Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

OBH Nordica Smartmix

OBH Nordica Smartmix 501 er testvinner hos Aftonbladet. Panelet sier at den verken er «flashig», størst eller sterkest. Likevel får den en god score fordi den er liten og lett å bruke, med en veldig fin pris. Den klarer også å lage pesto, suppe og smoothies raskt og enkelt, uten søl. I tillegg er den lett å rengjøre. Klikk.no har testet en annen versjon av samme stavmikser – OBH Nordica Smartmix 503. Den eneste forskjellen mellom 501 og 503 er tilbehøret, og vi ser derfor også nærmere på 503, som Klikk.no ikke ga like god score som Aftonbladet. Panelet hos Klikk.no er enig i at Smartmix er en liten og grei stavmikser. De gir den likevel trekk for at motoren er svak og at mikseren jobber for hardt for å gjennomføre de ulike jobbene.

Under kan du lese mer om hvordan OBH Nordica Smartmix er blitt tatt imot av testkildene.

63/100

Testresultat

OBH Nordica Smartmix

Resultatet er basert på 2 tester

Klikk.no (2017)

Liten, men sterk Les saken

50
#stavmikser #obh-nordica

Én stavmikser tar en suveren seier

Stavmikseren er et nyttig redskap for alle som er glad i smoothies, supper og dipp. Den bør helst være kraftig, stillegående og enkel å bruke. Her er den beste stavblenderen du kan kjøpe i 2018. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester

Resultater: Én stavmikser tar en suveren seier