Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #linglong

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

6 treff

Motor2017

Hvilket vinterdekk bør du kjøre med?

Vi har samlet de nordiske, objektive testene av de mest vanlige pigg- og piggfrie dekkene. Enten du kjører ofte i områder med mye snø og is, eller du bor i et klima med stort sett våte eller bare veier, kan du finne vinterdekket som passer deg best i denne samletesten.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #nokian #goodyear #michelin #pirelli #continental #bridgestone #nankang #landsail #hankook #linglong #piggdekk #sava #gislaved #kumho #gt-radial #vredestein #yokohama
Motor2017

Den store sommerdekktesten

Her får du oversikt over hvordan de kjente sommerdekkene og årets nykommere presterer i norske og europeiske forbrukertester.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #nokian #michelin #goodyear #continental #hankook #vredestein #dunlop #pirelli #fulda #kumho #landsail #nankang #apollo #wanli #bridgestone #barum #linglong #kenda

Linglong Green-Max Winter Ice I-15 2017 (Piggfrie)

Piggfritt dekk: Linglong Green-Max Winter Ice I-15 har ikke godt nok grep på isete og våte veier, men det griper bedre på snø. Bremsestrekningen er for lang på både snø og is. Dekket får gjennomsnittlig karakter for kjøreegenskaper på tørr vei, men har den nest korteste bremsestrekningen av alle vinterdekkene på tørt underlag.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #linglong

LingLong GreenMax Winter – 2019 (Piggfrie)

PIGGFRIE DEKK: Ifølge Teknikens Värld gjør Linglong Greenmax Winter det ikke bra på vinterføre, og særlig har det dårlig grep på is.


Passer best til: Ingenting.

Les saken

#bildekk #vinterdekk #piggfrie #linglong

Linglong GREEN-Max HP 010 (205/55 R16)

Linglong GREEN-Max HP 010 er et stabilt dekk til en god pris. Det har godt grep og bra bremser på våt vei, men trekkes for egenskapene på tørr vei. Lydnivå, evne til å motstå vannplaning og rullemotstand får gjennomsnittlige resultater.

Les saken

#bildekk #sommerdekk #linglong