Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #prima

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

7 treff

Én juleribbe får slakt

Det er store kvalitetsforskjeller blant årets svineribber. Sjekk hvilken juleribbe som er best, samt hvilken som får både en sekser og en toer på terningen i vår samletest.

Les saken

#juleribbe #ask #ribbe #first-price #kolonihagen #julens-klassikere #coop #gilde #prima #folkets-tynnribbe #henriettes-juleribbe #finsbråten #prima-jæren #grøstad-går

Røkt eller urøkt: Her er julens beste pinnekjøtt

Kvaliteten på pinnekjøttet i 2019 varierer like mye som tidligere år. Ekspertene går så langt som å mene at noen typer kan ødelegge julen. Finn ut hva slags røkt og urøkt pinnekjøtt som anbefales i stedet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #nortura #vossakjøt #henriettes #fatland #coop #folkets #unil #telemarklam #jacobs-utvalgte #a-idsøe #nordfjord #rogalam #holmens #rema-1000 #prima #bjorlilam #smedstuen-gård #firstprice

Norges beste pinnekjøtt

Ekspertene spytter ut de dårligste stykkene i de store smakstestene av pinnekjøtt. Les videre for å vite hvilke pakker du bør unngå og hvilket merke som gir deg det beste pinnekjøttet.

Les saken

#pinnekjøtt #gilde #spekeloftet #jacobs #nordfjord #thulefjord #lofotlam #rema-1000 #prima #smedstuen-gård #bjorlilam #henriettes #fatland #rogalam #holmens #stranda #grilstad #vossakjøt #brødr-ringstad #xtra

Rema 1000 Prima Pinnekjøtt – Urøkt

Rema 1000 Prima urøkt pinnekjøtt splitter kildene. DN slakter pinnekjøttet – de er misfornøyde med smak, konsistens, lukt og saltmengde. Dagbladet er på sin side godt fornøyde med smak, lukt og konsistens. De synes ellers utvalget av stykker er greit, men savner litt flere lange pinner. VG mener kjøttet har fin smak og lukt, men synes samtidig saltsmaken dominerer litt for mye. I likhet med Dagbladet savner de flere lange pinner, og de mener kjøttet kunne vært tørket litt lengre.

Pris: 159 kr/kg (kjøpt på Rema 1000)
Produsent: Nordfjord
Utvanning (produsentens anbefaling): 16-24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei

Les saken

#pinnekjøtt #rema-1000 #prima #nordfjord

Rema 1000 Prima Pinnekjøtt 2018

Pinnekjøttet fra Rema 1000s Prima beskrives som alt for salt av VG. Avisens panel mener også at smaken ikke er på topp, samt at bitene i pakken er kuttet i ujevn størrelse.

Les saken

#pinnekjøtt #rema-1000 #prima

Prima Tynnribbe Fryst

Prima Tynnribbe Fryst gjør det dårlig i VGs test, med en toer på terningen. Testpanelet mener svoren er slurvete rutet. Ribba får også trekk for å ha en «fettlomme» nederst. Kjøttet er seigt med trist og seig svor, med noe syrlig smak. TV 2 gir ribba en treer. De synes den er kjedelig. Den er ikke vond, men ikke god heller. Svoren er seig og kjøttet er tørt, ifølge testpanelet.

Les saken

#juleribbe #prima #ribbe

Prima Tynnribbe Fersk

Prima Tynnribbe Fersk får ikke mer enn en treer av Dagbladet. Testpanelet beskriver ribba som tørr, både i utseende og smak. Det er ikke nok fett i denne til å tilføre den saftigheten kjøttet trenger. Tørt og trist konkluderer Dagbladet.

Les saken

#juleribbe #prima #ribbe