Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #denon

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

10 treff

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd

Ønsker du bedre lyd fra TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.

Les saken

#lydplanke #lg #harmankardon #focal #definitivetechnology #arcam #yamaha #sonos #klipsch #panasonic #jbl #denon #sony #samsung #bose #philips #libratone #monitoraudio #orbitsound #polk

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Hodetelefoner som yter musikken rettferdighet

Skal du kjøpe nye hodetelefoner er det mange å velge mellom. Kjøp av nye hodetelefoner blir fort en investering, og da kan det være greit å vite hvilke som er best.

Les saken

#hodetelefoner #philips #shure #bose #oppo #denon #sony #sennheiser #beats #solo #dr-dre #audio-technica #pioneer #akg #bowers-and-wilkins #grado #bang-og-olufsen

Denon Heos 1

Denon Heos 1 er en høyttaler med mulighet for multiroms-funksjon. Den styres via en app som har bra tilgang til strømmetjenester, inkludert Spotify, Tidal og Soundcloud. Alene imponerer ikke denne høyttaleren stort, men om man kobler den sammen med flere til ulike rom blir den straks mer interessant. En batteripakke kan kjøpes i tillegg, og da blir den en bærbar variant, i tillegg følger det med et gummilokk som beskytter mot fuktighet. Lyden oppleves som god, men bassen er litt svak, og batteritiden er middelmådig.

Les saken

#høyttalere #denon

Denon Envaya Mini

Denon Envaya Mini er en mindre utgave av den foregående Envaya modellen fra Denon. Denne høyttaleren er lettere enn forgjengeren, og den får skryt for lydkvaliteten som anses som svært god til tross for liten størrelse og lav pris. Ved høyt volum faller lydkvaliteten noe igjennom, og batteritiden kunne vært bedre.

Les saken

#høyttalere #denon

Denon DHT-S514

Denon DHT-S514 er en lydplanke som får skryt for balansert og fyldig lyd for TV, men på musikkfronten når den ikke helt opp, særlig de høye frekvensene faller igjennom. Den får noe trekk for at den mangler display, og for at lyden kunne vært høyere.

Les saken

#lydplanke #denon

Denon AH-MM400

Over-ear: Denon AH-MM400 er hodetelefoner med imponerende lyd og kvalitetsfølelse. De er behagelige å ha på seg, og de kan legges sammen. Størrelsen på hodetelefonene oppleves som liten for noen, og og prisen er høy.

Les saken

#hodetelefoner #denon

Denon AH-GC20

Disse hodetelefonene fra Denon er solid konstruert, utstyrt med støyredusering og hva Lyd & Bilde beskriver som kraftfull lyd.

Betjeningen er tungvint med mange knapper og appen kan justere noe på lydbilde, men har ellers få funksjoner. Hodetelefonene kan brukes med ledning om batteriet er tomt. Klemmer ikke på ørene og er komfortable over tid. Dessverre er det en del problemer med tilkoblingen, noe de fleste testene kommenterer på. I tillegg kritiserer de fleste lyden for å være skuffende og være dårlig balansert.

Hodetelefonene lekker en del lyd og støydempingen er ikke mer enn middels effektiv og fjerner ikke all bakgrunnsstøy.

Produktspesifikasjoner
Type: Over-ear
Aktiv støydemping:Ja
Batteritid: 20 timer
Tilkobling: Bluetooth 4.0
Kodek: AAC, aptX, aptX LL
Vekt: 275 gram

Les saken

#hodetelefoner #trådløs #trådløse-hodetelefoner #denon