Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #triangle

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Motor2017

Hvilket vinterdekk bør du kjøre med?

Vi har samlet de nordiske, objektive testene av de mest vanlige pigg- og piggfrie dekkene. Enten du kjører ofte i områder med mye snø og is, eller du bor i et klima med stort sett våte eller bare veier, kan du finne vinterdekket som passer deg best i denne samletesten.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #nankang #landsail #hankook #linglong #piggdekk #sava #gislaved #kumho #gt-radial #vredestein #yokohama

Triangle Sportex TSH11

Dekket fungerer greit på tørt underlag, men bremser for dårlig. Størst utfordring har Triangle Sportex TSH11 på vått underlag. Aftonbladet mener at bakdekkene slipper for lett i svinger, spesielt hvis man må bremse samtidig.

Les saken

#bildekk.sommerdekk #triangle

Triangle Icelink 2017 (Piggdekk)

Piggdekk: Triangle Icelink er et billigdekk som verken gjør det bra på is eller snø, og NAF/Motor trekker frem bremseegenskaper og sidegrep på is som spesielt negativt. Det positive er svært gode egenskaper på vått underlag, lavt støynivå og fin stabilitet på sporete vei. Det havner litt over gjennomsnittet når det gjelder kjøreegenskaper på tørr vei og har den tredje beste bremsestrekningen på tørr asfalt av alle piggdekkene. Har 128 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #triangle