Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

Witt by Kuvings V1000 Hvit Vakuum Blender

Witt by Kuvings V1000 Hvit Vakuum Blender har en motor på 1500W, Tritankanne på 1,3L og er passe høylytt, med den lyddempende kuppelen. Den klarer så vidt istesten, med kun noen isbiter at gangen, mener Aftonbladet. Den klarer parmesan- og pestotesten, pestoen blir litt grov og en del ost blir igjen rundt kanna - men det er enkelt å skrape ut restene. Suppen blir veldig glatt og kremete. Havren blir ikke blendet ordentlig i den ellers luftige smoothien. Tar tid å vaske vekk restene av pestoen for hånd. Konklusjonen er at det finnes blendere til en bedre pris - hvis ikke oksidasjonen står på spill.

Les saken

#blender #witt-by-kuvings

Witt by Kuvings C9600

SLOWJUICER: Witt C9600 kommer ut på topp som den beste slowjuiceren både i Aftonbladet og TV2s test av slowjuicere. Den fremstår som en solid og god juicer som er brukervennlig og enkel å rengjøre.

Rengjøring: Enkel å rengjøre, selv om det fester seg noe fruktkjøtt i innmatingsrøret. Aftonbladet er mer fornøyd enn TV2 når det kommer til rengjøringen. Delene bør ikke vaskes i oppvaskmaskin.

Mengde fruktkjøtt: Uten fruktkjøtt

Motor: 240 W
Mugge: Nei
Hastighet: 1
Støynivå: Lavt

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #witt-by-kuvings #witt