Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Produktet er 1 av 11 i samletesten Én stavmikser tar en suveren seier

Braun Multiquick 7 MQ 725

Testvinneren Braun MultiQuick 7 MQ 725 er en effektiv stavmikser med elegant design. Den er lydløs og kan enkelt kontrolleres med én hånd, noe som gjør den lett å bruke. Den er like god til å tilberede barnemat og smoothies som den er til å lage majones og pannekakerøre, noe som gjør den til en fullverdig testvinner. Mikseren fra Braun får tilnærmet lik full score i alle tester, men blir trukket av Aftonbladet for å være litt tung. Tips! Braun Multiquick 7 MQ 700 er en annen versjon av samme stavmikser. Den ble testvinner hos Råd & Rön i 2015 og kan vurderes sammen med Braun MQ 7 725, da den største forskjellen mellom de to modellene er tilbehøret.

Under kan du lese mer om hvordan Braun Multiquick 7 MQ 725 er blitt tatt imot av testkildene.

96/100

Testresultat

Braun Multiquick 7 MQ 725

Resultatet er basert på 2 tester

Aftonbladet (2015)

En mycket effektiv stavmixer med en gedigen design och konstruktion Les saken (krever medlemskap)

100
#stavmikser #braun

Én stavmikser tar en suveren seier

Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies, supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke. Her er den beste stavblenderen du kan kjøpe i 2018. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Én stavmikser tar en suveren seier