Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #gb

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Barn2017

Sikre babyen din i disse bilstolene

Hvilke babystoler gir egentlig best sikkerhet ifølge de troverdige forbrukertestene? Og hva er viktig å tenke på før du går til innkjøp av en babystol?

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #recaro #cybex #maxicosi #britax #römer #graco #besafe #joie #gb #kiddy

GB Idan (isofix-base eller belte-base)

Babystol (0-13 kg), R44: GB Idan som festes med isofix-base får akkurat samme score som versjonen med belte-base, men begge to får ett poeng mindre i totalscore enn broren som er frittstående og festes med bilbelter uten base i testen utført av ADAC/ICRT. De er alle trygge ved kollisjoner, ettersom alle fikk full pott for sikkerhet ved både side- og frontkollisjon. Den generelle brukervennligheten er god, men det gir større risiko for feilbruk enn de fleste andre barneseter, og det kan være litt vanskelig å fjerne trekket for vask.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #gb

GB Idan (bilbelte uten base)

Babystol (0-13 kg), R44: GB Idan festes med bilbelter uten bruk av base. Barnesetet får full pott for sikkerhet ved både side- og frontkollisjon. Den generelle brukervennligheten er god, men det gir større risiko for feilbruk enn de fleste andre barneseter. Det kan også være litt vanskelig å fjerne trekket for vask. Denne versjonen uten base får ett poeng mer i totalscore enn brødrene som festes med isofix-base og belte-base i testen utført av ADAC/ICRT.

Les saken

#bilstol #barnesete #baby #gb