Henriettes Pinnekjøtt av Lam – Med Røyksmak
Henriettes Pinnekjøtt av lam med røyksmak får trekk for den lettvinte veien til røyksmak med røykaroma. Kjøttet er heller ikke saftig nok, men det får pluss for lukt og utvalget av stykker i pakken.
Pris: 239,90 kr/kg
Produsent: Fatland
Utvanning (produsentens anbefaling): 24 timer
Tilsatt natriumnitritt (E250): Ikke oppgitt av kilden
	
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
                                                                    
	
	
	
	
	
	
Kommentarer
Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!