Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #høyttalere

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

59 treff

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Yamaha WX 030

Yamaha WX 030 er en høyttaler som får skryt for liten størrelse og pent design. Lyden oppleves som stor i forhold til størrelsen, men mangler dynamikk og uttrykk i følge anmelderne. Den får også skryt for brukervennlighet, den kontrolleres gjennom Yamahas app, MusicCast. Minuspoeng tildeles i hovedsak fordi lyden er for tynn og flat, og har en tendens til å skurre når det blir for høyt volum.

Les saken

#høyttalere #yamaha

Yamaha WX 010

Yamaha WX 010 er en høyttaler som kan kombineres med andre høyttalere fra samme merke, i et multirom-system. De kan enten spille hver for seg, eller kobles sammen til å spille samme musikk i flere rom. Du styrer musikken via en app på telefonen, eller via Bluetooth eller Airplay. Lyden er ganske god, men mangler litt når det gjelder bass. Ellers er den klar og kraftfull.

Les saken

#høyttalere #yamaha

Yamaha Restio ISX-80

Yamaha Restio ISX-80 er en kompakthøyttaler med mulighet for både trådløs og analog tilkobling, og kan derfor brukes som hovedanlegg i hjemmet. Det følger med veggfeste, men den slanke modellen er også lett å plassere andre steder. Høyttaleren får ros for pent og solid design og brukervennlighet, men trekk for at lyden har hul klang og mangler dybde i bassen. Den kan heller ikke brukes med alle strømmingstjenester inkludert Tidal, Deezer og Qobuz.

Les saken

#høyttalere #yamaha

Vifa Oslo

Vifa Oslo er en dansk design-høyttaler som får skryt for lydkvaliteten til tross for at den er batteridreven. Designet som er av den minimalistiske sorten får også lovord fra anmelderne. De savner imidlertid mulighet for WiFi eller AirPlay tilkobling, og batteritiden kunne vært bedre. Likevel mener de at den stive prisen forsvares av kvaliteten.

Les saken

#høyttalere #vifa

Vifa Helsinki

Vifa Helsinki er en trådløs høyttaler med tilkoblingsmuligheter via Bluetooth, NFC eller AUX. Den får ros for pent og klassisk skandinavisk-inspirert design. Lydbildet er åpent og balansert, og bassen er solid. Med tanke på prislappen, vil andre høyttalere kunne gi både bedre lyd ved høye volum og flere funksjoner som f. eks. mulighet for handsfree.

Les saken

#høyttalere #vifa

Vifa Copenhagen

Vifa Copenhagen er en trådløs høyttaler som kan kobles på hjemmenettet eller kobles sammen med en mobil via et annet trådløst nettverk. Den får skryt for lyden, som flere mener er den beste de har hørt fra en trådløs høyttaler, men den er for stor til at den strengt tatt er bærbar, men den kan flyttes på. Batteritiden kunne vært bedre, og høy pris drar også ned poengsummen i testene.

Les saken

#høyttalere #vifa

UE Roll 2

UE Roll 2 er den oppgraderte versjonen av UE Roll fra i fjor. Hovedforskjellen er at den i følge produsenten har 15 prosent høyere volum, og det følger med en flytpute så den kan være med å duppe ved siden av deg i vannet. UE Roll er en liten kompakt høyttaler som har praktisk og pent design med stropper som gjør at den kan festes mange steder. Den er vanntett, og fungerer godt som en reisehøyttaler. Den får skryt for lyden, men dybden i bassen kan ikke sammenlignes med den du får på større høyttalere. Den har ikke NFC, men den har AUX-inngang om du vil koble til enheter uten Bluetooth og den kan kobles sammen med lignende høyttalere. Høyttaleren har ikke mikrofon, og den bruker lang tid på å lade.

