Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Vannkokere til ulike behov

Det skiller lite i kvaliteten på de mest populære vannkokerne. Valget står derfor mellom pris, design eller nyttige tilleggsfunksjoner når du skal kjøpe ny tekanne.

Les saken

#vannkoker #smeg #bosch #dualit #delonghi #kitchenaid #kenwood #breville #morphy-richards #braun #siemens #russell-hobbs #philips #eva-solo #electrolux

Morphy Richards Redefine

Redefine fra Morphy Richards har et fint design, koker vann raskt, og skrur seg av med en gang vannet er ferdigkokt. Bortsett fra det har testerne lite godt å si om denne vannkokeren. Blant annet er den ikke lett å rengjøre. Det er også vanskelig å se hvor mye vann som er i kokeren, og den blir varm under bruk. I tillegg er den konstruert slik at det er fare for å få varm damp på hendene hvis man heller vann i en viss vinkel. Denne anbefales ikke.

Rengjøring: Vanskelig å rengjøre
Kapasitet: 1,5 l
Minimumsvolum: 4 dl
Vekt: 1,1 kg
Koketid 1 l: 2 m 25 s

Les saken

#vannkoker #morphy-richards

Morphy Richards Aspect

Vannkokeren Aspect fra Morphy Richards for skryt for lekkert design, men den er dessverre ikke like brukervennlig. Den koker vann raskt og skrur seg av med en gang vannet har kokt opp. Aspect er også grei å helle med, men det kan bli noe søl da tuten er bred.

Den får trekk for at minimumskapasiteten er på hele 8 dl. I tillegg er det vanskelig å lese av hvor mye vann som faktisk er i kokeren. Lokket må også åpnes manuelt, og kokeren blir varm under bruk. Den lager ellers mye lyd og har et komfortabelt håndtak.

Denne vannkokeren finnes også i en Scandi-style, som du kan se her.

Rengjøring: OK å rengjøre
Kapasitet: 1,2 l
Minimumsvolum: 8 dl
Vekt: 1,1 kg
Koketid 1 l: 2 m 25 s

Les saken

#vannkoker #morphy-richards