Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #goodyear

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

25 treff

Motor2018

Velg riktig vinterdekk

Den norske vinteren byr ofte på en kombinasjon av snø, is og våt asfalt, men årets vinterdekk presterer ikke like godt på alle underlag. Her er dekkene som gjør det best på tvers av flere nordiske kvalitetstester.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #yokohama #hankook #piggdekk #gislaved #sava #nexen
Motor2017

Hvilket vinterdekk bør du kjøre med?

Vi har samlet de nordiske, objektive testene av de mest vanlige pigg- og piggfrie dekkene. Enten du kjører ofte i områder med mye snø og is, eller du bor i et klima med stort sett våte eller bare veier, kan du finne vinterdekket som passer deg best i denne samletesten.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #nankang #landsail #hankook #linglong #piggdekk #sava #gislaved #kumho #gt-radial #vredestein #yokohama
Motor2017

Den store sommerdekktesten

Her får du oversikt over hvordan de kjente sommerdekkene og årets nykommere presterer i norske og europeiske forbrukertester.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #nokian #michelin #goodyear #continental #hankook #vredestein #dunlop #pirelli #fulda #kumho #landsail #nankang #apollo #wanli #bridgestone #barum #linglong #kenda
Motor2016

Kjør trygt med det beste vinterdekket

Her er resultatene fra de store nordiske dekktestene samlet på ett og samme sted, og du får oversikt over hvilke dekk du bør investere i, enten du sverger til piggdekk eller piggfrie.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #yokohama #gislaved #nankang #landsail #hankook #piggdekk #dunlop #sava #kumho #toyo
Motor2016

To sommerdekk frarådes

Det er snart på tide å skifte til sommerdekk, og her får du den fulle oversikten over prestasjonene i norske og europeiske dekktester.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #nokian #michelin #goodyear #continental #hankook #vredestein #dunlop #pirelli #fulda #kumho #landsail #nankang #apollo #wanli #bridgestone #barum #yokohama
Motor2015

De beste piggfrie dekkene

Stadig flere kjører piggfrie dekk på vinterføre, og her kan se hvilke som er best i test.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #gislaved #nankang

Sava Eskimo Stud 2017 (Piggdekk)

Piggdekk: Sava Eskimo Stud er blant de rimelige alternativene med fine bremseegenskaper på is og snø, men det skulle hatt bedre sidegrep og mer stabil kjørefølelse. Egenskapene på våt vei er derimot svært bra, men det havner et stykke ned på lista for egenskapene på tørr vei. Har 130 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #goodyear #sava

Sava Eskimo Stud 2015/2016 (Piggdekk)

Piggdekk: Sava Eskimo Stud er et rimelig piggdekk som er bra på tørr vei. Det fungerer greit på is, med unntak av noe lang bremselengde og for dårlig sidegrep. Det er bra på våt vei, men også her burde sidergepet vært bedre. På snø bremser og akselererer det for dårlig. Dekket har godt grep i snøslaps. Det har 130 pigger og forholdsvis lav rullemotstand.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #goodyear #sava

Sava Eskimo Stud – 2018 (Piggdekk)

PIGGDEKK: Eskimo Stud fra Sava gjør ikke godt på snø eller is. Dekkene gjør det noe bedre på asfalt, men har også et høyt støynivå som trekker ned resultatet.


Passer best til: Tørt underlag

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #goodyear #sava

Sava Eskimo Ice 2017 (Piggfrie)

Piggfritt dekk: Selv om Sava Eskimo Ice er et rimelig dekk, har det gode prestasjoner på både is, snø og vått underlag. Det bremser litt bedre på snø enn på is. Egenskapene på tørr vei er ikke på topp.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #goodyear

Sava Eskimo Ice 2016 (Piggfrie)

Piggfritt dekk: Sava Eskimo Ice er et av de beste piggfrie dekkene på snø, og det er greit på isføre. Egenskapene på våt og tørr vei er dårligere, men får likevel godkjent. I én test scorer den middels på tørr vei og under middels på våt vei, mens i to andre får den bedre score på våt enn på tørr vei. Det støyer lite og gir høy komfort.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #goodyear

Sava Eskimo Ice – 2019 (Piggfrie)

PIGGFRIE DEKK: Sava Eskimo Ice gjør det bra i vannplaningstest, og kjører godt på asfalt. På vinterføre som snø og is er derimot grepet ikke like godt, noe som gjør at dekket havner på en femteplass hos NAF/Motor.


Passer best til: Våt og tørr asfalt.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #goodyear

Goodyear UltraGrip Ice Arctic – 2019 (Piggdekk)

PIGGFRIE DEKK: Testerne mener Goodyear UltraGrip Ice Arctic er gode dekk, selv om de ikke er like stabile på is og snø som de helt i toppen. Særlig er det få pigger som gjør at dekkene ikke klarer å prestere best på vinterføre. På bar asfalt er de derimot gode og stabile. Prisen kan man heller ikke klage på.