Les saken

#høyttalere #ue

UE Roll

UE Roll er en liten kompakt høyttaler som har praktisk og pent design med stropper som gjør at den kan festes mange steder. Den er vanntett, og fungerer godt som en reisehøyttaler. Den får skryt for lyden, men dybden i bassen kan ikke sammenlignes med den du får på større høyttalere. Den har ikke NFC, men den har AUX-inngang om du vil koble til enheter uten Bluetooth, i tillegg kan den kobles sammen med lignende høyttalere. Høyttaleren har ikke mikrofon, og den bruker lang tid på å lade.

Les saken

#høyttalere #ue

UE Megaboom

UE Megaboom er oppfølgeren til UE Boom, og som navnet tilsier er den også noe større, med en vekt på 880 gram mot Boom sine 540. Denne er vanntett, og tåler fall fra en meter høyde. Bluetoothen har en rekkevidde på 30 meter, og batteritiden er 20 timer, mot forgjengerens 15. Den kan kobles sammen med flere like enheter gjennom appen, som fungerer for både iOS og Android. Lyden får skryt for god dynamikk, og kraftig bass. Prisen er høy, men flere av anmelderne mener at den er verdt det.

Les saken

#høyttalere #ue

UE Boom 2

UE Boom 2 er en oppgradert versjon av Boom. Den har blant annet en bedre Bluetooth kobling, i tillegg er den vanntett og kan kobles sammen med flere Boom-høyttalere for mer lyd. Den gir meget god lyd med tanke på størrelse og pris, men skrur du opp volumet til maks vil du merke at bassen mangler dybde og stereoen er dårlig. Likevel høster den ros for design, størrelse og byggekvalitet.

Les saken

#høyttalere #ue

Soundboks

Soundboks er en trådløs høyttaler som er designet med formål om å være den batteridrevne høyttaleren som kan spille høyest. På en meters avstand kan man måle 119 dB om man skrur opp på maksimalt volum, men da hører man også tydelig sus fra forsterkeren. Likefullt får man mye lyd for pengene, selv om høyttaleren er både dyr, stor og tung. Batteritiden er også meget god, og designet får også skryt. Høyttaleren er ikke vanntett, og den er dyr sammenlignet med andre modeller på markedet.

Les saken

#høyttalere #soundboks

Sony SRS-XB40

Sony SRS-XB40 er en høyttaler som er lett å bruke. Når det skrus på vil den automatisk lete etter en avspiller å koble seg med. Lyden er ikke veldig balansert, med en dominerende bass og mindre hørbar diskant. Den har derimot utrolig lang batteritid, opp mot 24 timer.

Les saken

#høyttalere #sony

Sony SRS-XB3

Sony SRS-XB3 er en høyttaler i god byggekvalitet som tåler en tur ut i vær og vind. Batteritiden er god, men den kan kun lades med egen lader. Den kobles opp med NFC, og den har USB utgang som tillater at du lader mobilen. Lyden regnes som meget bra, også på høyere volum og bassen er dyp med tanke på størrelsen.

Les saken

#høyttalere #sony

Sony SRS-X77

Sony SRS-X77 er en batteridrevet Bluetooth høyttaler som har mulighet for Spotify Connect, Google Cast og AirPlay. Den får skryt for lydkvaliteten, og man kan også koble den opp til multiroms-løsning. Flere mener at den er kronglete å sette opp slik at alt fungerer som det skal, og den blanke plastikkoverflaten er upraktisk med tanke på fingeravtrykk.

Les saken

#høyttalere #sony

Sony SRS-X55

Sony SRS-X55 er en høyttaler som får skryt for pent design og brukervennlighet. Noen gir denne gode skussmål for lyden, andre er mindre fornøyd, og flere mener at for prisen kan man finne bedre høyttalere på markedet. Den kan styres via app, og man kobler til med Bluetooth. Den har bra batteritid, men vekten gjør at den ikke nødvendigvis er egnet som reisehøyttaler.

