Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #stavmikser

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

18 treff

Én stavmikser tar en suveren seier

Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies, supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke. Her er den beste stavblenderen du kan kjøpe i 2018.

Les saken

#stavmikser #bamix #braun #wilfa #electrolux #bosch #obh-nordica #kenwood

Flere stavmiksere imponerte

Stavmikseren kan være en hendig og praktisk hjelper på kjøkkenet, og her kan du se hvilken som ble best i test i 2015

Les saken

#stavmikser #bamix #bodum #braun #bosch #electrolux #philips #wilfa

Wilfa SM1FP

Wilfa SM1FP er en stavmikser med sterk motor, og den fremstår noe tung og klumpete i forhold til de andre stavmikserne i testen. Motoren gjør at mikseren arbeider effektivt, men også Wilfa SM1FP suger seg til bunn av gryten, noe som kan skape farlige situasjoner. Den egner seg likevel til å lage smoothies og ganache, i tillegg til at den gjør en bra jobb med majones.

Les saken

#stavmikser #wilfa

Philips HR 1372

Philips HR 1372 er en god stavmikser med kraftig motor som er lett og rengjøre og er billig. Den får noe trekk for høyt støynivå.

Les saken

#stavmikser #philips

OBH Nordica Smartmix

OBH Nordica Smartmix 501 er testvinner hos Aftonbladet. Panelet sier at den verken er «flashig», størst eller sterkest. Likevel får den en god score fordi den er liten og lett å bruke, med en veldig fin pris. Den klarer også å lage pesto, suppe og smoothies raskt og enkelt, uten søl. I tillegg er den lett å rengjøre. Klikk.no har testet en annen versjon av samme stavmikser – OBH Nordica Smartmix 503. Den eneste forskjellen mellom 501 og 503 er tilbehøret, og vi ser derfor også nærmere på 503, som Klikk.no ikke ga like god score som Aftonbladet. Panelet hos Klikk.no er enig i at Smartmix er en liten og grei stavmikser. De gir den likevel trekk for at motoren er svak og at mikseren jobber for hardt for å gjennomføre de ulike jobbene.

Les saken

#stavmikser #obh-nordica

OBH Nordica Chilli 6707

OBH Nordica Chilli 6707 er en enkel og billig stavmikser, av god kvalitet. Den egner seg bra til både suppe og smoothies, men den kan ikke brukes til å lage majones. I tillegg har den et høyt støynivå og ikke et like godt grep som i de mer ergonomiske modellene. Stavmikseren har kun to hastigheter å velge mellom. Til tross for flere trekk fremstår OBH Nordica Chilli 6707 som et godt budsjettalternativ, for de som ønsker seg en helt grei stavmikser.

Les saken

#stavmikser #obh-nordica

Kenwood Triblade HDM802SI

Kenwood Triblade HDM802SI er testvinner hos Klikk.no og varmt omtalt av Aftonbladet. De mener mikseren har et godt grep og mye krefter, samtidig som den er lett å håndtere. Den lager smoothies og suppe veldig bra, i tillegg til at den gir utmerkede resultater på mer kompliserte oppgaver som ganache og majones. I bruksanvisningen står det at man helst ikke skal bruke mikseren til å knuse is, men også dette gjør den svært bra i Aftonbladets test.

Les saken

#stavmikser #kenwood

Electrolux Ultramix Pro

Electrolux Ultramix Pro er en solid og effektiv stavmikser med stor motor. Den får noe minuspoeng for at den er tung og vanskelig å håndtere og for at den er vanskelig å rengjøre.

Les saken

#stavmikser #electrolux

Electrolux ESTM9500

Electrolux ESTM9500 er god å holde i, virker robust og har en grei motor. Den er laget i solid kvalitet, men gir fra seg litt lyd under bruk. Den fungerer bra til smoothies, men egner seg ikke til vanskeligere oppgaver som majones. Stavmikseren blir av Klikk.no trukket for et sløvt blad og en turboknapp som hang seg opp under testperioden.

Les saken

#stavmikser #electrolux

Braun Multiquick 9 MQ 9087

Braun MultiQuick 9 9087 er en grei stavmikser som lett mikser smoothies og supper. I tillegg har mikseren en spesiell stempelmekanisme i foten, som gjør at man kan bevege knivbladet opp og ned i staven. Ifølge produsenten skal dette være en «kjempebra funksjon», men testpanelene virker noe skeptiske. Denne stavmikseren er solid og veier omtrent 1 kg, noe som kan være i tyngste laget for noen som skal mikse mye på kort tid. Den er også noe tungvint å rengjøre. Stavmikseren kommer ellers med mye tilbehør, som blant annet inkluderer en food processor med en bolle på 1,5 liter. Dette er altså stavmikseren for kokken som ønsker funksjonene til en kjøkkenmaskin. Har du allerede en kjøkkenmaskin fra før av, bør du heller gå for en modell med mindre utstyr, da tilbehøret mest sannsynlig bare vil ta opp plass i hjemmet. Tips! Modellen Braun MultiQuick 9 MQ 9037 er nesten helt lik, men kommer med færre tilbehørsdeler og har dermed en litt lavere pris enn MQ 9 9087. Hvis du ikke er interessert i tilbehøret som kommer med 9087, anbefaler vi at du tar en titt på denne i stedet.

