Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #miele

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

35 treff

De beste kaffemaskinene til enhver anledning

Nordmenn drikker nest mest kaffe i verden, kun slått av Finland, og omtrent 7 av 10 nordmenn drikker kaffe hver dag. Enten du liker kaffe fra trakter, espresso eller kapselkaffe, vil du i denne store samletesten finne oversikt over det ypperste som finnes på markedet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #kaffetrakter #russellhobbs #delonghi #philips #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin #electrolux

De kvikkeste espressomaskinene

Vil du ta kaffebryggingen hjemme ett steg videre? Vi gir deg oversikt over espressomaskinene av god kvalitet.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espressomaskin #delongi #espresso #miele #delonghi #philips #siemens #melitta #bosch #sage #francisfrancis #illy #saeco #krups #jura #smeg #gaggia

Hva bør du tenke på når du kjøper oppvaskmaskin?

Oppvaskmaskinmarkedet er en alfabetsuppe av forskjellige maskiner, som det er vanskelig skille fra hverandre både med hensyn på navn og funksjoner. Her en noen gode tips og råd for å finne maskinen som passer dine behov.

Les saken

#oppvaskmaskin #aeg #asko #bauknecht #beko #bosch #candy #electrolux #epoc #gram #hotpoint #ikea #indesit #logik #matsui #miele #siemens #whirlpool #zanussi

Store kvalitetsforskjeller mellom robotstøvsugere

Det høres unektelig behagelig ut å ligge på sofaen mens robotstøvsugeren tar seg av hybelkaninene, men noen roboter fører til mer styr og ståk enn ro og mak. Her ser du hvilke som gjør gulvet rent uten å skape trøbbel.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele #samsung #irobot #vorwerk #neato #lg #vileda #hoover

Flere vaskemaskiner gjør en dårlig jobb

Det er store variasjoner i prestasjonene, og her får du en oversikt over hvilke vaskemaskiner som faktisk vasker tøyet ditt rent. Kan de billige være like bra som de dyre?

Les saken

#vaskemaskin #miele #samsung #panasonic #lg #ikea #siemens #matsui #bosch #electrolux #whirlpool

Kaffemaskinene som er best i test

Lurer du på hvilken type kaffemaskin du skal ha, eller er du på utkikk etter den beste kapselmaskinen? I denne samletesten får du oversikten over maskinene på markedet nå.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #kapselmaskin #nespresso #espressomaskin #delongi #dolce-gusto #bosch #espresso #miele #philips #kaffetrakter #moccamaster #siemens #melitta #obh-nordica #severin

Hvilke støvsugere er best?

En myte om støvsugere er at en sterk motor gir bedre støvoppsamling. Her er en oppsummering av støvsugertester fra 2015, og noen tips til hva du bør tenke på når du skal kjøpe støvsuger.

Les saken

#støvsuger #electrolux #miele #philips #bosch #nilfisk #siemens #clas-ohlson

Miele WMV960 WPS

Miele WMV960 WPS er meget brukervennlig, vasker godt og scorer bra på støynivå og energibruk. Den havner midt på treet når det gjelder tidsbruk, og den kunne vært bedre på skylling og tøff flekkfjerning. Den har barnesikring og en kapasitet på 9 kg.

Les saken

#vaskemaskin #miele

Miele WMB 120

Miele WMB 120 er brukervennlig, vasker tøyet rent og bruker lite energi. Den får mest poeng for vask og sentrifugering, men flekkfjerning på syntetisk materiale er ikke like bra. Den har barnesikring, dampfunksjon og 8 kg kapasitet.

Les saken

#vaskemaskin #miele

Miele WKH130 WPS

Miele Miele WKH130 WPS er en vaskemaskin som scorer høyt på både vask og sentrifugering, men den får mindre skryt for skylling og tidsbruk. Den er stillegående under vask. Maskinen er brukervennlig, har barnesikring og kapasitet på 8 kg.