Les saken

#høyttalere #sony

Sony SRS-X33

Sony SRS-X33 er en liten høyttaler som får skryt for god lydkvalitet til tross for størrelsen. Den har grei batteritid, og det følger med lader med micro-USB, men den kan ikke lade mobilen. På høyt volum er ikke lydkvaliteten den beste, og bassen er noe svak, men for lytting til musikk på moderat styrke er denne høyttaleren godt egnet.

Les saken

#høyttalere #sony

Sonos Play:5

Sonos Play:5 får skryt for særdeles god lyd, brukervennlighet og byggekvalitet. Den har integrerte strømmingstjenester, og er lett å sette opp. I store rom og ved høyt volum faller likevel lyden gjennom. Prisen er høy, og full støtte for Apples AirPlay mangler, i tillegg gir den heller ikke mulighet for å spille av Tidal.

Les saken

#høyttalere #sonos

Samsung Wireless Audio 360 R6

Samsung Wireless Audio 360 R6 er en høyttaler som fungerer like godt som multiroms-høyttaler som alene. Lyden kommer fra alle kanter, så det spiller liten rolle for lydopplevelsen hvor i rommet du står i forhold til høyttaleren. Man kan koble til via Bluetooth eller WiFi. Bassen er litt svak, batteritiden kort, og den når ikke helt opp i konkurransen med de andre høyttalerne på markedet.

Les saken

#høyttalere #samsung

Samsung Level Box Slim

Samsung Level Box Slim er en liten og lett høyttaler som er enkel å ta med seg. Testen fra Which finner få positive ting å si om lyden. Den er skarp og tynn, og bassen er fraværende. Høyttaleren er imidlertid enkel å sette opp og bruke.

Les saken

#høyttalere #samsung

Pure Voca

Pure Voca er en rimelig Bluetooth høyttaler som er liten og lett å ta med seg på reise. Lyden regnes for svær god i henhold til både prisklassen, størrelsen og vekten. I testene får den trekk for at lyden er for basstung, og for at den kun kan kobles mot en enhet av gangen.

Les saken

#høyttalere #pure

Philips BT6600

Philips BT6600 er en høyttaler som har grei lydkvalitet, men bassen når ikke opp på nivå med konkurrentene. Den er grei å ha med seg, og den har praktisk ladestasjon og USB utgang slik at man også kan lade mobil med den. Høyttaleren får skryt for batteritid og meget bra brukervennlighet.

Les saken

#høyttalere #philips

Naim Mu-so Qb

Naim Mu-so Qb er en trådløs høyttaler som kan kobles til mobil via Bluetooth eller AirPlay og kan enkelt styres med en app. Appen har Spotify og Tidal integrert. Den kan også benytte WiFi om mobilen ikke har AirPlay. Høyttaleren får skryt for superb lyd, til tross for at den er nokså liten. Den får ros for brukervennlighet og design, men den høye prisen trekker poengsummen ned.

Les saken

#høyttalere #naim

Marshall Kilburn

Marshall Kilburn er en trådløs høyttaler som får skryt for meget god byggekvalitet og for detaljert design. Høyttaleren har også bra batteritid. Lyden er bra, men passer bedre for noen musikksjangre, til tross for at bassen kan reguleres. Prisen trekker også litt ned på poengsummen.

Les saken

#høyttalere #marshall

Libratone Zipp

Libratone Zipp er en sylinderformet høyttaler med innebygget nettradio og Spotify Connect. Man kobler til med Bluetooth, og om man ønsker det kan den fungere som multiroms-anlegg. Med sine 1,5 kilo er den muligens i tyngste laget for å fungere som reisehøyttaler, men den er lett å plassere ulike steder i en bolig. I anmeldelsene får den skryt for lydkvaliteten som også er god ved høyt volum, og lyden kommer med rundtstråling på 360 grader. Batteritiden er god, men prisen er høy.

