Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #barn

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

26 treff

Barn2016

Hvilke bilstoler sikrer barnet ditt best?

Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke av bilstolene på markedet du bør satse på. Her ser du hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2015

Hvilken bilstol gir størst sikkerhet og minst stress?

Her er bilstolene som sørger for at barnet ditt sitter trygt i bilen, og som samtidig er enkle å montere og bruke i hverdagen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy

RECARO Monza Nova IS (Isofix)

Småbarnstol (9-36 kg), framovervendt: RECARO Monza Nova IS får laveste mulige score i frontkollisjonstesten gjennomført av NAF. Der ligger den over farlige grenseverdier når det gjelder nakkebelastninger. I ADAC-testen får den gjennomsnittlig score ved frontkollisjon, men de har testet den i kollisjon med mindre kraft enn i NAF-testen. Ved sidekollisjon får den god score i både NAF- og ADAC-testen, og den har god brukervennlighet. Den kan brukes frem til 36 kg, men NAF har testet med tanke på at setet brukes av barn opp til 18 kg. Forbrukerrådet og NAF understreker også at barn opp til fire år bør sitte bakovervendt. Obs: Denne versjonen er litt annerledes enn RECARO Monza Nova 2 fra Forbrukerrådet sin oversikt, som er en beltestol for barn mellom 15 og 36 kg.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #recaro

Maxi-Cosi RodiFix AirProtect (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Maxi-Cosi RodiFix AirProtect får bare litt over middels score i frontkollisjonstesten, men i sidekollisjonstesten får den bra resultater. Bilstolen er enkel i bruk og ved montering, og får toppscore når det gjelder lav risiko for feilbruk. Den får noe trekk for at den tar mye plass i bilen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #maxicosi

Maxi-Cosi Pearl XP i-Size (Isofix)

Småbarnstol (67-105 cm), bakovervendt: Maxi-Cosi Pearl XP i-Size er Plus Test-sertifisert. Den får noe høyere score på sidekollisjonstesten enn ved frontkollisjon. Hodebelastning og brystkassebelastningene ved frontkollisjon ligger over grenseverdiene. Den får grei score på brukervennlighet.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #maxicosi

Klippan Triofix Comfort (Isofix)

Småbarnstol (9-36 kg), kombistol: Klippan Triofix Comfort får bra score på sikkerhet ved frontkollisjon, men litt lavere ved sidekollisjon. Der ligger den over grenseverdiene når det gjelder hodebelastning. Den har god brukervennlighet. Bilstolen kan brukes forovervendt med belte-base fra 15-25 kg eller som forovervendt beltestol uten base fra 15-36 kg, men Forbrukerrådet og NAF anbefaler på det sterkeste å montere bakovervendt så lenge som mulig. NAF-testen er utført med tanke på at stolen brukes bakovervendt på barn opp til 18 kg.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #klippan

Kiddy Guardian Pro 2 (bilbelte)

Beltestol (9-36 kg), framovervendt: Kiddy Guardian Pro 2 er Forbrukerrådets favoritt blant beltestoler som festes med bilbelter. Den passer til barn helt ned til 9 kg, men Forbrukerrådet anbefaler at du venter med å bruke beltestolen til barnet har vokst ut av en bakovervendt småbarnstol.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #kiddy

CYBEX Solution X2 Fix (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Ifølge Forbrukerrådet er CYBEX Solution X2 Fix beste beltestol festet med isofix. Bilstolen får poeng for god sikkerhet og komfort, samt at den er lett å montere i bilen. Noe trekk for isopor som ikke er skikkelig festet, og for at det er vanskelig å justere stolens stropper og nakkestøtte.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex

CYBEX Sirona M i-Size (Isofix)

Småbarnstol (45-105 cm), kombi: CYBEX Sirona M i-Size er et trygt barnesete som også har god brukervennlighet. Det gjorde det godt i både side- og frontkollisjonstest, og det er under alle grenseverdier når det gjelder belastninger på barnets kropp. Den er Plus Test-sertifisert.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex

CYBEX Sirona (Isofix)

