Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #kiddy

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

8 treff

Barn2017

Sikre babyen din i disse bilstolene

Hvilke babystoler gir egentlig best sikkerhet ifølge de troverdige forbrukertestene? Og hva er viktig å tenke på før du går til innkjøp av en babystol?

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie #gb #kiddy
Barn2017

Bilstolene for barn som gir størst trygghet

Her gir vi deg oversikten over hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2016

Hvilke bilstoler sikrer barnet ditt best?

Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke av bilstolene på markedet du bør satse på. Her ser du hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2015

Hvilken bilstol gir størst sikkerhet og minst stress?

Her er bilstolene som sørger for at barnet ditt sitter trygt i bilen, og som samtidig er enkle å montere og bruke i hverdagen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy

Kiddy Smartfix (bilbelte)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt, R44: Forbrukerrådet mener Kiddy Smartfix er den beste beltestolen festet med bilbelter i 2017, sammen med Britax-Römer KID plus SICT. Den får toppscore for sikkerhet ved sidekollisjon, og resultatet ved frontkollisjon er også godt. Det er svært lav risiko for feilbruk. Finnes også i en isofix-versjon, og denne fikk akkurat samme score som broren i testen Forbrukerrådet refererer til. Den er enkel å montere og bruke, men får noe trekk for at setetrekket er vanskelig å ta av for vask. Bilstolen tar også litt mye plass i bilen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #kiddy

Kiddy Guardian Pro 2 (bilbelte)

Beltestol (9-36 kg), framovervendt, R44: Kiddy Guardian Pro 2 får full score på sikkerhet ved sidekollisjon, og den har også god sikkerhet ved frontkollisjon. Den passer til barn helt ned til 9 kg, men Forbrukerrådet anbefaler at du venter med å bruke beltestolen til barnet har vokst ut av en bakovervendt småbarnstol. Det er brukervennlig og gir svært lav risiko for feilbruk, men det kan oppleves som litt trangt for barnet. Det er også funnet uønskede stoffer i bilstolen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #kiddy

Kiddy Evoluna i-Size (isofix-base)

Babystol (45-83 cm, opptil 13 kg), R129: Kiddy Evoluna i-Size med isofix-base. Det er funnet uønskede stoffer i denne babystolen, men det får toppscore på sikkerhet ved både side- og frontkollisjon i testen Forbrukerrådet henviser til. Det enkelt å montere og bruke, og det er lav risiko for feilbruk. Trekkes noe for at det tar mye plass i bilen og at setetrekket kan være vanskelig å ta av for rengjøring.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #kiddy

Kiddy Cruiserfix 3 (isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt, R44: Kiddy Cruiserfix 3 får beste score på sikkerhet ved sidekollisjon, og den har også god sikkerhet ved frontkollisjon. Det tar litt stor plass i bilen, men det er brukervennlig og gir svært lav risiko for feilbruk. Det er funnet uønskede stoffer i bilstolen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #kiddy