Les saken

#høyttalere #libratone

Libratone Too

Libratone Too er en liten høyttaler med mye lyd om man ser den i forhold til størrelsen. Den spiller best på moderat volum, og bassen kan være i svakeste laget for visse sjangre. Designet minner om en halvlitersboks, og den har en snor som gjør at man lett kan henge den fra seg når man tar den med ut. I tillegg tåler den noe vann, og overflaten har et solid plastikktrekk. Ved hjelp av en app kan man styre høyttaleren, og her er det også mulighet for å koble sammen flere Libratone-enheter.

Les saken

#høyttalere #libratone

Libratone ONE Click

Libratone ONE Click er en kraftfull høyttaler som har bra lyd, tåler en regnskur og får skryt for batteritiden. Bassen er solid, og volumet er høyt. Den er lett å ta med seg rundt, og flere anmeldere mener den gir god valuta for pengene. Stoffoverflaten er noe upraktisk og lyden når ikke helt opp sammenlignet med andre høyttalere på markedet, og det er hovedgrunnene til at den fikk trekk i poengscorene i testene.

Les saken

#høyttalere #libratone

LG Music Flow P5

LG Music Flow P5 er en rimelig høyttaler fra LG som får skryt for god batteritid og brukervennlighet. Den er ikke vanntett, og lyden beskrives som bassfattig og innestengt. Den kan kobles til andre høyttalere, og den kan enkelt kobles til mobil selv om den ikke har NFC.

Les saken

#høyttalere #lg

Klipsch Groove

Klipsch Groove er en solid bygget høyttaler som veier litt under en kilo. Den er stødig, og tåler regn og batteriet varer for en dags bruk. Bassen beskrives som bra, og lyden er generelt god, med unntak av når man skrur opp volumet på maks.

Les saken

#høyttalere #klipsch

KEF Muo

KEF Muo er en trådløs høyttaler som får skryt for pent design og lett vekt. Man kobler seg til via Bluetooth, styrer den med en app, og batteriene har 12 timers spilletid. Lyden imponerer særlig på grunn av fin diskant og bra bass, selv om den ikke når helt opp på nivå med de beste i klassen.

Les saken

#høyttalere #kef

KEF EGG

KEF EGG er trådløse høyttalere som får skryt for superb lyd, delikat design og bra brukervennlighet. Man kan koble dem til digitalt, analogt eller via Bluetooth. Kabelen for analog tilkobling er kort, og bassen er ganske svak så det anbefales å bruke subwoofer.

Les saken

#høyttalere #kef

JBL Xtreme

JBL Xtreme er en kraftig bærbar høyttaler som kan spille både lenge og høyt, i tillegg til at den er vanntett. Bassen ble litt i meste laget for noen anmeldere, og tung vekt sammen med høy pris ga minuspoeng i testene.

Les saken

#høyttalere #jbl

JBL Pulse 2

JBL Pulse 2 er en vannavstøtende og trådløs høyttaler med LED-lys som danser i forskjellige mønstre ut gjennom den metalliske gitteroverflaten. Lydbildet er klart og med kraftig bass, og den tåler fint avspilling på høyt volum. Man kobler seg til høyttaleren via Bluetooth eller AUX og den lades med USB. Det følger verken med AUX kabel eller oppbevaringsetui.

Les saken

#høyttalere #jbl

JBL Flip 3

JBL Flip 3 er en oppgradert versjon av Flip, og den har lengre batteritid og bedre lyd. I tillegg tåler den vann, og den er liten og grei å ta med seg. Den får skryt for både bass og mellomtoner som fungerer bra for flere sjangre. Man kobler til høyttaleren via Bluetooth, og styrer den med en app. Lading skjer ved bruk av USB-kabelen som følger med.

Les saken

#høyttalere #jbl

JBL Clip 2

JBL Clip 2 er en liten trådløs høyttaler på størrelse med et sammenklemt eple. Den er vanntett, har mulighet for Bluetooth-tilkobling og via kabel, og den har handsfree-funksjon. Medfølgende karabinkrok gjør at den er praktisk å henge fra seg om man er på tur, den har åtte timers batteritid, men den gir ikke mulighet til å lade telefonen. Sett i forhold til størrelsen gir høyttaleren mye god lyd, og i likhet med andre JBL-høyttalere er bassen kraftig. Den er ganske rimelig, men havner litt i mellom høyttalere i samme prisklasse med bedre lyd og færre funksjoner, eller de som er noen hundrelapper dyrere, men som i tillegg har bedre lyd og flere funksjoner.

