Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #axkid

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Barn2017

Bilstolene for barn som gir størst trygghet

Her gir vi deg oversikten over hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2016

Hvilke bilstoler sikrer barnet ditt best?

Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke av bilstolene på markedet du bør satse på. Her ser du hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro

Axkid Wolmax (bilbelte)

Småbarnstol (9-25 kg, opptil 125 cm), bakovervendt, R44: Axkid Wolmax er lite brukervennlig og vanskelig å montere. Barnesetet tar mye plass, selv om det er lite rom å sitte på for større barn. Det er forholdsvis stor risiko for feilbruk. Samtidig oppnår den gode nok testresultater i både front- og sidekollisjonstestene til å være med i Forbrukerrådets oversikt. Barnesetet er Plus Test-sertifisert (25 kg).

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #axkid

Axkid Rekid (isofix)

Småbarnstol (9-25 kg, opptil 125 cm), bakovervendt, R44: Axkid Rekid gir ikke god nok beskyttelse ved verken frontkollisjon eller sidekollisjon, og det går hardets utover brystet i en sidekollisjon. Den ligger over grenseverdiene når det gjelder hodebelastningen ved side- og frontkollisjon, samt brystkassebelastning ved frontkollisjon. Den får midt på treet når det gjelder brukervennlighet. Den er Plus Test-sertifisert (25 kg). Bilstolen kan brukes helt opptil barnet er 25 kg, men da må den festes med bilbelter i stedet for Isofix. NAF testet den kun med tanke på barn opptil 18 kg.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #axkid