Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #besafe

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

7 treff

Barn2016

Hvilke bilstoler sikrer barnet ditt best?

Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke av bilstolene på markedet du bør satse på. Her ser du hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2016

Babyer sitter tryggest i disse bilstolene

Det er mye nytt å forholde seg til som nybakte foreldre, og plutselig sitter du med det fulle ansvaret for et annet menneske. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best sikkerhet for babyen din når dere er på kjøretur.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie
Barn2015

Hvilken bilstol gir størst sikkerhet og minst stress?

Her er bilstolene som sørger for at barnet ditt sitter trygt i bilen, og som samtidig er enkle å montere og bruke i hverdagen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy

BeSafe iZi UP X3 Fix (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Besafe leverer en barnestol beregnet for de større barna. Den får skryt for god kvalitet, den er lett å montere og justere, og det er lett å ta barnet inn og ut av stolen. Den har lave belastningsverdier ved sidekollisjon, mens scorer middels på sikkerhet ved frontkollisjon. Stolen er lett, men den kan oppleves som trang i plassen for barnet, og tar likevel for mye plass i baksetet. Trekket er vanskelig å få av ved behov for vask.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #besafe

BeSafe iZi Modular i-Size (Isofix)

Småbarnstol (61-105 cm), kombistol: BeSafe iZi Modular i-Size er Plus Test-sertifisert (når den brukes bakovervendt). Den får meget god score på sikkerhet ved sidekollisjon, men nakkebeskyttelsen er for dårlig ved frontkollisjon. Der ligger den over grenseverdiene. Barnesetet er enkelt å bruke og montere.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #besafe

BeSafe iZi Kid X2 i-Size (Isofix)

Småbarnstol (61-104 cm), bakovervendt: BeSafe iZi Kid X2 i-Size er Plus Test-sertifisert og blir av Forbrukerrådet rangert som beste småbarnstol festet med Isofix, sammen med Concord Reverso. Den får samme totalscore som Concord Reverso, som satte rekord i ADAC/ICRT-testen i 2015, men BeSafe iZi Kid X2 er den første småbarnstolen noensinne som får maks poeng fra ADAC/ICRT i både sidekollisjonstest og frontkollisjonstest.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #besafe

BeSafe iZi Go Modular i-Size (Isofix-base)

Babystol (40-75 cm): BeSafe iZi Go Modular i-Size får toppscore i både sidekollisjons- og frontkollisjonstesten som er gjennomført av ADAC/ICRT. Det er bare fem andre babystoler som har oppnådd max poeng for sikkerhet ved sidekollisjon. Babysetet kan også festes med bilbelter uten base, men i-Size-godkjenningen gjelder kun ved bruk av isofix-basen.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #besafe
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.