Les saken

#høyttalere #jbl

JBL Charge 3

JBL Charge 3 er en reisehøyttaler som er vanntett og som tåler sand. Den får skryt for lyden, god bass og bra batteritid. Høyttaleren kan brukes til å lade mobilen, og den kan lades med micro-USB. Den kan kobles med andre JBL høyttalere, men anmelderne savner NFC. Minuspoeng gis også for høy pris og fordi den er stor for å være en bærbar høyttaler.

Les saken

#høyttalere #jbl

Jam Classic

Jam Classic er designet for å lett kunne ta med seg. Den er enkel å koble til Bluetooth, men knappene er i samme farge som resten av høyttaleren, så det kan være litt vanskelig å finne ut hvilken som gjør hva. Lyden er dårlig, grøtete og udistinkt. Batteriet varer i fem timer og tar ca. to timer å lade.

Les saken

#høyttalere #jam

Jam Blaze HX-P265

Jam Blaze HX-P265 er en liten Bluetooth-høyttaler med LED-lys som skifter farge i takt med musikken. Lyden er tynn, nesten uten noe bass. Knappene er enkle å bruke, og oppsettet er intuitivt. Ifølge testen fra Which lysene det mest imponerende med denne høyttalerene.

Les saken

#høyttalere #jam

Harman Kardon Go+Play

Harman Kardon Go+Play er en bærbar og trådløs høyttaler med oppladbart batteri som holder rundt 8 timer. Dersom du skal spille høy musikk er det bedre å koble den til strøm, slik at forsterkereffekten blir maksimal. Til tross for relativt liten størrelse er lyden på høyde med langt dyrere og større høyttalere og får derfor lovord fra samtlige anmeldere. Man kobler seg til via Bluetooth, men den støtter ikke Wi-Fi.

Les saken

#høyttalere #harmankardon

Geneva Aerosphère Large

Geneva Aerosphère Large er en trådløs rundtstrålende høyttaler som får skryt for pent design og svært god lyd sett i forhold til prisen, men noe mer nyanser kunne man ha krevd for pengene. Det følger med en aluminiumssokkel man kan sette høyttaleren på, og lyden oppleves som noe bedre om man benytter seg av denne.

Les saken

#høyttalere #geneva

Fender Newport

Fender Newport er en høyttaler designet til å se ut som en 60-talls forsterker. Lydkvaliteten er god og klar. Den spiller høyt på maximum uten å støye. Den er lett å koble til avspiller via Bluetooth. Batteriet varer mer enn 11 timer, og den kan også brukes til å lade telefonen via USB.

Les saken

#høyttalere #fender

Denon Heos 1

Denon Heos 1 er en høyttaler med mulighet for multiroms-funksjon. Den styres via en app som har bra tilgang til strømmetjenester, inkludert Spotify, Tidal og Soundcloud. Alene imponerer ikke denne høyttaleren stort, men om man kobler den sammen med flere til ulike rom blir den straks mer interessant. En batteripakke kan kjøpes i tillegg, og da blir den en bærbar variant, i tillegg følger det med et gummilokk som beskytter mot fuktighet. Lyden oppleves som god, men bassen er litt svak, og batteritiden er middelmådig.

Les saken

#høyttalere #denon

Denon Envaya Mini

Denon Envaya Mini er en mindre utgave av den foregående Envaya modellen fra Denon. Denne høyttaleren er lettere enn forgjengeren, og den får skryt for lydkvaliteten som anses som svært god til tross for liten størrelse og lav pris. Ved høyt volum faller lydkvaliteten noe igjennom, og batteritiden kunne vært bedre.

