Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #maxicosi

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

7 treff

Barn2016

Hvilke bilstoler sikrer barnet ditt best?

Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke av bilstolene på markedet du bør satse på. Her ser du hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2016

Babyer sitter tryggest i disse bilstolene

Det er mye nytt å forholde seg til som nybakte foreldre, og plutselig sitter du med det fulle ansvaret for et annet menneske. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best sikkerhet for babyen din når dere er på kjøretur.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie
Barn2015

De beste bilstolene for babyen din

Ingenting er viktigere enn at babyen din er trygg, uansett hvor dere befinner dere. Se oversikten over hvilke bilstoler som gir best sikkerhet når dere er på farten.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco

Maxi-Cosi RodiFix AirProtect (Isofix)

Beltestol (15-36 kg), framovervendt: Maxi-Cosi RodiFix AirProtect får bare litt over middels score i frontkollisjonstesten, men i sidekollisjonstesten får den bra resultater. Bilstolen er enkel i bruk og ved montering, og får toppscore når det gjelder lav risiko for feilbruk. Den får noe trekk for at den tar mye plass i bilen.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #maxicosi

Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size (Isofix-base)

Babystol (45-75 cm): Maxi-Cosi Pebble Plus i-Size kan også festes med bilbelter uten base, men i-Size-godkjenningen er gitt med tanke på at man bruker isofix-basen. Det er liten risiko for skader ved både front- og sidekollisjon. Bilstolen er lett og enkel i bruk, og det følger med ekstra innlegg som kan brukes for å tilpasse setet etter hvor stor babyen din er.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #maxicosi

Maxi-Cosi Pearl XP i-Size (Isofix)

Småbarnstol (67-105 cm), bakovervendt: Maxi-Cosi Pearl XP i-Size er Plus Test-sertifisert. Den får noe høyere score på sidekollisjonstesten enn ved frontkollisjon. Hodebelastning og brystkassebelastningene ved frontkollisjon ligger over grenseverdiene. Den får grei score på brukervennlighet.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #maxicosi

Maxi-Cosi CabrioFix (Isofix-base)

Babystol (0-13 kg): Maxi-Cosi CabrioFix med Isofix-base er en lett bilstol med innleggsputer som gjør at den passer fint for flere størrelser. Setet scorer høyt på alle punkter: sikkerhet, brukervennligeht, komfort og rengjøring. Det får ingen forklarte minuspoeng. Man kan feste basen med bilbelter, i stedet for med isofix-fester, men da får den lavere score på sikkerhet.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #maxicosi
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.