Passer best til: Tørr og våt asfalt.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #goodyear

Goodyear UltraGrip Ice Arctic 2017 (Piggdekk)

Piggdekk: Goodyear UltraGrip Ice Arctic er helt i tet når det gjelder bremselengde på snø og is, og det har god akselerasjon på is- og snødekte veier. Sidegrepet burde derimot vært bedre på is, ifølge NAF/Motor, mens Auto Motor & Sport synes sidegrepet på snø kunne vært bedre, og de ønsker mer presisjon på isete underlag. Dekket presterer generelt dårligere på våt og tørr vei enn på snø og is i testen fra NAF/Motor og Vi Bilägare, men NAF/Motor mener bremseegenskapene på våt vei er bra. Auto Motor & Sport Sverige gir på sin side toppresultater på våt vei. Har 130 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #goodyear

Goodyear UltraGrip Ice Arctic 2015/2016 (Piggdekk)

Piggdekk: Goodyear UltraGrip Ice Arctic er en av de aller beste på snø, men havner bittelitt under på isføre. Det har godt veigrep og er balansert. Det har generelt ganske jevne og gode prestasjoner, men det trekkes frem i flere tester at bremseegenskapene på våt og tørr asfalt er for dårlige. I et par tester får dekket imidlertid bra resultater på både tørr og våt asfalt. Én kilde mener det mangler presisjon og styring på is og snø. Har 130 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #goodyear

Goodyear UltraGrip Ice Arctic – 2018 (Piggdekk)

PIGGDEKK: Ultragrip Ice Arctic fra Goodyear har svært godt grep på snø, men gjør det ikke like bra på isete underlag. De føles også gode ut på våt asfalt og er helt greie på tørt underlag. Disse dekkene kommer ikke ut helt på topp i testene, men gjør det generelt godt på alle underlag. De ender på tredjeplass blant piggdekkene testet av Vi Bilägare.


Passer best til: Snø og våt asfalt

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #goodyear

Goodyear UltraGrip Ice 2 2017 (Piggfrie)

Piggfritt dekk: Goodyear UltraGrip Ice 2 mangler noe på sidegrepet på is, men det får gode resultater ved bremsing og akselerasjon i alle tre testene. Vi Bilägare og Auto Motor & Sport Sverige mener tilfellet er det samme ved kjøring på snø, men NAF/Motor mener grepet på snø er godt. Det gjør jobben sin i kritiske situasjoner på våt asfalt, og Auto Motor & Sport Sverige mener bremseegenskapene på våt vei er helt på topp blant piggfrie dekk. Ifølge Vi Bilägare er det blant de beste når det gjelder bremsing på tørr vei, men det havner lengre ned på lista i NAF/Motor-testen. Kjørefølelsen på tørt underlag kunne vært bedre. Rullemotstanden og støynivået er lavt.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #goodyear

Goodyear UltraGrip Ice 2 2015/2016 (Piggfrie)

Piggfritt dekk: Goodyear UltraGrip Ice 2 har gode egenskaper på snø og is. Det har kort bremselengde, samt manøvrerer og akselererer bra, spesielt på snø. Sidegrepet på isete og svingete vei er er middels, og det slipper for brått når grepsgrensen er nådd, men man har samtidig god følelse med når grepet vil slippe. Det er blant de beste på våt vei. I noen tester kommer det svært godt ut på tørr vei, mens det i andre kun får godkjent her. Det støyer lite.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #goodyear

Goodyear UltraGrip Ice 2 – 2019 (Piggfrie)

PIGGFRIE DEKK: Goodyear Ultra Grip Ice2 Sound Comfort er et svært stillegående dekk, takket være Goodyears støydempende teknikk SoundComfort. I tillegg gjør dekket det svært godt på våt asfalt, og gjør det best av alle de nordiske dekkene når det gjelder vannplaning. På is og snø er bremsegrepet moderat.


Passer best til: Våt og tørr asfalt.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #goodyear

Goodyear UltraGrip Ice 2 – 2018 (Piggfrie)

PIGGFRIE DEKK: Ultragrip Ice 2 fra Goodyear bremser svært godt på snø og våt asfalt, men gjør det ikke like bra på is. Grepet på snø er heller ikke like godt under kjøring. Likevel presterer dekkene over middels i halvparten av kategoriene som blir testet, og ender på en tredjeplass blant de piggfrie dekkene hos Vi Bilägare.


Passer best til: Våt asfalt

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #goodyear

Goodyear Efficient Grip Performance (205/55 R16)

Goodyear Efficient Grip Performance er svært komfortabelt. Det ruller lett og støyer lite. Dekket er godt på tørr asfalt, men det er bedre i varmt enn i kaldere vær. I 2016 presterte det godt på våt vei, men i 2017 mener NAF det bare har gjennomsnittlig grep og for dårlige bremser på våt vei. Vi Bilägare synes det generelt har gode egenskaper på våt vei også i 2017, men opplyser om at bremsene er dårligere enn ved tidligere års tester. Enven til å motstå vannplaning er ganske bra.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #goodyear

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 225/45 R 17

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 scorer generelt bra på både tørr og våt vei. Frontdekkene kan slippe litt i ekstreme situasjoner, både på tørt og vått underlag. Dekket gjorde det bra bra i vannplaningstestet, der Aftonbladet mener at dekket er lett å kjøre.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #goodyear