Rogalam Holmens Pinnekjøtt – Urøkt
Rogalam Holmens urøkte pinnekjøtt inntar sisteplass i Dagbladets test, og nest siste i DNs liste. Den havner lavt også i VGs oversikt. Alle kildene synes pinnekjøttet har for mye fett – med harsk smak. Dagbladet trekker også for hard konsistens som minner om treverk, men de synes variasjonen i stykkene er OK. VG trekker på sin side for utvalg og kutting av biter, og de mener kjøttet er altfor salt. Det eneste positive de nevner er helt grei lukt. Kjøttet er tilsatt nitrittsalt.
Pris: 269 kr/kg (VG kjøpte på Coop Mega)
Produsent: Holmens
Utvanning (produsentens anbefaling): 12 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Ja
Kommentarer
Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!