Småbarnstol (0-18 kg), kombistol: Foreldre & Barn betegner denne som en babystol, mens Forbrukerrådet regner den som en småbarnstol, da de anbefaler at babyer sitter i bilstoler som utelukkende er laget for de aller minste fra 0-13 kg. Bilstolen er vendbar 360 grader, som er praktisk når du skal ta ut og inn av bilen, men babyer skal alltid sitte fastspent bakovervendt og barn bør også sitte vendt bakover så lenge som mulig. Bilstolen gir god komfort og er lett å montere. Den scorer bra på sikkerhet ved både front- og sidekollisjon, men får noe trekk for at den tar mye plass, er tung og er kronglete å rengjøre.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex

CYBEX Pallas Fix (Isofix)

Beltestol (9-36 kg), framovervendt: Bilstolen gir god beskyttelse ved kollisjon. Den får skryt for god design og komfort, samt at det er lett å både montere og flytte. Noe trekk får stolen likevel for at barnets hode har en tendens til å tippe fremover, og det kan være vanskelig å feste barnet. Stolen kan stå mer stabilt i setet dersom hodestøtten i bilen fjernes. Bilstolen passer til barn helt ned til 9 kg, men Forbrukerrådet anbefaler at du venter med å bruke beltestolen til barnet har vokst ut av en bakovervendt småbarnstol.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex

CONCORD Reverso.Plus i-Size (Isofix)

Småbarnstol (61-105 cm), bakovervendt: CONCORD Reverso.Plus i-Size gir god beskyttelse ved frontkollisjon, men NAFs test viser at hodebeskyttelsen ikke er god nok ved sidekollisjon. Der havnet den over grenseverdien. ADAC mener at risikoen for skader ved sidekollisjon er lav og at den er svært lav ved frontkollisjon. Den har enkel montering og bruk, og det avtagbare trekket er praktisk. Barnesetet er Plus Test-sertifisert.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #concord

CONCORD Reverso i-Size (Isofix)

OBS! Har du allerede en Concord Reverso, må du lese denne informasjonen fra Forbrukerrådet. Stoler produsert mellom februar og desember i 2015 har en potensielt farlig beltestrammingsmekanisme. Småbarnstol (40-105 cm), bakovervendt: I 2015 fikk CONCORD Reverso i-Size beste testresultat noensinne innen sin kategori i testen fra ADAC/ICRT. Forbrukerrådet anbefaler den som beste småbarnstol festet med Isofix. Fra 2016 deler Concord Reverso denne tittelen med BeSafe iZi Kid X2 i-Size.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #concord

Britax-Römer MULTI-TECH (bilbelte)

Småbarnstol (9-25 kg), kombistol: Britax-Römer MULTI-TECH får lave karakterer når det gjelder sikkerhet ved både front- og sidekollisjon. Den er enkel å justere, men får minuspoeng for at den er vanskelig å montere, rengjøre, er ukomfortabel og for tung.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer MAX-WAY (bilbelte)

Småbarnstol (9-25 kg), bakovervendt: Britax-Römer leverer en barnestol som scorer høyt på komfort, og får skryt for å være lett og ta liten plass, men den kommer dårlig ut på sikkerhet ved sidekollisjon. Den scorer derimot godt på sikkerhet ved frontkollisjon. Minuspoeng for at den ikke står helt stabilt og er vanskelig å montere.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer MAX-FIX II (Isofix)

