/100

Basert på 2 tester. Pris fra 13 995,-

Pris fra 13 995,-

What Hi-Fi? (2016)

Excellent all-round sonic performance Les saken

100
Trusted Reviews (2016)

Awesome build quality Les saken

75
Numark TT250USB

87/100

Numark TT250USB er en platespiller med USB-utgang, og du kan dermed digitalisere lyden av platene dine. Kvaliteten på denne får litt ujevn tilbakemelding, men byggekvaliteten får skryt. Designet er noe massivt, og det er mye kabelsurr som følger med.

Totalscore: 87/100

Basert på 2 tester. Pris fra 2 178,-

Pris fra 2 178,-

AVForums (2016)

Ladies and Gentlemen, we give you, a bargain Les saken

89
Top Ten Reviews (2016)

It has anti-skating and counterweight to keep the tone arm and needle in place. Les saken

85
Pro-Ject Debut Carbon

86/100

Pro-Ject Debut Carbon har et nyansert og velklingende lydbilde med premiumskvalitet. Likevel er prislappen midt på treet. Platespilleren får skryt for fin byggekvalitet og brukervennlighet, og den har USB-utgang.

Totalscore: 86/100

Basert på 4 tester. Pris fra 4 495,-

Pris fra 4 495,-

Lyd & Bilde (2013)

Balansert vellyd Les saken

100
What Hi-Fi? (2014)

The Debut remains a seriously tempting proposition Les saken

100
CNET (2013)

Pro-Ject Debut Carbon USB turntable Les saken

78
Audio-Technica AT-LP5

82/100

Audio-Technica AT-LP5 er en stabil platespiller med minimalt hastighetsavvik. Den scorer særdeles godt på lyd, klangen er varm og bassen er nyansert. Spilleren er direktedreven og brukervennlig, men designet er kanskje ikke det peneste.

Totalscore: 82/100

Basert på 5 tester. Pris fra 4 442,-

Pris fra 4 442,-

What Hi-Fi? (2016)

If you want a turntable you can plug straight into your amp and play, there is nothing better at this price Les saken

100
AVForums (2015)

Sometimes it pays to be direct Les saken

89
Lyd & Bilde (2016)

Nest dyrest er best i denne testen, med vidunderlig klangrik lyd. Les saken

80
The Daily Mail (2016)

The turntable that won't break the bank Les saken

75
Which? (2016)

Expensive for what it is Les saken (krever medlemskap)

64
Sony PS-HX500

81/100

Sony PS-HX500 gir mulighet for å endre lyden fra LP-plater til høyoppløste (DSD) lydfiler, og dette er det ikke mange av platespillerne som kan gjøre. Lyden er meget god, men den er sensitiv for ujevnt og ustødig underlag som kan skape vibrasjoner som forstyrrer avspillingen. Bassen kan oppleves som noe slank, men designet er pent og byggekvaliteten god.

Totalscore: 81/100

Basert på 8 tester. Pris fra 3 790,-

Pris fra 3 790,-

What Hi-Fi? (2016)

An entertaining turntable unique in its ability to rip vinyl to hi-res files Les saken

100
T3 Magazine (2016)

With a turntable that enables you to rip records in the very highest fidelity, we think it very well could be Les saken

100
Alt Om Data (2016)

Sony PS-HX500 er det foreløbig mest seriøse bud på en pladespiller Les saken

88
Lyd & Bilde (2016)

Med innebygget digitalkonverter og god lyd, er Sony-spilleren et godt valg Les saken

80
AVForums (2016)

The PS-HX500 isn't pretty but it seems to be put together with reasonable care and attention Les saken

78

Vis alle tester (+3)

Sound & Vision (2016)

Has what you need to bring your vinyl collection into the 21st century digital world. Les saken

75
Trusted Reviews (2016)

Recording software is very intuitive Les saken

63
Audio-Technica LP120

78/100

Audio-Technica LP120 er en platespiller som kan konvertere lyden digitalt, men innspillingen har en tendens til å være støyende. Ellers har den mange funksjoner og får skryt for fin lyd og solid byggekvalitet.

Totalscore: 78/100

Basert på 3 tester. Pris fra 2 669,-

Pris fra 2 669,-

Top Ten Reviews (2016)

This is one of the best vinyl converter turntables available. Les saken

87
What Hi-Fi? (2010)

Home archivist by day, DJ by night? You need one of these… Les saken

75
CNET (2015)

An all-in-one turntable that digitizes your vinyl collection Les saken

73
Pro-Ject Essential II

77/100

Pro-Ject Essential II får skryt for varm klang og rikt lydbilde. Platespilleren er brukervennlig og egner seg godt for nybegynnere. Designet er pent og den kan fås i flere farger. Den har USB-utgang, dersom tilkobling og digital lyd skulle være ønskelig.

Totalscore: 77/100

Basert på 4 tester. Pris fra 2 299,-

Pris fra 2 299,-

Lyd & Bilde (2016)

Med varm og fyldig lyd, blir det aldri kjedelig med Pro-Ject-spilleren Les saken

80
AVForums (2016)

Highly recommended Les saken

78
What Hi-Fi? (2015)

Pro-Ject brings optical to the turntable party with mostly good results Les saken

75
75
Flexson VinylPlay

77/100

Flexson VinylPlay får skryt for flott lydkvalitet, og den har USB-port med mulighet for å digitalisere lyden, men til tross for dette kan den kun styres manuelt. Byggekvaliteten oppleves litt billig, og mange konkurrenter kan tilby produkter i en rimeligere prisklasse.

