Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #neato

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

8 treff

Hybelkaninenes endelikt

Smartere robotstøvsugere gjør nå hybelkaniner til en utrydningstruet art, men du bør ikke kaste den gamle støvsugeren helt enda.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele #irobot #neato #cleanmate #dyson #ecovacs #electrolux #eufy #lg #xiaomi

Store kvalitetsforskjeller mellom robotstøvsugere

Det høres unektelig behagelig ut å ligge på sofaen mens robotstøvsugeren tar seg av hybelkaninene, men noen roboter fører til mer styr og ståk enn ro og mak. Her ser du hvilke som gjør gulvet rent uten å skape trøbbel.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #miele #samsung #irobot #vorwerk #neato #lg #vileda #hoover

Neato XV Signature Pro

Neato Robotics XV Signature Pro er brukervennlig. Den navigerer fint og gjør en svært god jobb på alle overflater, i alle kriker og kroker. Prisen er forholdsvis lav og den har HEPA-filter. Kildene mener den har litt for høyt støynivå og savner flere funksjoner og en fjernkontroll.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #neato

Neato Botvac D7 Connected

Neatos nyeste flaggskip, Botvac D7 Connected, imponerer både på støvsugingen og på smartfunksjonene.

Den kommer godt ut i hjørner og langs vegger, noe som kombinert med den relativt lave profilen gjør at den kommer til nesten overalt. Den er midt på treet på lydnivå og er verken den stilleste eller mest høylytte i klassen.

Støvsugeregenskapene er helt i toppklassen og god batteritid og selvstendighet gjør at eneste reelle problemet er at du fortsatt må tømme den manuelt. Den gjør det ypperlig på gulv, meget bra på tepper, og flere kommenterer at om den ikke får med seg alt på første runde kan du sette den til å støvsuge to ganger over alt. Er det eventuelt noe du tror den vil slite med har du også valget mellom Eco- og Turbomodus.

Med tanke på navigeringen har det vært noe uenighet mellom kildene, hvor enkelte hevder den sliter i trange områder, mens andre hyller den for å takle hva det måtte være. Dette kan tyde på at en oppdatering kan ha forbedret algoritmene.

Botvac D7 er blant de smarteste i klassen da appen gir deg mulighet til å sette opp tidsplan på rengjøring, fjernstyre roboten, endre mellom Eco og Turbo, sette varsel på når du må rengjøre maskinen eller bytte børster, se kart over rengjøringen og detaljert logg. Det er også støtte for flere etasjer med kart, tegne opp virtuelle vegger og sonerengjøring skal være på vei. I tillegg til appen kan D7 også styres av Amazon Alexa, Google Assistent, IFTTT, chatbot på facebook og smartklokker.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: LaserSmart (Lidar)
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Nei
Rengjøringskart: Ja
Barriere: Magnetbånd følger med og virtuelt via app
Moduser: Turbo, Eco - hele huset eller spot cleaning eller extra care
Vekt: 3,5 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 10 cm - 33,6 cm - 31,9 cm
Lydnivå dbA: 67
Hepa-filter: Nei
Støvbeholder: 0.7 l
Ladetid: 150 min
Driftstid: 120 min, 90 i Turbo
Batteritype: Li-ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #neato

Neato Botvac D5 Connected

Neatos nest beste modell, D5, gjør en god jobb på støvsugingen, er utstyrt med et greit batteri, smarte funksjoner og navigering.

Selv om den er nyere og relativt lik det gamle flaggskipet Botvac Connected i ytelse så er den priset vel høyt for å konkurrere med det gamle flaggskipet. I motsetning til lillebror D3 er denne utstyrt med sidebørste og den når dermed bedre ut langs veggene og inn i hjørnene.

D5 vil også kunne være verdt å vurdere for dyreeiere da den er god på å få med seg hår, selv om den, akkurat som D3, sliter med at det fletter seg rundt børsten. Enkelte kritiserer at den sier seg ferdig med rengjøringen litt vel raskt, og poengterer at den med fordel kunne gått over flatene mer enn en gang.

Enkelte hevder D5 er noe røff med hindringer, mens andre poengterer at den unngår de fleste hindringer greit. D5 får skryt får å ta unna hjørner godt og gjør en solid jobb på gulv, enkelte lar seg virkelig imponere, mens andre syns det var som forventet. Som robotstøvsugere flest sliter den imidlertid noe mer på tepper.

