Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #witt

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

3 treff

Witt Juicepresso

SLOWJUICER: Witt Juicepresso er en juicepresse i godt design som lover å gi deg et energikick tilsvarende en espresso. Tek er enig i at juiceren er pen å se på, men synes at den dessverre ikke er god nok når det kommer til hovedformålet juicepressing. Det største problemet er ifølge dem at det rett og slett kommer lite juice ut av pressen. Aftonbladet er heller ikke veldig godt fornøyd med juicepressen og mener at alt for mye fiber setter seg fast i maskinen.

Rengjøring: Anmelderne mener juicepresso er ganske lett å rengjøre. Aftonbladet irriterer seg over at man må skrape bort fruktkjøttet som har satt seg fast i filteret. TV2 synes rengjøringen er midt på treet.

Mengde fruktkjøtt: Aftonbladet får en god del fruktkjøtt

Motor: 150 W
Mugge: Nei
Hastighet: 1
Støynivå: Litt høyt

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #witt

Witt by Kuvings C9600

SLOWJUICER: Witt C9600 kommer ut på topp som den beste slowjuiceren både i Aftonbladet og TV2s test av slowjuicere. Den fremstår som en solid og god juicer som er brukervennlig og enkel å rengjøre.

Rengjøring: Enkel å rengjøre, selv om det fester seg noe fruktkjøtt i innmatingsrøret. Aftonbladet er mer fornøyd enn TV2 når det kommer til rengjøringen. Delene bør ikke vaskes i oppvaskmaskin.

Mengde fruktkjøtt: Uten fruktkjøtt

Motor: 240 W
Mugge: Nei
Hastighet: 1
Støynivå: Lavt

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #witt-by-kuvings #witt