Stranda Pinnekjøtt av Årets Lam – Urøkt
Stranda urøkt pinnekjøtt av årets lam får stryk av VGs anmeldere. De trekker for smak, lukt, farge og hvordan lammeribben er kappet opp. De tror det kan være rester av blod på flere biter. Dagbladet mener på sin side at pinnekjøttet har litt utradisjonell smak og lukt til urøkt pinnekjøtt å være – det er «lett parfymert» og kan minne om røkt pinnekjøtt. De er enige med VG om at fargen med fordel kunne vært kraftigere.
Pris: 269 kr/kg (VG kjøpte på Kiwi)
Produsent: Grilstad
Utvanning (produsentens anbefaling): Ca. 24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Nei
Kommentarer
Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!