Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Søkeresultat for #magimix

Populære emneknagger: #nettbrett #sony #xperia #hybrid #pc #microsoft #surface #surface-pro #samsung #galaxy

5 treff

Blender-vinneren er kåret! Sjekk 2018-testen

Miksing, hakking og knusing er noen av egenskapene vi ønsker at en blender har. Sjekk hvilke blendere som passer til din bruk og les om hva du bør tenke på før du kjøper det geniale kjøkkenapparatet til ditt hjem.

Les saken

#blender #jtc # kitchenaid #kitchenaid #braun #bosch #sage #wilfa #witt-by-kuvings #bodum #magimix #philips #obh-nordica #oster #electrolux #kenwood # kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet

Dette er markedets beste blendere

De er perfekte når du skal lage smoothie, men de beste blenderne er også geniale til flere andre oppgaver på kjøkkenet. Sjekk hvilke som passer ditt bruk, enten du vil ha en vanlig blender eller en såkalt nutribullet-blender.

Les saken

#blender #jtc #kitchenaid #braun #wilfa #bodum #magimix #philips #obh-nordica #electrolux #kenwood #blendtec #vitamix #nutribullet #nutri-ninja #magic-bullet

Magimix Le Duo Plus XL

SENTRIFUGEJUICER: Goodhousekeeping mener det tar lang tid å lage juice med denne pressen fordi innmatingsrøret er for lite. Tænk beskriver Magimix Le Duo Plus XL som «en av de dyreste og tyngste sentrifugejuicerne» i testen, og mener at den ikke leverer i forhold til prisen. Expressen er mer positivt innstilt og mener Magimix leverer bra, selv om de også er enig i at den er dyr. De sier at tomater blir til krem i stedet for juice, så ikke kjøp denne pressen hvis du har planer om å lage mange Bloody Mary's i fremtiden. Kommer med sitruspresse.

Rengjøring: Goodhousekeeping mener at den er vanskelig å rengjøre uten en børste, mens Expressen mener det er få deler å gjøre rent. I tillegg tåler de løse delene oppvaskmaskin.

Mengde fruktkjøtt: Vanlig

Motor: 400 W
Mugge: Nei
Hastighet: 1
Støynivå: Vanlig

Les saken

#slowjuicer #juicer #juicemaskin #juicepresse #magimix #sentrifugejuicer

Magimix Le Blender 11610

Magimix Le Blender 11610 er stillegående og gir et nesten perfekt blenderesultat, men den 1,8L glasskolben som følger med er tung. Den er grei å bruke og enkel å rengjøre. Blenderen har en 1200W motor. Det generelle kvalitetsinntrykket på konstruksjonen kunne vært bedre.

Les saken

#blender #magimix