Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bosch Ergomixx MSM67170

Bosch ErgoMixx MSM67170 er lett, men robust, med et behagelig håndtak. Den har ikke like sterk motor som de beste stavmikserne og i noen av testene har den etterlatt seg store biter etter bruk. Mikseren kan heller ikke brukes til å lage majones. Den lager også en god del støy og kan av og til suge seg fast i bunn av gryten. Denne stavmikseren fungerer greit, men egner seg best til små kjøkkenjobber. Tips! Bosch MSM67170 er en av de nyeste versjonene av Bosch MSM 67, som finnes i mange utgaver. Det blir kun gjort små justeringer i produkt og tilbehør mellom hver versjon, så det kan lønne seg å ta en titt på de andre versjonene i tillegg til MSM67170 hvis du vurderer å kjøpe Bosch ErgoMixx MSM67170.

Under kan du lese mer om hvordan Bosch Ergomixx MSM67170 er blitt tatt imot av testkildene.

67/100

Testresultat

Bosch Ergomixx MSM67170

Resultatet er basert på 3 tester

Trusted Reviews (2016)

Good for time-poor occasional cooks and soup-making enthusiasts Les saken

75
Aftonbladet (2017)

Vi märker att det är lillebror Les saken (krever medlemskap)

50
#stavmikser #bosch

Én stavmikser tar en suveren seier

Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies, supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke. Her er den beste stavblenderen du kan kjøpe i 2018. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Én stavmikser tar en suveren seier