Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Bosch Maxomixx MSM88160

Bosch MaxoMixx MSM88160 er en allsidig stavmikser som er god til å mikse, kutte og piske. Den har et godt grep og fungerer bra til smoothies og hakking, men krever mer arbeid dersom du ønsker å lage majones. Den klarte heller ikke kutte alle bitene i flere av testene, slik at den etterlot én halvdel av innholdet som puré og én halvdel i biter. Vi kan konkludere med at Bosch MaxoMixx MSM88160 er en solid stavmikser som klarer de fleste kjøkkenjobber, men med sin høye pris finnes det andre stavmiksere som gir deg mer for pengene enn MaxoMixx. Tips! Bosch MSM88190 og MSM881X2 er to varianter av samme stavmikser, med større tilbehørspakker og en annen strømledning.

Under kan du lese mer om hvordan Bosch Maxomixx MSM88160 er blitt tatt imot av testkildene.

73/100

Testresultat

Bosch Maxomixx MSM88160

Resultatet er basert på 4 tester

Good Housekeeping UK (2016)

It's a great all-rounder Les saken

89
Which? (2018)

This blender lags behind the best Les saken (krever medlemskap)

66
Klikk.no (2017)

Bra mikser som er enkel å holde ren Les saken

60
#stavmikser #bosch

Én stavmikser tar en suveren seier

Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies, supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke. Her er den beste stavblenderen du kan kjøpe i 2018. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Én stavmikser tar en suveren seier