Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #dualit

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Vannkokere til ulike behov

Det skiller lite i kvaliteten på de mest populære vannkokerne. Valget står derfor mellom pris, design eller nyttige tilleggsfunksjoner når du skal kjøpe ny tekanne.

Les saken

#vannkoker #smeg #bosch #dualit #delonghi #kitchenaid #kenwood #breville #morphy-richards #braun #siemens #russell-hobbs #philips #eva-solo #electrolux

Dualit Lite

Dualit Lite er en pen vannkoker i god kvalitet, som ikke minst koker vann raskt. Den viser enkelt hvor mye vann som er i kannen og indikatorlampen lyser bra. Man kan også kjøpe vannkokeren i flere ulike farger.

Vannkokeren kan være noe vanskelig å rengjøre for folk med store hender, og lydnivået ligger litt under middels. Den største sikkertssvakheten med vannkokeren fra Dualit er at den blir svært varm på utsiden når den koker. Den har heldigvis et eget håndtak for å åpne lokket, slik at man ikke brenner seg når man bruker den, men man må likevel være obs på varmen.

Rengjøring: Kan være vanskelig å rengjøre
Kapasitet: 1,5 l
Minimumsvolum: 2,5 dl
Vekt: 0,9 kg
Koketid 1 l: 2 m 20 s

Les saken

#vannkoker #dualit

Dualit Classic

Dualit Classic er en god og stilren vannkoker. Den er rask til å koke opp vann, arbeider stille, og kan varme opp 250 ml for de som f.eks. bare vil lage én kopp te. Testerne trekker Dualit Classic fordi det er vanskelig å se hvor mye vann som er i kokeren. De synes også den er vanskelig å fylle og rengjøre, i tillegg til at den blir svært varm utenpå når den koker opp vann.

Rengjøring: Vanskelig å rengjøre
Kapasitet: 1,5 l
Minimumsvolum: 2,5 dl
Vekt: 1,3 kg
Koketid 1 l: 2 m 20 s

Les saken

#vannkoker #dualit