Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #project

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

8 treff

Her er de beste platespillerne

Vinyl er i vinden som aldri før, og de siste årene har det kommet utallige nye platespillere på markedet, både fra gamle og nye produsenter. Her får du en oversikt over de beste og dårligste vinylspillerne.

Les saken

#platespiller #argon #teac #audiotechnica #project #sony #rega #lenco #flexson #clearaudio #crosley #vpi #thorens #numark #pioneer #ionaudio #technics #ta #gpo #stanton

Pro-Ject The Classic

Pro-Ject The Classic har et pent, retro design. Byggekvaliteten er god, og lyden har en myk og varm framtoning. Testen fra What HiFi mener likevel den mangler de fine detaljene.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject Primary

Pro-Ject Primary er solid bygget, med et balansert og detaljrikt lydbilde. Den er lett å håndtere. Testen fra What HiFi finner ingenting å sette fingeren på.

Les saken

#platespiller #project

Pro_Ject Essential III

Pro-Ject Essential III har ganske god lyd, og er svært enkel å håndtere. Den har verken USB eller Bluetooth, kun RCA-utgang og medfølgende kabel. Platespilleren kan fås i svart, rød eller hvit.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject Essential II

Pro-Ject Essential II får skryt for varm klang og rikt lydbilde. Platespilleren er brukervennlig og egner seg godt for nybegynnere. Designet er pent og den kan fås i flere farger. Den har USB-utgang, dersom tilkobling og digital lyd skulle være ønskelig.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject Elemental

Pro-Ject Elemental har et noe annerledes utseende da den ikke har en firkantet sokkel, men en smalere plate med avrundede kanter. Den ser ikke helt stødig ut, men det er akkurat det den er, ifølge Trusted Reviews. Platespilleren er svært enkel å sette opp, men litt kronglete å skru av og på. Lydkvaliteten har en god og varm tone, og dyp bass. Den kommer uten lokk, så dersom det trengs blir prisen noe høyere.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject Debut Carbon

Pro-Ject Debut Carbon har et nyansert og velklingende lydbilde med premiumskvalitet. Likevel er prislappen midt på treet. Platespilleren får skryt for fin byggekvalitet og brukervennlighet, og den har USB-utgang.

Les saken

#platespiller #project

Pro-Ject 6 Perspex SB

Pro-Ject 6 Perspex SB får skryt for klart og fint lydbilde, bra byggekvalitet og kult design. Brukervennligheten er ikke den beste, og den kunne i det store og hele ha vært litt mer engasjerende.

Les saken

#platespiller #project