Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Produktet er 14 av 14 i samletesten Babyer sitter tryggest i disse bilstolene

Maxi-Cosi CabrioFix (isofix-base)

Babystol (0-13 kg), R44: Maxi-Cosi CabrioFix med Isofix-base ble tidligere rangert som en av de beste babystolene på markedet, men i en ny ADAC/ICRT-test i 2018 fikk den svært lav score på sikkerthet ved sidekollisjon – kun 2 av 5 stjerner. Det gjør at Forbrukerrådet har trukket den fra sin liste over de beste babystolene på markedet. Endringene i testscore skyldes stadig tøffere sikkerhetstester – det er vanskeligere for bilstoler å oppnå høy score i dag enn det var tidligere.

I 2007-testen fikk CabrioFix full pott på brukervennlighet, enkelhet i montering og sikkerhet ved frontkollisjon, mens den fikk lavere score ved sidekollisjon (4 av 5 stjerner). ADAC/ICRT ga den likevel toppscore på sikkerhet samlet sett.

I 2018 får den fortsatt toppscore for sikkerhet ved frontkollisjon, men kun 2 av 5 stjerner for sikkerhet ved sidekollisjon. Dermed får den bare 3 av 5 stjerner for sikkerhet samlet sett. Det er fortsatt svært lav risiko for feilbruk.

Under kan du lese mer om hvordan Maxi-Cosi CabrioFix (isofix-base) er blitt tatt imot av testkildene.

66/100

Testresultat

Maxi-Cosi CabrioFix (isofix-base)

Resultatet er basert på 2 tester

Forbrukerrådet (2007)

ADAC-kommentar: If the base frame, which is optional, gets attached with the seat belt of the vehicle, the security rating drops. Les saken

82
ADAC (2018)

Increased risk of injury in the event of a side crash. Les saken

50
#bilstol #barnesete #baby #maxicosi

Babyer sitter tryggest i disse bilstolene

Det er mye nytt å forholde seg til som nybakte foreldre, og plutselig sitter du med det fulle ansvaret for et annet menneske. Her får du oversikt over hvilke bilstoler som ifølge pålitelige kilder gir best sikkerhet for babyen din når dere er på kjøretur. Les saken

Populære tester

Kommentarer

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Annonse
Annonse

Nyeste tester