Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #recaro

Populære emneknagger: #ipad #air #apple #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface

5 treff

Barn2016

Hvilke bilstoler sikrer barnet ditt best?

Det kan være vanskelig å få oversikt over hvilke av bilstolene på markedet du bør satse på. Her ser du hvilke småbarnstoler og beltestoler som får høyeste score og anbefalinger fra de pålitelige kildene i Europa.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #cybex #concord #britax #römer #besafe #kiddy #klippan #axkid #maxicosi #biltema #recaro
Barn2016

Babyer sitter tryggest i disse bilstolene

Det er mye nytt å forholde seg til som nybakte foreldre, og plutselig sitter du med det fulle ansvaret for et annet menneske. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best sikkerhet for babyen din når dere er på kjøretur.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie
Barn2015

De beste bilstolene for babyen din

Ingenting er viktigere enn at babyen din er trygg, uansett hvor dere befinner dere. Se oversikten over hvilke bilstoler som gir best sikkerhet når dere er på farten.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco

RECARO Privia (Isofix-base)

Babystol (0-13 kg): RECARO Privia vurderes som beste base-modell festet med isofix av Forbrukerrådet, og er anbefalt av AMS. Det er en svært sikker og lett babystol. Den fikk det beste resultatet en bilstol noen gang har fått i testen utført av ADAC/ICRT.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro

RECARO Monza Nova IS (Isofix)

Småbarnstol (9-36 kg), framovervendt: RECARO Monza Nova IS får laveste mulige score i frontkollisjonstesten gjennomført av NAF. Der ligger den over farlige grenseverdier når det gjelder nakkebelastninger. I ADAC-testen får den gjennomsnittlig score ved frontkollisjon, men de har testet den i kollisjon med mindre kraft enn i NAF-testen. Ved sidekollisjon får den god score i både NAF- og ADAC-testen, og den har god brukervennlighet. Den kan brukes frem til 36 kg, men NAF har testet med tanke på at setet brukes av barn opp til 18 kg. Forbrukerrådet og NAF understreker også at barn opp til fire år bør sitte bakovervendt. Obs: Denne versjonen er litt annerledes enn RECARO Monza Nova 2 fra Forbrukerrådet sin oversikt, som er en beltestol for barn mellom 15 og 36 kg.

Les saken

#bilstol #barnesete #barn #recaro
Følg oss på Facebook

Vi publiserer alle nye tester via vår Facebookside. Følg oss for å holde deg oppdatert på nye tester.