Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #gislaved

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

13 treff

Motor2018

Velg riktig vinterdekk

Den norske vinteren byr ofte på en kombinasjon av snø, is og våt asfalt, men årets vinterdekk presterer ikke like godt på alle underlag. Her er dekkene som gjør det best på tvers av flere nordiske kvalitetstester.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #yokohama #hankook #piggdekk #gislaved #sava #nexen
Motor2017

Hvilket vinterdekk bør du kjøre med?

Vi har samlet de nordiske, objektive testene av de mest vanlige pigg- og piggfrie dekkene. Enten du kjører ofte i områder med mye snø og is, eller du bor i et klima med stort sett våte eller bare veier, kan du finne vinterdekket som passer deg best i denne samletesten.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #nankang #landsail #hankook #linglong #piggdekk #sava #gislaved #kumho #gt-radial #vredestein #yokohama
Motor2016

Kjør trygt med det beste vinterdekket

Her er resultatene fra de store nordiske dekktestene samlet på ett og samme sted, og du får oversikt over hvilke dekk du bør investere i, enten du sverger til piggdekk eller piggfrie.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #yokohama #gislaved #nankang #landsail #hankook #piggdekk #dunlop #sava #kumho #toyo
Motor2015

De beste piggfrie dekkene

Stadig flere kjører piggfrie dekk på vinterføre, og her kan se hvilke som er best i test.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #gislaved #nankang

Gislaved Ultra Speed 225/55 R 17

Den klassiske svenske dekkprodusenten som ble kjøpt av tyske Continental skuffer i årets test. NAF mener at dekket er et mysterium. Det presterer bra ved lave temperaturer, men når det blir varmere fungerer dekket hverken i tørre eller våte forhold. Kjørefølelsen er dårlig og Aftonbladet syns dekket er vanskelig å kjøre, siden både front- og bakdekket slipper alt for lett.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #gislaved

Gislaved SoftFrost 3 2015/2016 (Piggfrie)

Piggfritt dekk: Dekket fra Gislaved SoftFrost 3 bremser spesielt godt på våt vei og har bra grep i snøslaps. Det har godt grep når man bremser og akselererer på is, men kjøreegenskapene på snø er enda bedre. Sidegrepet kunne vært bedre. Bremseegenskapene på tørr vei er også gode.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #gislaved

Gislaved NordFrost 200 2017 (Piggdekk)

Piggdekk: Gislaved NordFrost 200 har gode egenskaper på snø og våt asfalt, men er gjennomsnittlig på is. Dekket er blant de beste når det kommer til kjøreegenskaper på tørr vei, men havner langt ned på lista for bremsestrekning på tørr vei. Det støyer lite. Piggdekket har 130 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #gislaved

Gislaved NordFrost 200 2016 (Piggdekk)

Piggdekk: Gislaved NordFrost 200 er oppgraderingen av NordFrost 100 og har fått flere pigger enn forgjengeren, men det klarer ikke å hevde seg blant piggdekkene, verken på isen eller på våt eller tørr vei. Det har derimot gode bremseegenskaper på snø, og sidegrepet og stabiliteten er god. Det er blant de som støyer minst. Har 130 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #gislaved

Gislaved NordFrost 100 2015/2016 (Piggdekk)

Piggdekk: Gislaved NordFrost 100 er et rimeligere piggdekk fra Continental, og egenskapene er jevnt over noe varierende. På is er bremselengde, grep og akselerasjon dårligere enn for de beste dekkene. På snø starter og bremser dekket raskt, men det har tendens til å sladde. Det bremser bra på både våt og tørr vei. Dekket oppleves som stabilt. Det har høy rullemotstand og 96 pigger.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #gislaved

Gislaved NordFrost 200 – 2019 (Piggdekk)

PIGGDEKK: Til tross for at Gislaved Nordfrost 200 kommer med få pigger – 130 stykker – mener Teknikens Värld at dekkene presterer godt på både snø og is. Modellen er ikke like god som de aller beste dekkene, men den er likevel godkjent. Dagbladet trekker dekkene enda mer for dårlig grep på is, men mener de har utmerket grep på snø. De fungerer ikke bra på tørr asfalt, og stabiliteten på sporet vei er ikke på topp.


Passer best til: Snø og våt asfalt.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #gislaved

Gislaved NordFrost 200 – 2018 (Piggdekk)

PIGGDEKK: Nord Frost 200 fra Gislaved gjør det ikke like godt som de beste merkene i testene. Dekkene gjør det dårlig på asfalt og på is. Har et lavt støynivå.


Passer best til: Snø

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggdekk #gislaved