Les saken

#vaskemaskin #miele

Miele Scout RX1

Miele Scout RX1 er en brukervennlig robotstøvsuger med ganske lavt lydnivå. Den beveger seg lett rundt møbler og andre hindere. Det er delte meninger om den generelle rengjøringsevnen. Flere testkilder er imponerte, mens andre mener den rett og slett gjør en dårlig jobb. Noen mener den er mindre effektiv på tepper, mens andre opplever at den fungerer best på tepper. Den har ikke HEPA-filter.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele

Miele Complete C3 TotalCare EcoLine

Miele Complete C3 TotalCare EcoLine klarer de fleste oppgaver godt, samtidig som den jobber stille. Den fungerer godt på både hardt og mykt underlag. Energiforbruket er lavt.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Complete C3 Silence EcoLine

Miele Complete C3 Silence EcoLine er en svært effektiv støvsuger. Den scorer bra på energiforbruk, og er stillegående. Den er lett å bruke og vedlikeholde.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Complete C3 Excellence Ecoline

Miele Complete C3 Excellence Ecoline har god sugeevne og filtrerer støvet effektivt. På støy scorer den middels, og den har noe høyt strømforbruk. Den er lett å bruke og vedlikeholde.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Complete C3 Celebration

Miele Complete C3 Celebration er like effektiv til å samle opp dyrehår på tepper som den er til fjerne rusk på harde flater. Hjulene kan dreie 360 grader, og filteret gjør at 99,9% av støvet forblir i beholderen.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Compact C2 PowerLine

Miele Compact C2 PowerLine suger til seg støv fra gulv og hardt underlag. Den er også spesielt god på å fjerne dyrehår, ifølge testen fra Which. Den er stillegående, og fanger støvet effektivt. Støvsugeren er brukervennlig og lett å manøvrere. Støvbeholderen er lett å tømme uten å slippe ut en sky av støv.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Compact C2 FreshAir EcoLine

Miele Compact C2 FreshAir EcoLine klarer seg bra på hardt underlag, samt tepper. Den er derimot ikke spesielt god til å fjerne dyrehår. På energiforbruk og støynivå scorer denne støvsugeren bra. Brukervennligheten er litt over middels.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele Compact C2 EcoLine

Miele Compact C2 Ecoline klarer seg bra på hardt underlag, samt tepper. Den er derimot ikke spesielt god til å fjerne dyrehår. På energiforbruk og støynivå scorer denne støvsugeren bra. Brukervennligheten er litt over middels.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele CM6310

Espressomaskin, helautomatisk: Miele CM6310 er en kaffemaskin som leverer god kaffe og suveren brukervennlighet. Bruksansvisningen kommer på norsk, og maskinen har innstillinger som kan tilpasses en personlig profil.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espresso #espressomaskin #miele

Miele CM6300

Espressomaskin, helautomatisk: Miele CM6300 er en kaffemaskin som leverer god kaffe og suveren brukervennlighet. Bruksansvisningen kommer på norsk, og maskinen har innstillinger som kan tilpasses en personlig profil.

Les saken

#kaffe #kaffemaskin #espresso #espressomaskin #miele

Miele Blizzard CX1 Excellence

Miele Blizzard CX1 Excellence er en effektiv støvsuger på både mykt og hardt underlag. Den er lett å bruke, og kommer med en rekke tilbehør som er gode. Den var noe dårligere på å fjerne hår fra tepper. Trusted Reviews gir den skryt for godt design og god ingeniørkunst. De vurderer også sugeevnen som veldig god, og den besto alle deres rengjøringstester.

Les saken

#støvsuger #miele

Miele G 6820 SCu

OBS! Den svært gode scoren bør tas med forbehold om at begge testene er gjort av britiske kilder, som er betydelig mer generøse enn de andre testene som har blitt samlet inn. Begge kildene skryter av Miele G 6820 SCu vaske og tørkeevne. Den eneste ulempen testene finner er at den er litt vanskelig å bruke programmene på og at den er dyr.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6665 SCVI XXL

Denne oppvaskmaskinen fra Miele gjør det veldig godt på vasking og tørking. Maskinen gjør det også meget godt på de aller fleste andre kriterier som den har blitt testet på. De to tingene som maskinen får noe kritikk for er at den bruker lang tid på både standard- og ECO-program. Standardprogrammet bruker tre timer på en vask. G 6665 SCVi XXL gjør det heller ikke bedre enn middelmådig på brukervennelighet.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6660 SCVi

Den britiske nettsiden Which? roser Miele G 6660 SCVi opp i himmelen for fremragende vaskeevne. Which? har ikke mye kritisk å si om maskinen, men etterlyser litt bedre brukervennelighet, da særlig når det kommer til lasting av bestikk. Som forbruker burde du ta den høye scoren med en klype salt siden Which? pleier å gi betydelig høyere score enn flere av de andre testene vi har inkludert i samletesten. G 6665 SCVi XXL som er ganske lik som denne fikk 67 i Råd & Rön sin test.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6630 SCU