Les saken

#høyttalere #denon

Dali Katch

Dali Katch er en trådløs høyttaler som får svært gode omtaler for lydkvaliteten som imponerer med tanke på størrelse og pris. Lydbildet egner seg for mange sjangre, det er balansert og bassen er kraftfull. Designet er enkelt, stilrent og pent, men overflatens plastikkbelegg oppleves som en billig detalj. Den har ingen app, men man kan koble den til Chromecast, den har USB-utgang og mulighet for lading, og batteritiden er meget god.

Les saken

#høyttalere #dali

Creative Sound Blaster Roar 2

Creative Sound Blaster Roar 2 er en oppgradering av Creative Sound Blaster Roar og den er mer kraftfull, kompakt og dyrere. Høyttaleren er trådløs med Bluetooth og NFC tilkobling, og man kan lade andre enheter fra den med USB-kabel. Den får skryt for å være bedre enn forgjengeren, og den spiller høyt til å være såpass liten. Batteritiden, få innstillinger og ujevn lydkvalitet trekker ned poengscoren.

Les saken

#høyttalere #creative

Cambridge Yoyo (S)

Cambridge Yoyo er en trådløs høyttaler med pent ullstoff som kommer i flere farger. Den får skryt for fint design, men den veier litt i overkant mye for å være en bærbar turkamerat. Den har et stort og balansert lydbilde, men bassen kan være i slankeste laget for dem som liker tunge rytmer. Høyttaleren har NFC og Bluetooth. Batteritiden er god og man lader den enkelt med USB-kabel.

Les saken

#høyttalere #cambridge

Cambridge Audio Yoyo M

Cambridge Audio Yoyo M er et par trådløse høyttalere med ulltrekk som får skryt for fint og balansert lydbilde. Bassen er ikke av den kraftigste sorten, men høyttalerne har mange tilkoblingsmuligheter og funksjoner. Bluetooth, AUX og USB-lading sammen med handsfree-funksjon gjør dem praktiske og brukervennlige. Sammen med bra batteritid på opptil 24 timer og pent design trekker dette opp helhetsinntrykket.

Les saken

#høyttalere #cambridge

Cambridge Audio Go V2

Cambridge Audio Go V2 er en liten trådløs høyttaler som får skryt for superb lyd, til tross for liten størrelse og middels prisklasse. Bluetooth-tilkoblingen gjør at lyden tidvis svikter, og den får minuspoeng ettersom den ikke kan lades med USB, men batteritiden regnes som god.

Les saken

#høyttalere #cambridge

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless er en pent designet høyttaler som kan styres via app. Denne er kun for iOS, og minuspoeng gis ettersom den ikke kan styres fra Android-enheter. Musikk kan streames via AirPlay, Spotify Connect eller Bluetooth. Lyden blir beskrevet som svært god, men høy pris gjør i hovedsak at poengsummen trekkes ned.

Les saken

#høyttalere #b&w

Bowers & Wilkins T7

Bowers & Wilkins T7 er en liten Bluetooth høyttaler som får skryt for kvalitet, funksjoner og brukervennlighet som er bedre enn hos konkurrentene. Lyden skuffer fordi den er grei på medium volum, men skrur du opp, holder verken bassen eller dynamikken mål og lydbildet oppleves som slapt.

Les saken

#høyttalere #b&w

Bose SoundLink Mini II

Bose SoundLink Mini II får skryt for lyden, til tross for liten størrelse. Prisen er noe høy, men flere av anmelderne mener denne høyttaleren er verdt å betale litt ekstra for. Dersom man virkelig skrur opp volumet kan lyden svikte litt, særlig i bassen. Høyttaleren får skryt for pent design, og den har med en praktisk ladedokk, men selve batteritiden anses ikke for særlig god sammenlignet med andre høyttalere på markedet.