Les saken

#stavmikser #braun

Braun Multiquick 7 MQ 700

Braun Multiquick 7 MQ 700 får høy score for funksjon, og prisen er rimelig. Stavmikseren er stillegående og bruker lite energi. Den er i tillegg svært brukervennlig, da den er spesialdesignet for å kunne brukes med én hånd. Den er slående lik testvinneren fra 2018 – Braun Multiquick 7 MQ 725 – kun tilbehørspakken skiller de to modellene fra hverandre. Er du dermed interessert i en god stavmikser med lite tilbehør, bør du gå for Braun Multiquick 7 MQ 700 i stedet for testvinner Braun Multiquick 7 MQ 725.

Les saken

#stavmikser #braun

Braun Multiquick 7 MQ 725

Testvinneren Braun MultiQuick 7 MQ 725 er en effektiv stavmikser med elegant design. Den er lydløs og kan enkelt kontrolleres med én hånd, noe som gjør den lett å bruke. Den er like god til å tilberede barnemat og smoothies som den er til å lage majones og pannekakerøre, noe som gjør den til en fullverdig testvinner. Mikseren fra Braun får tilnærmet lik full score i alle tester, men blir trukket av Aftonbladet for å være litt tung. Tips! Braun Multiquick 7 MQ 700 er en annen versjon av samme stavmikser. Den ble testvinner hos Råd & Rön i 2015 og kan vurderes sammen med Braun MQ 7 725, da den største forskjellen mellom de to modellene er tilbehøret.

Les saken

#stavmikser #braun

Braun Multiquick 5 MR 570

Braun Multiquick får høy score for funksjon, og prisen er rimelig. Stavmikseren er stillegående og har lavt energibesparende, og er brukervennlig.

Les saken

#stavmikser #braun

Bosch MSM 67

Bosch MSM 67 stavmikser har god motor og gummihåndtak, men er noe vanskelig å manøvrere.

Les saken

#stavmikser #bosch

Bosch Maxomixx MSM88160

Bosch MaxoMixx MSM88160 er en allsidig stavmikser som er god til å mikse, kutte og piske. Den har et godt grep og fungerer bra til smoothies og hakking, men krever mer arbeid dersom du ønsker å lage majones. Den klarte heller ikke kutte alle bitene i flere av testene, slik at den etterlot én halvdel av innholdet som puré og én halvdel i biter. Vi kan konkludere med at Bosch MaxoMixx MSM88160 er en solid stavmikser som klarer de fleste kjøkkenjobber, men med sin høye pris finnes det andre stavmiksere som gir deg mer for pengene enn MaxoMixx. Tips! Bosch MSM88190 og MSM881X2 er to varianter av samme stavmikser, med større tilbehørspakker og en annen strømledning.

Les saken

#stavmikser #bosch

Bosch Ergomixx MSM67170

Bosch ErgoMixx MSM67170 er lett, men robust, med et behagelig håndtak. Den har ikke like sterk motor som de beste stavmikserne og i noen av testene har den etterlatt seg store biter etter bruk. Mikseren kan heller ikke brukes til å lage majones. Den lager også en god del støy og kan av og til suge seg fast i bunn av gryten. Denne stavmikseren fungerer greit, men egner seg best til små kjøkkenjobber. Tips! Bosch MSM67170 er en av de nyeste versjonene av Bosch MSM 67, som finnes i mange utgaver. Det blir kun gjort små justeringer i produkt og tilbehør mellom hver versjon, så det kan lønne seg å ta en titt på de andre versjonene i tillegg til MSM67170 hvis du vurderer å kjøpe Bosch ErgoMixx MSM67170.

Les saken

#stavmikser #bosch

Bodum Bistro Stavmikser

Bodum Bistro Stavmikser er lett og effektiv og har et lavt støynivå. I testene får den minuspoeng for at den er vanskelig å rengjøre og den egner seg dårlig til å knuse is.

Les saken

#stavmikser #bodum

Bamix mono 140 W

Bamix mono 140 W er en stillegående stavmikser med et behagelig håndtak og god balanse. Den suger seg heller ikke fast i bunnen. Den har en meget svak motor, men fungerer likevel bra, og den knuser is uten problemer. Den får noe trekk for høy pris og en nøktern tilbehørspakke. Den får i tillegg lavere score i den nyeste testen utført i 2017, sammenlignet med de andre testene utført mellom 2010 og 2012. Man kan derfor anta at Bamix Mono 140 W skilte seg mer positivt ut fra konkurrentene da den først kom på markedet for flere år siden.

Les saken

#stavmikser #bamix