Miele G 6630 SCU gjør det godt på de fleste punkter i Råd & Rön sine test. Både på vasking og tørking gjør maskinen det godt. Den ene nedsiden ved maskinen, annet enn prisen, er at den bruker veldig lang tid. På standardprogram bruker den nesten tre timer, mens på ECO bruker den nesten fire.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6620 SC

Denne modellen får mye skryt både fra skandinaviske og britiske kilder for å være imponerende gode til å både å vaske og tørke. Med unntak av tidsbruk presterer denne maskinen godt på alle større kriterier. Kritikerne har nevner kun to problemer med maskine, tidsbruken og prisen.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6065 SCVi XXL

G 6065 SCVi XXL gjør det godt på de aller fleste kriterier. Maskinens vaske- og tørkeevne er blant de beste i markedet og maskinen gjør det bedre en gjennomsnittlig på alle andre større kriterier med unntak av tidsbruk. Som flere av Mieles produkter bruker denne maskinen også svært lang tid på både standard og ECO-program, over tre timer på begge.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6060 SCVi

G 6060 SCVi-modellen til Miele gjør det svært godt i Which? sin test. Den får skryt for svært godt vaske og tørkeevne og gjør det godt på de fleste andre kriterier også. Forbrugerrådet Tænk er mindre generøse enn Which?, men oppvaskmaskinen fra Miele gjør det godt også i Tænk-testen. Det får resultatet "god" for både vaske- og tørkeevne, støynivå, energi- og vannforbruk, men trekkes ganske mye for at den bruker lang tid. Brukervennligheten kunne også vært bedre. G 6065 SCVi XXL som er ganske lik som denne fikk 67 i Råd & Rön sin test.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 6000 SCu

Som de fleste oppvaskmaskiner fra Miele, vasker G 6000 SCu litt bedre enn gjennomsnittet. Der maskinen svikter er når det kommer til tidsbruk. Denne modellen bruker nesten tre timer på standardprogram, noe som kan være et irritasjonsmoment.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 4985 SCVi XXL

Miele G 4985 SCVi XXL er litt over gjennomsnittlig god oppvaskmaskin. Den vasker og tørker på et greit nivå, men ikke enestående godt. Annet enn det gjør gir imponerer den designmessig, men brukervennligheten og støynivået er ikke betydelig bedre enn andre maskiner.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 4980 SCVI

4980 SCVI er noe skuffende med tanke på prisen. Rengjør oppvasken bedre enn gjennomsnittlig, men ikke oppsiktsvekkende godt. Maskinen er litt grei når det kommer til miljøvennlighet og lyd, men bruker lang tid både på standard- og ECO-program.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 4263 VI

Miele G 4263 VI er en av de mer rimelige oppvaskmaskinene som Miele produserer. Den gjør det meget godt på vaske og tørkeevne, men skuffer på flere av de andre vurderingspunktene. Den er mindre god på miljøvennlighet og standardprogrammet bruker lang tid. Den gjør det ikke mer enn middelmådig på testene om brukervennlighet og støynivå. Denne kan være et rimelig alternativ dersom du bryr deg mest om vaskeevne og vil ha en Mieleoppvaskmaskin.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 4210 SCU

Miele G 4210 SCU er det Mieleproduktet som har fått dårligst vaske- og tørkescore. Maskinen gjør det godt på både innvendig og utvendig design, men på alle andre viktige kriterier er maskinen middelmådig. Dette reflekteres i scoren.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele

Miele G 4203 SCU

Miele G 4203 SCU vasker godt, men dette burde forventes med en pris på 7 000 kroner. Denne modellen er den dårligst rangerte av Miele produktene, som sier noe om merkevaren Miele. Denne modellen taper mye poeng ved å verken være spesielt brukervennlig eller miljøvennlig. Som de fleste varer fra Miele får oppvaskmaskinen skryt for å gi et godt kvalitetsinntrykk.

Les saken

#oppvaskmaskin #miele
Alle kategorier
Teknologi
Hus og Hage
Motor
Sport og Fritid
Mat og Drikke
Barn
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.