Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #maxicosi

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

11 treff

Barn2017

Sikre babyen din i disse bilstolene

Hvilke babystoler gir egentlig best sikkerhet ifølge de troverdige forbrukertestene? Og hva er viktig å tenke på før du går til innkjøp av en babystol?

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie #gb #kiddy
Barn2017

Bilstolene for barn som gir størst trygghet

Her gir vi deg oversikten over hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2016

Hvilke bilstoler sikrer barnet ditt best?

Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke av bilstolene på markedet du bør satse på. Her ser du hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2016

Babyer sitter tryggest i disse bilstolene

Det er mye nytt å forholde seg til som nybakte foreldre, og plutselig sitter du med det fulle ansvaret for et annet menneske. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best sikkerhet for babyen din når dere er på kjøretur.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie
Barn2015

De beste bilstolene for babyen din

Ingenting er viktigere enn at babyen din er trygg, uansett hvor dere befinner dere. Se oversikten over hvilke bilstoler som gir best sikkerhet når dere er på farten.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco

Maxi-Cosi RodiFix AirProtect (isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt, R44: Maxi-Cosi RodiFix AirProtect får god score i frontkollisjonstesten, men i sidekollisjonstesten får den lavere poengsum enn de tryggeste alternativene. Bilstolen er veldig enkel i bruk og ved montering, og får toppscore når det gjelder lav risiko for feilbruk. Den får noe trekk for at den tar mye plass i bilen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #maxicosi

Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size (isofix-base)

Babystol (45-75 cm, opptil 13 kg), R129: Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size med isofix-base får full pott for sikkerhet ved frontkollisjon, og lavere score ved sidekollisjon, men ADAC/ICRT gir likevel toppscore for sikkerheten samlet sett. Den kan også festes med bilbelter uten base, og da får den beste score for sikkerhet ved både side- og frontkollisjon. Det er altså kun modellen uten base som kan skilte med Forbrukerrådets tittel "Beste frittstående babystol". Babystolen er lett å regulere, og det følger med ekstra innlegg som kan brukes for å tilpasse setet etter hvor stor babyen din er. Den er også lett å montere, og det er svært lav risiko for feilbruk. Trekkes for at den tar stor plass i bilen.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #maxicosi

Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size (bilbelte uten base)

Babystol (45-75 cm, opptil 13 kg), R129: Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size er, ifølge Forbrukerrådet, en av de tre beste frittstående babystolene som festes med bilbelter. CYBEX Aton 5 uten base og CYBEX Aton Q uten base er de to andre. Pebble Plus i-Size får full pott på sikkerhet og gir lite risiko for skader ved både front- og sidekollisjon. Den finnes også i en versjon med isofix-base, men denne får lavere karakter for sikkerhet ved sidekollisjon. Det er altså kun modellen uten base som kan skilte med topplasseringen. Babystolen er enkel å montere og regulere, og det følger med ekstra innlegg som kan brukes for å tilpasse setet etter hvor stor babyen din er. Det er svært lav risiko for feilbruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #maxicosi

Maxi-Cosi Pearl XP i-Size (isofix)

Småbarnstol (67-105 cm), bakovervendt, R129: Maxi-Cosi Pearl XP i-Size er Plus Test-sertifisert (18 kg). Den får noe høyere score på sidekollisjonstesten enn ved frontkollisjon. Hodebelastning og brystkassebelastningene ved frontkollisjon ligger over grenseverdiene. Den får grei score på brukervennlighet.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #maxicosi

Maxi-Cosi CabrioFix (isofix-base)

Babystol (0-13 kg), R44: Maxi-Cosi CabrioFix med Isofix-base ble tidligere rangert som en av de beste babystolene på markedet, men i en ny ADAC/ICRT-test i 2018 fikk den svært lav score på sikkerthet ved sidekollisjon – kun 2 av 5 stjerner. Det gjør at Forbrukerrådet har trukket den fra sin liste over de beste babystolene på markedet. Endringene i testscore skyldes stadig tøffere sikkerhetstester – det er vanskeligere for bilstoler å oppnå høy score i dag enn det var tidligere.

I 2007-testen fikk CabrioFix full pott på brukervennlighet, enkelhet i montering og sikkerhet ved frontkollisjon, mens den fikk lavere score ved sidekollisjon (4 av 5 stjerner). ADAC/ICRT ga den likevel toppscore på sikkerhet samlet sett.

I 2018 får den fortsatt toppscore for sikkerhet ved frontkollisjon, men kun 2 av 5 stjerner for sikkerhet ved sidekollisjon. Dermed får den bare 3 av 5 stjerner for sikkerhet samlet sett. Det er fortsatt svært lav risiko for feilbruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #maxicosi

Maxi-Cosi AxissFix Plus i-Size (isofix)

Småbarnstol (61-105 cm, opptil 19 kg), kombistol, R129: Maxi-Cosi AxissFix Plus i-Size har 360 graders svingbart sete, men Forbrukerrådet anbefaler på det sterkeste at den brukes bakovervendt. Den får god score for sikkerhet ved både front- og sidekollisjon, men er ikke blant de beste. Det er generelt brukervennlig, men det er ikke like enkelt å feste setebeltet rundt barnet. Produsenten lover ikke mer enn 87 cm lengde brukt bakovervendt, men den markedsføres for barn opptil 105 cm brukt framovervendt. Det er funnet uønskede stoffer i denne bilstolen, men det er lav risiko for feilbruk.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #maxicosi