Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #michelin

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

20 treff

Motor2018

Velg riktig vinterdekk

Den norske vinteren byr ofte på en kombinasjon av snø, is og våt asfalt, men årets vinterdekk presterer ikke like godt på alle underlag. Her er dekkene som gjør det best på tvers av flere nordiske kvalitetstester.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #yokohama #hankook #piggdekk #gislaved #sava #nexen
Motor2017

Hvilket vinterdekk bør du kjøre med?

Vi har samlet de nordiske, objektive testene av de mest vanlige pigg- og piggfrie dekkene. Enten du kjører ofte i områder med mye snø og is, eller du bor i et klima med stort sett våte eller bare veier, kan du finne vinterdekket som passer deg best i denne samletesten.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #nankang #landsail #hankook #linglong #piggdekk #sava #gislaved #kumho #gt-radial #vredestein #yokohama
Motor2017

Den store sommerdekktesten

Her får du oversikt over hvordan de kjente sommerdekkene og årets nykommere presterer i norske og europeiske forbrukertester.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #nokian #michelin #goodyear #continental #hankook #vredestein #dunlop #pirelli #fulda #kumho #landsail #nankang #apollo #wanli #bridgestone #barum #linglong #kenda
Motor2016

Kjør trygt med det beste vinterdekket

Her er resultatene fra de store nordiske dekktestene samlet på ett og samme sted, og du får oversikt over hvilke dekk du bør investere i, enten du sverger til piggdekk eller piggfrie.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #yokohama #gislaved #nankang #landsail #hankook #piggdekk #dunlop #sava #kumho #toyo
Motor2016

To sommerdekk frarådes

Det er snart på tide å skifte til sommerdekk, og her får du den fulle oversikten over prestasjonene i norske og europeiske dekktester.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #nokian #michelin #goodyear #continental #hankook #vredestein #dunlop #pirelli #fulda #kumho #landsail #nankang #apollo #wanli #bridgestone #barum #yokohama
Motor2015

De beste piggfrie dekkene

Stadig flere kjører piggfrie dekk på vinterføre, og her kan se hvilke som er best i test.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #gislaved #nankang

Michelin X-Ice XI3 2017 (Piggfrie)

Piggfritt dekk: Michelin X-Ice XI3 er trygt og forutsigbart på snø og is, ifølge NAF/Motor og Auto Motor & Sport Sverige, og Auto Motor & Sport Sverige trekker bl.a. frem god styrerespons på snødekt vei. Vi Bilägare mener det mangler både sidegrep og styrerespons på snø og is, men at det bremser og akselererer bra på is. På våt vei er NAF/Motor fornøyde med grep og styring, mens Vi Bilägare gir det middels poengscore, og Auto Motor & Sport Sverige savner bedre bremseegenskaper. På tørr vei ønsker Auto Motor & Sport Sverige bedre styreegenskaper og kortere bremsestrekning, men Vi Bilägare mener det har veldig bra styreevne og stabilitet her. NAF/Motor rangerer det også som det beste av alle de piggfrie dekkene når det gjelder kjørefølelse på tørr vei.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #michelin

Michelin X-Ice XI3 2015/2016 (Piggfrie)

Piggfritt dekk: Michelin X-Ice XI3 får godt resultat på alle underlag og i de aller fleste situasjoner. Få dekk scorer bedre på tørr asfalt. Det har gode bremseegenskaper på snø, is og tørr asfalt, men på våt asfalt er bremselengden for lang. Kjøregrepet på is og snø er til tider litt svakt og kan føre til noe sladding. Det støyer lite.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #michelin

Michelin X-Ice North 3 2017 (Piggdekk)

Piggdekk: Michelin X-Ice North 3 kommer dårlig ut når det gjelder bremse- og kjøreegenskaper på is i testen fra NAF/Motor og Auto Motor & Sport Sverige, men NAF/Motor melder likevel om en stabil kjørefølelse på både is og snø. Vi Bilägare mener det bremser bra på is, i motsetning til de to andre kildene. Alle kildene er enige om at det bremser bra på snø. Auto Motor & Sport og Vi Bilägare synes sidegrepet på snø og is er for dårlig. Dekket har fine egenskaper på både våt og tørr vei, og i NAF/Motor-testen overgår det alle andre dekk på vått underlag.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #michelin