Småbarnstol (0-18 kg), bakovervendt: Forbrukerrådet mener Britax-Römer MAX-FIX II med isofix er en av de beste bilstolene du kan få tak i til småbarn. Den er lett og enkel å montere.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer KIDFIX SL SICT (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Britax-Römer KIDFIX SL SICT festes med isofix og får god score når det gjelder sikkerhet ved kollisjon. Den har høy rygg, er enkel i montering og lett å justere. Den står stabilt og har høy byggekvalitet.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer KIDFIX (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Britax-Römer KIDFIX scorer høyt på enkel montering og god komfort. Den kan festes ved hjelp av kun belter, men sikkerheten ved sidekollisjon øker betraktelig ved bruk av Isofix-festene i tillegg. Setetrekket kan enkelt tas av for maskinvask. Bilstolen egner seg best for større barn.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer KIDFIX II XP SICT (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Britax-Römer KIDFIX II XP SICT får god score i både front- og sidekollisjonstesten. Den er enkel å montere og bruke, og den står stabilt. Den tar relativt stor plass i bilen, men barnet har litt liten plass i setet.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer KID plus SICT (bilbelte)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Britax-Römer KID plus SICT får gode resultater i både front- og sidekollisjonstestene. Den er spesielt god for større barn, og det er en lett stol som har veldig god brukervennlighet. Én kilde mener den tar lite plass i bilen, mens en annen mener den tar relativt mye plass. Den får minuspoeng for at beskyttelsesisoporen ved hodet er for lett å ødelegge.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Britax-Römer DUALFIX (Isofix)

Småbarnstol (0-18 kg), kombistol: Britax-Römer DUALFIX har for dårlig beskyttelse for hodet ved både frontkollisjon og sidekollisjon, men aller mest ved sidekollisjon. Hodebelastningene er over de farlige grenseverdiene. Ellers har barnesetet god brukervennlighet med 90 graders rotasjon når barnet skal plasseres. Det er mulig å montere setet forovervendt, men Forbrukerrådet og NAF anbefaler på det sterkeste at setet brukes bakovervendt.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #britax #römer

Biltema 39-810 (bilbelte)

Småbarnstol (0-18 kg), bakovervendt: Biltema 39-810 beskytter godt nok ved en frontkollisjon, men for dårlig ved sidekollisjon. Den ligger over farlige grenseverdier når det gjelder hodebelastninger ved sidekollisjon og brystkassebelastning ved frontkollisjon. Barnesetet er Plus Test-sertifisert.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #biltema

BeSafe iZi UP X3 Fix (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Besafe leverer en barnestol beregnet for de større barna. Den får skryt for god kvalitet, den er lett å montere og justere, og det er lett å ta barnet inn og ut av stolen. Den har lave belastningsverdier ved sidekollisjon, mens scorer middels på sikkerhet ved frontkollisjon. Stolen er lett, men den kan oppleves som trang i plassen for barnet, og tar likevel for mye plass i baksetet. Trekket er vanskelig å få av ved behov for vask.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #besafe

BeSafe iZi Modular i-Size (Isofix)

Småbarnstol (61-105 cm), kombistol: BeSafe iZi Modular i-Size er Plus Test-sertifisert (når den brukes bakovervendt). Den får meget god score på sikkerhet ved sidekollisjon, men nakkebeskyttelsen er for dårlig ved frontkollisjon. Der ligger den over grenseverdiene. Barnesetet er enkelt å bruke og montere.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #besafe

BeSafe iZi Kid X2 i-Size (Isofix)

Småbarnstol (61-104 cm), bakovervendt: BeSafe iZi Kid X2 i-Size er Plus Test-sertifisert og blir av Forbrukerrådet rangert som beste småbarnstol festet med Isofix, sammen med Concord Reverso. Den får samme totalscore som Concord Reverso, som satte rekord i ADAC/ICRT-testen i 2015, men BeSafe iZi Kid X2 er den første småbarnstolen noensinne som får maks poeng fra ADAC/ICRT i både sidekollisjonstest og frontkollisjonstest.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #besafe

Axkid Rekid (Isofix)

Småbarnstol (9-25 kg), bakovervendt: Axkid Rekid gir ikke god nok beskyttelse ved verken frontkollisjon eller sidekollisjon, og det går hardets utover brystet i en sidekollisjon. Den ligger over grenseverdiene når det gjelder hodebelastningen ved side- og frontkollisjon, samt brystkassebelastning ved frontkollisjon. Den får midt på treet når det gjelder brukervennlighet. Den er Plus Test-sertifisert. Bilstolen kan brukes helt opp til barnet er 25 kg, men da må den festes med bilbelter i stedet for Isofix. NAF testet den kun med tanke på barn opp til 18 kg.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #axkid
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.