Les saken

#høyttalere #bose

Bose SoundLink Micro

Bose SoundLink Micro er en høyttaler som tydelig er designet til bruk utendørs, da den har et vannfast ytre lag, og en stropp til å bære den. Lydmessig blir det litt tynt med lite bass. Batteriet varer i over seks timer. Den kobles til avspiller enkelt via Bluetooth.

Les saken

#høyttalere #bose

Bose SoundTouch 10

Bose SoundTouch 10 er en trådløs høyttaler som kan kobles mot et multiromsanlegg. Designet er enkelt og kanskje litt kjedelig, men den er liten og lett å plassere i en hylle. Høyttaleren kan styres gjennom en brukervennlig app, eller fjernkontrollen som følger med. Ettersom man kan koble seg til via Wi-Fi, kan man også koble den til andre enheter som mobil eller nettbrett. Lyden er god, men bassen mangler dybde selv om mellomtonene og diskanten er bra. Flere anmeldere mener at andre modeller gir mer for pengene.

Les saken

#høyttalere #bose

B&O Beoplay A1

B&O Beoplay A1 er en trådløs høyttaler fra Bang og Olufsen-konsernet. Den får skryt for fantastisk lydkvalitet, både bass og diskant imponerer med tanke på både størrelse, vekt og pris. Batteritiden er også god, den lader raskt og designet er lekkert. Byggekvaliteten er robust, og brukervennligheten oppleves som meget god. Den har innebygd mikrofon, så den kan brukes om telefonen ringer, men ettersom det er Bluetooth vil musikken stoppe. Prisen er høy, og lydkvaliteten går noe ned ved høyt volum, og det gir minuspoeng.

Les saken

#høyttalere #b&o

B&O Beolit 15

B&O Beolit 15 er en høyttaler med retrodesign som befinner seg i et øvre prissjikt for bærbare høyttalere. Lyden regnes som svært god, både bass, mellomtoner og diskant imponerer anmelderne da den kan spille opp mot 100 dB uten store forvrengninger i lyden. Den kobles til en annen enhet via Bluetooth, men den har ikke mikrofon. Med en vekt på 2,7 kilo syntes flere av anmelderne at denne er i største laget for å ta med seg på tur.

Les saken

#høyttalere #b&o

Beats Pill+

Beats Pill+ har fått navnet etter sin form, og Bluetooth-høyttaleren vekker både glede og abstinenser hos anmelderne. Ettersom den kun er vannavstøtende kan Pill + ikke tas i vann, i motsetning til mange andre modeller på markedet. Den trådløse høyttaleren får ros for god lyd, brukeropplevelse og mange funksjoner. Den trådløse høyttaleren gir spesielt god opplevelse ved blandingsbruk sammen med Apple-enheter. Ettersom den har USB-utgang kan den brukes til å lade telefonen. Ved høyt volum begynner den å slite, og sammen med en prislapp som er vanskelig å svelge, trekker dette ned poengsummen.

Les saken

#høyttalere #beats

Audio Pro Addon T5

Audio Pro Addon T5 er en trådløs høyttaler som har mulighet for tilkobling via Bluetooth, USB eller AUX. I motsetning til sin forgjenger T3, har ikke T5 batteri, og derfor kan man heller ikke ta den med ut på tur. Lydbildet er flott og balansert, og bassen er meget solid. Byggekvaliteten er god, men den veier en del mer en de tidligere modellene fra denne produsenten. Man får mye lyd for pengene, men anmelderne er uenige om den er verdt prisen.

Les saken

#høyttalere #audiopro

Audio Pro Addon T3

Audio Pro Addon T3 er en trådløs høyttaler som får skryt for solid byggekvalitet og særdeles god lyd. Den veier to kilo, og derfor vil den kunne være for tung til å ha som reisehøyttaler, men batteritiden er god og designet er enkelt og stilrent. Man kan koble til via Bluetooth, men den har ikke tilgang til AirPlay eller Spotify Connect.

Les saken

#høyttalere #audiopro