Michelin X-Ice North 3 2015/2016 (Piggdekk)

Piggdekk: Michelin X-Ice North 3 kommer ikke opp på nivå med de beste piggdekkene, verken på snø eller isføre. I én test er det imidlertid best når det gjelder bremsing på snø. På både tørr og våt vei presterer det bedre enn de fleste andre piggdekkene. Støyen er gjennomsnittlig til et piggdekk å være. Har 96 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #michelin

Michelin X-Ice XI3 – 2019 (Piggfrie)

PIGGFRIE DEKK: Michelin X-Ice 3 er en gammel dekkmodell som ifølge Teknikens Värld taper mot de nyere dekkene på markedet. Dagbladet er mer positive og påpeker at dekkene har godt bremsegrep, fin fremkommelighet og er stabilt på våt asfalt, selv om styrefølelsen på snø er noe dårlig.


Passer best til: Våt asfalt

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #michelin

Michelin X-Ice XI3 – 2018 (Piggfrie)

PIGGFRIE DEKK: X-Ice X13 gjør det – til tross for navnet – ikke godt nok på is eller snø. Dekkene gjør det dog veldig bra på vått underlag, men det veier ikke opp for de dårlige resultatene på vinterføre.


Passer best til: Våt asfalt

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #michelin

Michelin X-Ice North 4 – 2019 (Piggdekk)

PIGGDEKK: Michelin X-Ice North 4 er testvinner hos Dagbladet, og kommer godt ut i de andre testene. Hos NAF/Motor tar dekkene en god og sterk andreplass. Modellen får skryt for svært gode egenskaper på is, og det fungerer også greit på andre fører. Teknikens Värld mener de ikke helt når opp til Continental på is og snø, selv om det presterer bra. X-Ice North 4 gjør det derimot ikke like bra på våte flater.


Passer best til: Snø, is og tørr asfalt.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #michelin

Michelin X-Ice North 4 – 2018 (Piggdekk)

PIGGDEKK: I fjor havnet X Ice North-dekkene fra Michelin langt ned på listen for sin svært dårlige prestasjon på isete underlag. I år har Michelin økt antallet pigger fra 96 til 250, og gjør det veldig godt på is. Særlig på snø gjør dekkene det også bra, mens det fortsatt mangler grep på våt asfalt. Dekkene kommer ut som nummer to i NAF/Motors store test av vinterdekk.


Passer best til: Snø, is og tørr asfalt

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #michelin

Michelin Primacy 3 (205/55 R16)

I 2015 og 2016 fikk Michelin Primacy 3 stort sett god score, men det nådde aldri helt opp til toppen. I 2015 var det dårligst når det gjaldt bremsestrekning på våt vei, mens det i 2016 fikk noe bedre resultater her. I 2017 får det beste resultatet i både grep og bremsing på vått underlag. Det er ellers godt på tørr vei og har høy sikkerhet, men er ikke stillegående nok. Det har fortsatt altfor dårlige egenskaper når det kommer til å motstå vannplaning.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #michelin

Michelin Pilot Sport 4 225/40 R18

Årets testvinner Michelin Pilot Sport 4 scorer høyt i alle tester. Den bremser meget bra på både våt og tørr vei, og har meget godt veigrep. Kjørefølelsen scorer den best på, den er lett å styre og kontrollere - også i ekstreme situasjoner. Michelin Pilot Sport 4 scorer best av alle dekkene i vannplaningstesten. Rullemotstanden er litt høyt, men godkjent.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #michelin

Michelin CrossClimate (205/55 R16)

Michelin CrossClimate er dårligst av alle dekkene i vannplaningstesten til Vi Bilägare, og det presterer dårligst av alle på tørr vei. Det når heller ikke opp når det gjelder grep og kjøreegenskaper på vått underlag, men bremsestrekningen her er ok. Gir lavt drivstofforbruk.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #michelin