Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #yamaha

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

9 treff

De beste trådløse Bluetooth-høyttalerne

Når våren og sommern nærmer seg, vil stadig flere ta med musikken ut i parken eller på tur, men ikke alle trådløse høyttalere egner seg til den slags bruk. Les testen for å se hvilke høyttalere du kan ta med deg ut og hvilke du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Stor test av lydplanker - flat design og fyldig lyd

Ønsker du bedre lyd fra TV-en, kan en lydplanke være løsningen. Den er spesielt designet for å passe til flatskjermer, og velger du riktig lydplanke du kan få tilnærmet kinolyd rett hjem i stua.

Les saken

#lydplanke #lg #harmankardon #focal #definitivetechnology #arcam #yamaha #sonos #klipsch #panasonic #jbl #denon #sony #samsung #bose #philips #libratone #monitoraudio #orbitsound #polk

Høyttaler uten en tråd? Disse gir best lyd over Bluetooth

Trådløse og bærbare høyttalere gir nye muligheter for hvor du kan ta med deg favorittmusikken din. I denne testen får du oversikt over hvilke høyttalere som passer til tur, i bassenget eller hvilken du bør la stå igjen hjemme.

Les saken

#høyttalere #yamaha #kef #sonos #b&w #pure #cambridge #bose #denon #ue #sony #naim #jbl #soundboks #vifa #b&o #philips #lg #klipsch #audiopro

Yamaha YSP-5600

Yamaha YSP-5600 er en lydplanke med mulighet for multiromsfunksjon, og om man kobler til en subwoofer er lyden meget bra med klangen av surround og god dynamikk. Den får skryt for design, byggekvalitet og brukervennlighet. Prisen og størrelsen som begge oppleves litt i største laget trekker ned poengscoren.

Les saken

#lydplanke #yamaha

Yamaha YSP-2500

Yamaha YSP-2500 får skryt for pent design, god byggekvalitet og kraftig lyd. Surround-effekten er varierende ettersom hvordan rommet er formet, og sammen med en svak subwoofer trekker dette ned på poengsummen. Flere mener at lydplanken er vel verdt prisen.

Les saken

#lydplanke #yamaha

Yamaha Yas 203

Yamaha Yas 203 får skryt for å gi god verdi for pengene med bra lyd og brukervennlighet. Designet er pent, og med en subwoofer får du tilnærmet surround-lyd hjemme i stua. Den får minuspoeng for at den har få innstillinger, og den støtter ikke HDMI-format.

Les saken

#lydplanke #yamaha

Yamaha WX 030

Yamaha WX 030 er en høyttaler som får skryt for liten størrelse og pent design. Lyden oppleves som stor i forhold til størrelsen, men mangler dynamikk og uttrykk i følge anmelderne. Den får også skryt for brukervennlighet, den kontrolleres gjennom Yamahas app, MusicCast. Minuspoeng tildeles i hovedsak fordi lyden er for tynn og flat, og har en tendens til å skurre når det blir for høyt volum.

Les saken

#høyttalere #yamaha

Yamaha WX 010

Yamaha WX 010 er en høyttaler som kan kombineres med andre høyttalere fra samme merke, i et multirom-system. De kan enten spille hver for seg, eller kobles sammen til å spille samme musikk i flere rom. Du styrer musikken via en app på telefonen, eller via Bluetooth eller Airplay. Lyden er ganske god, men mangler litt når det gjelder bass. Ellers er den klar og kraftfull.

Les saken

#høyttalere #yamaha

Yamaha Restio ISX-80

Yamaha Restio ISX-80 er en kompakthøyttaler med mulighet for både trådløs og analog tilkobling, og kan derfor brukes som hovedanlegg i hjemmet. Det følger med veggfeste, men den slanke modellen er også lett å plassere andre steder. Høyttaleren får ros for pent og solid design og brukervennlighet, men trekk for at lyden har hul klang og mangler dybde i bassen. Den kan heller ikke brukes med alle strømmingstjenester inkludert Tidal, Deezer og Qobuz.

Les saken

#høyttalere #yamaha