Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #ecovacs

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

4 treff

Hybelkaninenes endelikt

Smartere robotstøvsugere gjør nå hybelkaniner til en utrydningstruet art, men du bør ikke kaste den gamle støvsugeren helt enda.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele #irobot #neato #cleanmate #dyson #ecovacs #electrolux #eufy #lg #xiaomi

Ecovacs Deebot Slim2

Deebot Slim2 er blant testens laveste robotstøvsugere og den kommer til under hindringer der de fleste andre robotstøvsugerne må gi tapt.

Støvsugingsegenskapene til Slim2 er middelmådige på gulv og i hjem med jevne flater, og et hakk under det igjen på tepper. Som med de fleste billige modellene når den ikke ut i kantene og hjørnene, til tross for sidebørstene. Den når bedre ut langs vegger og får med seg mer støv om man fester tørrmoppen, noe som er et pluss. Dessverre blir da støvet hengende på slep etter roboten og krever mer arbeid fra din side.

Deebot Slim2 er lett å håndtere, lett å tømme og den gode smartkontrollen trekker opp. Navigeringen er imidlertid så som så og den er er dårlig på å unngå hindringer.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: Sensornavigering
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Ja
Rengjøringskart Nei
Barriere: Nei
Moduser: Auto, Spot, Edge
Vekt: 2,2 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 5,7 cm - 31 cm - 31 cm
Lydnivå dbA: 60
Hepa-filter: Ja
Støvbeholder: 0.3 l
Ladetid: 4 timer
Driftstid: 110 min
Batteritype: Li-Ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #ecovacs

Ecovacs Deebot Ozmo 930

Deebot Ozmo 930 er Ecovacs' flaggskip, og den er ikke bare er robotstøvsuger, men også kan utstyres med våtmopp for enkel rengjøring av gulv.

Ozmo 930 kommer med det som er blant markedets beste smartfunksjoner og app. Via appen kan man se hvor maskinen er i sanntid og hvor mye den har rengjort. I tillegg deler appen og roboten automatisk opp huset i ulike soner når den kartlegger. Skulle du ikke være fornøyd med de standardiserte sonenavnene kan du enkelt endre på dette manuelt. Den største fordelen med denne soneinndelingen er at du da, via appen, kan sende maskinene til å rengjøre en enkelt sone ved behov. Slik kan du enkelt sende den til å rengjøre et spesifikt rom ved behov. I tillegg kan du også sette opp virtuelle vegger i appen. Via Google Assistent eller Amazon Alexa kan du også starte og stoppe rengjøring og sende den tilbake til laderen.

Ozmo 930 har også testens smarteste moppefunksjon da den unngår å kjøre på tepper under mopping og gir deg kontroll over hvor mye vann den skal bruke under moppingen. Selv om den utmerker seg blant robotstøvsugere med moppefunksjoner så er prestasjonene ikke den mest imponerende.

Den er imidlertid god på navigeringen, takket være SmartNavi-systemet som kartlegger omgivelsene ved bruk av lasernavigering.

Støvsugingsprestasjonene er ikke eksepsjonelle, men den gjør en god jobb, særlig på gulv. På tepper gjør det også en godkjent jobb, selv om den ikke får med seg alt av hår. I tillegg er den stille mens den arbeider, moe som er et pluss om du er hjemme når den arbeider.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: SmartNavi
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Ja
Rengjøringskart Ja
Barriere: Virtuelle vegger via appen
Moduser: Auto, Area, Custom
Vekt: 4,6 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 10,2 cm - 35,4 cm - 35,4 cm
Lydnivå dbA: 65
Hepa-filter: Nei
Støvbeholder: 0.47 l
Ladetid: 4 timer
Driftstid: 110 min
Batteritype: NiMH

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #ecovacs

Ecovacs Deebot N79S

Deebot N79S er stort sett identisk med forgjengeren Deebot N79 foruten at Ecovacs har lagt til støtte for stemmestyring med Alexa og en ekstra "max mode" å kjøre maskinen i.

Maskinen er lett å bruke og har i tillegg en bra app som gir deg god kontroll over maskinen. Maskinen er imidlertid preget av å være en lavbudsjettsmodell hvor ytelsen ikke er så mye å skryte av. Den gjør en middelmådig jobb både på gulv og tepper, men gjør ganske enkelt en dårlig jobb med dyrehår. Ecovacs selv fraråder å skaffe seg Deebot N79S om man har mange mørke eller tykke tepper da den sliter på disse.

Maskinen er imidlertid litt over middels på navigering og smartmulighetene trekker opp hos de fleste. I tillegg er den stillegående i bruk og har en praktisk "Find Me" funksjon som gjør det enkelt å finne maskinen om den har satt seg fast eller forvillet seg bort.

Alt i alt vil Deebot N79S være til dem som må ha en robotstøvsuger, men som ikke har lyst å investere mye i det. Så lenge man er klar over maskinens begrensninger kan den gjøre nytten

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: Sensornavigering
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Nei
Rengjøringskart: Nei
Barriere: Nei
Moduser: Auto, Spot, Edge, Room
Vekt: 2,8 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 7,8 cm - 33 cm - 33 cm
Lydnivå dbA: 70
Hepa-filter: Ja
Støvbeholder: 0.3 l
Ladetid: 3 - 4 timer
Driftstid: 100 min
Batteritype: Li-ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #ecovacs