Appen er god og gir deg mulighet til å se kart over hvor den rengjør, se rengjøringslogg, og i løpet av høsten 2018 skal det komme støtte for å sette opp virtuelle vegger og lagre flere etasjekart. Det er også støtte for stemmestyring med Google Assistent og Amazon Alexa i tillegg til mulighet for å styre den via smartklokke, chatbot på messenger og IFTTT.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: LaserSmart (Lidar)
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Nei
Rengjøringskart: Ja
Barriere: Magnetbånd følger med + virtuelle vegger fra høsten 2018
Moduser: Default og Spot Cleaning
Vekt: 3,4 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 10 cm - 34 cm - 32 cm
Lydnivå dbA: 69
Hepa-filter: Nei
Støvbeholder: 0.7 l
Ladetid: 2- 3 timer
Brukstid: 90 min
Batteritype: Li-ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #neato

Neato Botvac D3 Connected

Den rimeligste modellen fra Neato, Botvac D3, byr på den samme smarte navigeringen, form og app som søsknene.

D3 mangler imidlertid sidebørste, noe som gjør at den ikke når like bra ut langs veggene og ut i hjørnene. Den presterer imidlertid godt på å få med seg hår fra gulv. Den er dog ikke det beste alternativet for dyreeiere ettersom den ikke har den kraftigste motoren og hår har en tendens til å flette seg rundt børsten. Det er noe uenigheter om hvordan maskinen presterer. Enkelte hevder den er best på tepper, mens andre gir trekk for middelmådig ytelse på tepper. På samme måte gir enkelte pluss for ytelse på gulv, mens andre er mindre imponert. Fellestrekket er hvert fall at den presterer godt, men nøyaktig hva den gjør det best på varierer.

Den får skryt for å være god på navigeringen, men den omtales både som passiv og aggressiv med hindringer fra ulike kilder. Batteriet er også dårligere enn hos søsknene, men om den ikke blir ferdig med rengjøringen vil den fortsette der den slapp før den måtte lade.

Det er også støtte for stemmestyring med Google Assistent og Amazon Alexa i tillegg til mulighet for å styre den via smartklokke, chatbot på messenger og IFTTT. Gode navigeringsegenskaper, bra ytelse på rengjøring, smarte funksjoner med god app og en rimelig pris gjør at D3 kan være et godt alternativ for mange.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: LaserSmart (Lidar)
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Nei
Rengjøringskart: Ja
Barriere: Kan kjøpes separat, virtuelt i app fra og med høsten 2018
Moduser: Default og Spot Cleaning
Vekt: 3,4 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 10 cm - 34 cm - 32 cm
Lydnivå dbA: 69-75
Hepa-filter: Nei
Støvbeholder: 0.675 l
Ladetid: 2- 3 timer
Driftstid: 60 min
Batteritype: Li-ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #neato

Neato Botvac Connected

Selv om den nå fases ut av produksjon er Neato Botvac Connected fortsatt en av de beste robotstøvsugerne du kan kjøpe.

Botvac Connected gir et godt rengjøringsresultat og kommer godt til både langs vegger og ut i hjørner. Støvsugeregenskapene både på gulv og tepper imponerer, selv om det er noe uenigheter om ytelsen på tepper. Særlig dyrehår får den også skryt for å være god på, og den vil være et godt alternativ for dyreeiere.

Navigeringsegenskapene imponerer også, selv om den ifølge enkelte har tendenser til å sette seg litt fast.

Botvac Connected var blant de første robotstøvsugerne som fikk appstøtte, men i dag er den noe utdatert sammenlignet med de nyeste modellene. Du får imidlertid se rengjøringslogg, hvor den er, starte og stoppe rengjøring, lage tidsplan, få varsler om det skulle skje noe og endre rengjøringsmodus. Du kan imidlertid ikke sette opp virtuelle vegger slik som i de nyeste modellene fra Neato og er dermed prisgitt fysiske barrierer og magnetbånd. Som med de andre robotene fra Neato er det imidlertid støtte for stemmestyring fra Amazon Alexa, Google Assistent og styring via IFTTT og smartklokke.

Spesifikasjoner

Tidsplan: Ja
Navigasjon: LaserSmart (Lidar)
WiFi: Ja
Vaskemulighet: Nei
Rengjøringskart: Ja
Barriere: Magnetbånd
Moduser: Eco og Turbo
Vekt: 4,1 kg
Mål (høyde-bredde-dybde): 10 cm - 33,5 cm - 32,1 cm
Lydnivå dbA: 63 - 72
Hepa-filter: Nei
Støvbeholder: 0.7 L
Ladetid: 3 timer
Driftstid: 120 min (90 min i turbo mode)
Batteritype: Li-ion

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #neato

Neato Botvac 85

Neato Botvac 85 navigerer systematisk og fint, jobber fort og lades opp igjen raskt. Batteritiden er derimot for kort. Den rengjør godt, selv inntil vegger, men det blir ikke alltid fullstendig rent og den er for høy til å komme seg frem overalt. Noen mener den burde gjort bedre jobb på tepper. Den styrer stort sett greit unna hindere, men kan vikle seg inn i ledninger og lignende. Den har ikke HEPA-filter eller fjernkontroll.

Les saken

#robotstøvsuger #støvsuger #neato