Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #vifa

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Vifa Oslo

Vifa Oslo er en dansk design-høyttaler som får skryt for lydkvaliteten til tross for at den er batteridreven. Designet som er av den minimalistiske sorten får også lovord fra anmelderne. De savner imidlertid mulighet for WiFi eller AirPlay tilkobling, og batteritiden kunne vært bedre. Likevel mener de at den stive prisen forsvares av kvaliteten.

Les saken

#høyttalere #vifa

Vifa Helsinki

Vifa Helsinki er en trådløs høyttaler med tilkoblingsmuligheter via Bluetooth, NFC eller AUX. Den får ros for pent og klassisk skandinavisk-inspirert design. Lydbildet er åpent og balansert, og bassen er solid. Med tanke på prislappen, vil andre høyttalere kunne gi både bedre lyd ved høye volum og flere funksjoner som f. eks. mulighet for handsfree.

Les saken

#høyttalere #vifa

Vifa Copenhagen

Vifa Copenhagen er en trådløs høyttaler som kan kobles på hjemmenettet eller kobles sammen med en mobil via et annet trådløst nettverk. Den får skryt for lyden, som flere mener er den beste de har hørt fra en trådløs høyttaler, men den er for stor til at den strengt tatt er bærbar, men den kan flyttes på. Batteritiden kunne vært bedre, og høy pris drar også ned poengsummen i testene.

Les saken

#høyttalere #vifa