Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #first-price

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

2 treff

Én juleribbe får slakt

Det er store kvalitetsforskjeller blant årets svineribber. Sjekk hvilken juleribbe som er best, samt hvilken som får både en sekser og en toer på terningen i vår samletest.

Les saken

#juleribbe #ask #ribbe #first-price #kolonihagen #julens-klassikere #coop #gilde #prima #folkets-tynnribbe #henriettes-juleribbe #finsbråten #prima-jæren #grøstad-går

First Price Ribbe

First Price-ribba får terningkast seks av VG. Testpanelet beskriver ribba som saftig, med knasende sprø svor og veldig god smak. Fettmarmoreringen er fin, og kjøtt og fett er bra fordelt. First Price får derimot ikke like god score av Dagbladet. Faktisk triller de ikke mer enn en treer på terningen. Ifølge deres testpanel dufter den kraftig og godt, og svoren er greit sprø. Smaken er litt syrlig, men konsistensen er saftig og god. Men totalt sett bare helt grei mener Dagbladet. TV 2 stiller seg på lag med Dagbladet, men trekker enda en prikk på terningen og gir den en toer. De beskriver kjøttet som kjedelig og at det smaker litt gammelt. Svoren er seig. Denne kommer ikke ferdig rutet.

Les saken

#juleribbe #first-price #ribbe