Totalscore: 77/100

Basert på 4 tester. Pris fra 1 996,-

Pris fra 1 996,-

Trusted Reviews (2016)

Super-simple setup Les saken

88
What Hi-Fi? (2016)

A multi-talented and convenient turntable Les saken

75
Which? (2016)

Wonderfully well-equipped Les saken (krever medlemskap)

73
CNET (2015)

A turntable for a digital world Les saken

70
Beste priser
Amazon.co.uk 1 996,-

+ ev. toll

Til Amazon.co.uk

Levert av:

Teac TN-300

75/100

Teac TN-300 får skryt for balansert og fint lydbilde som er bra nok for mange, men kanskje ikke godt nok for den kresne. Designet er pent, og prisen er helt midt på treet.

Totalscore: 75/100

Basert på 4 tester. Pris fra 3 250,-

Pris fra 3 250,-

The Best Turntable (2016)

It should come as no surprise that TEAC TN-300 is getting attention and positive feedback from its users Les saken

85
Your Vintage Vinyl (2014)

There is no denying this is a world class turntable Les saken

83
Which? (2016)

A fantastic USB record player Les saken (krever medlemskap)

73
Lyd & Bilde (2016)

Fin finish og bra lyd i en av testens mest brukervennlige spillere Les saken

60
Audio-Technica AT-LP60

75/100

Audio-Technica AT-LP60 har god lyd og tilbyr både Bluetooth tilkobling og analog utgang, hvilket i praksis betyr at du kan høre musikken din både analogt og digitalt. Platespilleren er svært brukervennlig, og har en varm og fin klang. Prisen er det heller ikke mye å utsette på.

Totalscore: 75/100

Basert på 4 tester. Pris fra 1 989,-

Pris fra 1 989,-

Klikk.no (2016)

Audio Technica kombinerer gammelt og nytt. Les saken

80
CNET (2016)

A beginner's turntable for the vinyl revival Les saken

78
Trusted Reviews (2016)

Sounds warm and musical Les saken

75
Lenco L-85

62/100

Lenco L-85 har frisk design og kommer i flere farger. Platespilleren er laget med tanke på at man skal kunne digitalisere platesamlingen, en prosess som ikke er lagt opp til å være spesielt brukervennlig. I tillegg mener anmelderne at flere av konkurrentene tilbyr bedre lyd til den samme prisen.

Totalscore: 62/100

Basert på 2 tester. Pris fra 1 490,-

Pris fra 1 490,-

What Hi-Fi? (2016)

Decent, enjoyable sound for the money Les saken

75
Lenco L-90

56/100

Lenco L-90 er en platespiller som en enkel å sette opp og bruke, og den har USB-utgang slik at du kan konvertere musikken til digitale filer. Lyden er fin, men mangler dynamikk og detaljer, men utover det får den godkjent. Designet er pent og minimalistisk, og byggekvaliteten er bra.

Totalscore: 56/100

Basert på 2 tester. Pris fra 2 944,-

Pris fra 2 944,-

What Hi-Fi? (2016)

Convenient, but sound could be better Les saken

50
Thorens TD 206

55/100

Thorens TD 206 er en påkostet platespiller med solid byggekvalitet og grei lyd. Pick-upen er av typen som hadde passet bedre på en billigere platespiller, og lyden mangler derfor dynamikk og detaljer. Platespilleren krever litt arbeid for et bra oppsett, men er enkel å bruke når den først er på plass.

Totalscore: 55/100

Basert på 2 tester. Pris fra 9 990,-

Pris fra 9 990,-

Lyd & Bilde (2016)

For dyr for sitt eget gode Les saken

60
What Hi-Fi? (2015)

A so-so deck which never really gets out of first gear Les saken

50
Beste priser
Duet Audio 9 990,- Til Prisjakt

Levert av:

Argon TT-2

55/100

Argon TT-2 er en grei platespiller med enkelt og brukervennlig oppsett. Lyden er fin, men mangler noe av den varme klangen man ofte forbinder med vinylavspilling. Hastighetsavviket er lite, designet er ok, men litt kjedelig. Ser man spilleren i forhold til prisen får man mye for pengene.

Totalscore: 55/100

Basert på 2 tester. Pris fra 2 798,-

Pris fra 2 798,-

Lyd & Bilde (2016)

Bra lyd for nybegynnere Les saken

60
Alt Om Data (2016)

Knapt så nuanceret og musikalsk som testkonkurrenten Les saken

50
Crosley Cruiser 2

30/100

Crosley Cruiser 2 er en platespiller du får kjøpt for en rimelig penge. Den kan brukes med batteri og har et kult koffert-design som gir assosiasjoner til 60-tallet. Utover dette får den ikke skryt for så mye. Byggekvaliteten er dårlig og lyden er verre, noe som trekker poengsummen kraftig ned.

Totalscore: 30/100

Basert på 3 tester.

40
What Hi-Fi? (2015)

It’s a lovely idea, but this flawed turntable should be kept away from your record collection Les saken

25
Trusted Reviews (2016)

Neat retro design Les saken

25
#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.