Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #hankook

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

20 treff

Motor2018

Velg riktig vinterdekk

Den norske vinteren byr ofte på en kombinasjon av snø, is og våt asfalt, men årets vinterdekk presterer ikke like godt på alle underlag. Her er dekkene som gjør det best på tvers av flere nordiske kvalitetstester.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #yokohama #hankook #piggdekk #gislaved #sava #nexen
Motor2017

Hvilket vinterdekk bør du kjøre med?

Vi har samlet de nordiske, objektive testene av de mest vanlige pigg- og piggfrie dekkene. Enten du kjører ofte i områder med mye snø og is, eller du bor i et klima med stort sett våte eller bare veier, kan du finne vinterdekket som passer deg best i denne samletesten.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #nankang #landsail #hankook #linglong #piggdekk #sava #gislaved #kumho #gt-radial #vredestein #yokohama
Motor2017

Den store sommerdekktesten

Her får du oversikt over hvordan de kjente sommerdekkene og årets nykommere presterer i norske og europeiske forbrukertester.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #nokian #michelin #goodyear #continental #hankook #vredestein #dunlop #pirelli #fulda #kumho #landsail #nankang #apollo #wanli #bridgestone #barum #linglong #kenda
Motor2016

Kjør trygt med det beste vinterdekket

Her er resultatene fra de store nordiske dekktestene samlet på ett og samme sted, og du får oversikt over hvilke dekk du bør investere i, enten du sverger til piggdekk eller piggfrie.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #yokohama #gislaved #nankang #landsail #hankook #piggdekk #dunlop #sava #kumho #toyo
Motor2016

To sommerdekk frarådes

Det er snart på tide å skifte til sommerdekk, og her får du den fulle oversikten over prestasjonene i norske og europeiske dekktester.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #nokian #michelin #goodyear #continental #hankook #vredestein #dunlop #pirelli #fulda #kumho #landsail #nankang #apollo #wanli #bridgestone #barum #yokohama

Hankook Winter I*Pike RS+ 2017 (Piggdekk)

Piggdekk: Hankook Winter I*Pike RS+ har gode egenskaper både når det gjelder bremsing og kjøring på is og snø. Det får generelt lavere score på våt og tørr asfalt. Ifølge Vi Bilägare har det spesielt dårlig sidegrep på våt vei, mens det har lengst bremselengde på tørr vei av alle dekkene i testen til både NAF/Motor og Auto Moror & Sport. Det får god score for kjørefølelse på tørr vei av NAF/Motor. Ellers støyer dekket for mye. Det har 170 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #hankook

Hankook Winter I*Pike RS+ 2016 (Piggdekk)

Piggdekk: Hankook Winter I*Pike RS+ er oppgraderingen av Hankook Winter I*Pike RS. Det får svært gode resultater på snø, og det er hakk i hæl på isføre. Det bremser best på snøføre, og godt på snø og våt asfalt, men dårlig på tørr asfalt. Det er ellers et sikkert dekk som opptrer trygt i de fleste situasjoner. Har 170 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #hankook

Hankook Winter I*Pike RS 2015 (Piggdekk)

Piggdekk: Hankook Winter I*Pike RS er et trygt dekk som gjør det bra både på snø og is. Bremselengden er kort, også på våt asfalt. Sidegrepet slipper til tider noe brått, men grepet ellers er godt. Har 170 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #hankook

Hankook Winter I*Pike RS2 – 2018 (Piggdekk)

PIGGDEKK: Winter I*Pike RS2 W429 fra Hankook gjør det bra på snø og is, men havner ikke i toppen på asfaltkjøring. I tillegg lager de mer støy enn gjennomsnittet.


Passer best til: Snø og is

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #hankook

Hankook Winter I*Pike RS2 – 2019 (Piggdekk)

PIGGFRIE DEKK: Hankook Winter i*Pike RS2 gjør det jevnt over godt, men støyer noe og har ikke den beste bremselengden på våt asfalt. Dagbladet mener is-grepet er bedre enn de flestes, mens NAF/Motor mener festet på is kunne vært bedre.


Passer best til: Snø

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #hankook

Hankook Winter i*cept iZ2 2017 (Piggfrie)

Piggfritt dekk: Hankook Winter i*cept iZ2 scorer svært bra på testene gjort på is. På snø får det lavere poengsum, bl.a. grunnet styreevne. Auto Motor & Sport Sverige savner også bedre sidegrep på snødekte veier, mens NAF/Motor mener det fungerer som det skal i kritiske situasjoner på snøføre. Dekket mangler sidegrep også på vått underlag. NAF/Motor mener det ellers har OK prestasjoner på asfalt, men Auto Motor & Sport Sverige skulle gjerne sett at det hadde bedre bremseegenskaper på vått føre. På tørr vei er det jevnt over gjennomsnittlig, men der bremser dekket bra.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #hankook

Hankook Winter i*cept iZ2 2016 (Piggfrie)

Piggfritt dekk: Hankook Winter i*cept iZ2 støyer lite og har greie kjøreegenskaper på is og snø, men bremsing på snø er for dårlig. Dekket slipper grepet litt for raskt på snø. Akselerasjon og bremsing på is er gjennomsnittlig, og egenskapene på våt og tørr asfalt er også middels.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #hankook

Hankook Winter i*cept iZ2 – 2019 (Piggfrie)

PIGGFRIE DEKK: Hankook Winter I*Cept IZ2 har et godt grep om veien både på snø, is, og svingete veier. Dekkene fungerer ikke like bra på våt vei.


Passer best til: Snø og is.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #hankook

Hankook Winter i*cept iZ2 – 2018 (Piggfrie)

PIGGFRIE DEKK: Winter I*Cept IZ2 fra Hankook gjør det ikke særlig bra på is, og grepet på snø er helt gjennomsnittlig. Vi Bilägare er heller ikke fornøyd med dekkenes prestasjon på asfalt og kårer modellen fra Hankook til de dårligste av de piggfrie dekkene. NAF/Motor er enig og mener dekkene gjør det helt gjennomsnittlig til svakt i de fleste deltestene.


Passer best til: Snø

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #hankook

Hankook Ventus S1 Evo 2 K117 245/45 R 19

I fjor fikk Hankook Ventus trekk for sine egenskaper på vått underlag. Det samme gjelder for i år. Dekket scorer høyt i bremstester på tørr vei, men presterer dårligere i øvrige tester. På våt vei slipper dekkene lett, der Aftonbladet mener at grepet slipper også på tørre veier. Hankook presterer også dårlig i vannplaningstesten.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #hankook

Hankook Ventus Prime3 K125 (205/55 R16)

Hankook Ventus Prime3 K125 er ganske komfortabelt på ujevnt underlag, men det trekkes mye for egenskapene på våt vei, selv om våtgrepet er ok. NAF mener det er dårligst når det gjelder å motstå vannplaning, mens Vi Bilägare opplever det som helt greit på dette punktet. Vi Bilägare hevder det har ett av de lengste bremsestrekningene på våt vei, mens NAF mener bremseegenskapene er middels. Begge anmelderne er enige om at bremsing på tørr vei er bra. Kildene er litt uenige om støynivå og rullemotsand.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #hankook

Hankook Ventus Prime 2 K115 (205/55 R16)

Hankook Ventus Prime 2 K115 er et billig sommerdekk som gjør det jevnt bra i alle disiplinene.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #hankook