Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #eufy

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

2 treff

Hybelkaninenes endelikt

Smartere robotstøvsugere gjør nå hybelkaniner til en utrydningstruet art, men du bør ikke kaste den gamle støvsugeren helt enda.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele #irobot #neato #cleanmate #dyson #ecovacs #electrolux #eufy #lg #xiaomi

Eufy RoboVac 11

RoboVac 11 er en lav og god robotstøvsuger som er lett å bruke, selv om den krever noe ekstra tilsyn siden den har en tendens til å få påklistret hår via statisk elektrisitet.

RoboVac 11 har ikke støtte for WiFi og kontroll av maskinen gjøres med den medfølgende fjernkontrollen. Den gir mulighet til å sette opp tidsplan, starte og stoppe rengjøring, sende den til laderen, styre den manuelt og velge mellom rengjøringsmodusene. Den har ikke avanserte navigasjonsegenskaper og den får kritikk for å slite med å finne veien hjem til laderen. Utover dette får den imidlertid skryt for å håndtere seg greit.

På støvsugingen gjør den en god jobb og den plukker med seg det meste, selv om den ikke er den kraftigste i klassen. Til gjengjeld er den stillegående i bruk, noe som gjør at det ikke er like irriterende å ha den gående mens du er hjemme. Både på gulv og tepper får RoboVac positive skussmål, men rengjøringsegenskapene blir noe undergravet av navigeringen som ikke er systematisk og maskinens tendens til å sette seg fast.

Er du åpen for å redde roboten når den kjører seg fast kan den være rimelig og bra alternativ.

Et minus er den lange ladetiden, selv om dette kompenseres noe for med god batteritid. Prisen hjelper også på godviljen sammenlignet med toppmodellene som koster langt mer, selv om de gir mer systematisk og effektiv rengjøring så er ikke støvsugeregenskapene alt for langt unna.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: Sensornavigering
WiFi: Nei
Vaskemulighet: Nei
Rengjøringskart Nei
Barriere: Nei
Moduser: Auto, Edge, Spot, Max, Room, Manual
Vekt: 4,6 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 7,8 cm - 33 cm - 32,6 cm
Lydnivå dbA: 65
Hepa-filter: Ja
Støvbeholder: 0.6 l
Ladetid: 6 timer
Driftstid: 90 - 100 min
Batteritype: Li-ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #eufy